Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 18 (18) összesen

Téma: miért ilyen, ha jön a Karácsony?

Tag trafini logója
    Hozzászólás
    99

Alapbeállítás re: miért ilyen, ha jön a Karácsony?

jajj, én úgy várom mindig a Karácsonyt, és tök rossz érzés nekem, hogy neki ilyen szorongást okoz! úgy örülnék neki, ha végre ő is tudná élvezni a készülődést! még az sem zavarna, ha nejlon zacskóban adná át az ajándékomat!!!

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

ez édes dolog tőled!!! abszolút megértelek. remélem úgy telik a Karácsonyot végre, ahogy annak kellene.. békében és szeretetben. légy türelmes vele, aztán reméljük minden, magától megoldódik.

Tagocska Nadi84 logója
    Hozzászólás
    8

Beszélő re: miért ilyen, ha jön a Karácsony?

Idézet trafini eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    tyűha, mi az hogy? segít, hát! arra gondoltam első körben, hogy szépen lassan, lépésről lépésre. hátha csak el tudunk játszani az Adventtel! mintha csak egy kaland lenne, ahogyan bevásárolunk, vagy felaggatunk pár díszt! lehetnénk közben például meztelenek
    Csak arra vigyáz hogy nehogy megbökje a fenyő a tudod mijét...
    Mert akkor az szent estét az ügyeleten fogjátok ünnepelni korházi menüvel. De legalább megoldódik a főzés kérdése!

Tökfej Bagi Zoltán logója
    Hozzászólás
    112

Idézet trafini eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    sziasztok,
    harmóniában élek e párommal, és igazán nincs okom panaszra, de tavaly Karácsonykor kishíján szakítottunk. azt mondta, túlpörögtem, én meg úgy éreztem, ő túl érzéketlen... most, hogy 3 hét van hátra Karácsonyig, újra érlelődnek ezek a robbanások. mit lehet ezzel kezdeni? van valami tippetek?
    Szerintem nem teljesen ép családban szocializálódott a párod. Én sem vagyok egy karácsony rajongó (sajnos), de ennek is meg van a maga oka. Javaslatként a rengeteg türelmet, és a reggeli pálinkázást tudom javasolni.

Aktív tag poccinto logója
    Hozzászólás
    137

Idézet Bagi Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem nem teljesen ép családban szocializálódott a párod. Én sem vagyok egy karácsony rajongó (sajnos), de ennek is meg van a maga oka. Javaslatként a rengeteg türelmet, és a reggeli pálinkázást tudom javasolni.
    ...No igen...a pálinkázásnak biztos örülne..és jobb kedve is lenne!

na de a viccet félretéve... szerintem ezt beszéld meg vele, hogy fontos neked ez a dolog. Biztos megérti!

Tagocska ejatek logója
    Hozzászólás
    5

Alig várom már a karácsonyt :P végre barátnővel tölthetem el :'-)

Tagocska dorcca logója
    Hozzászólás
    7

Jó hogy rátaláltam erre a fórumra!
    Párommal arról beszélgettünk, hogy kinek mit vegyünk karácsonyra, én arra gondoltam, hogy a gyerekeket már Mikulásra meglepem egy cirque du soleil belépővel...erre ő felcsattan, hogy minek ekkora feneket keríteni az egésznek Hiába mondtam, hogy nem is olyan vészes az ára... olyan mintha a közös programtól rázná ki a hideg

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

A férfiaknak nem kerítenek olyan nagy jelentőséget az ünnepeknek, a vásárlásnak. Szerintem ez abból adódik, hogy nem annyira érzelmesek, mint mi nők. Ezért ne haragudjunk rájuk, hiszen ez számukra szimpla "evolúció". Ők ilyenek, nincs meg bennük az a gén, hogy nagy feneket kerítsenek az ünnepeknek, az ajándékvásárlásnak (tisztelet a kivételnek, ami szerintem is nagyon ritka). Gondoljunk csak arra, hogy már egy egyszerű ruha vásárlásnál is húznak ki minket minden üzletből, akkor hogy várjuk el ezt tőlük. Ez beléjük van kódolva, és nem lehet ellene tenni. Fogadjuk el őket így, hiszen biztosan bennünk is van hiba jócskán (szerintük ). Nem biztos, hogy az ajándékvásárlás a jele a szeretetnek....Ugye?

Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12

A téma címkéi: