ez édes dolog tőled!!! abszolút megértelek. remélem úgy telik a Karácsonyot végre, ahogy annak kellene.. békében és szeretetben. légy türelmes vele, aztán reméljük minden, magától megoldódik.
jajj, én úgy várom mindig a Karácsonyt, és tök rossz érzés nekem, hogy neki ilyen szorongást okoz! úgy örülnék neki, ha végre ő is tudná élvezni a készülődést! még az sem zavarna, ha nejlon zacskóban adná át az ajándékomat!!!
ez édes dolog tőled!!! abszolút megértelek. remélem úgy telik a Karácsonyot végre, ahogy annak kellene.. békében és szeretetben. légy türelmes vele, aztán reméljük minden, magától megoldódik.
Alig várom már a karácsonyt :P végre barátnővel tölthetem el :'-)
Jó hogy rátaláltam erre a fórumra!
Párommal arról beszélgettünk, hogy kinek mit vegyünk karácsonyra, én arra gondoltam, hogy a gyerekeket már Mikulásra meglepem egy cirque du soleil belépővel...erre ő felcsattan, hogy minek ekkora feneket keríteni az egésznekHiába mondtam, hogy nem is olyan vészes az ára... olyan mintha a közös programtól rázná ki a hideg
A férfiaknak nem kerítenek olyan nagy jelentőséget az ünnepeknek, a vásárlásnak. Szerintem ez abból adódik, hogy nem annyira érzelmesek, mint mi nők. Ezért ne haragudjunk rájuk, hiszen ez számukra szimpla "evolúció". Ők ilyenek, nincs meg bennük az a gén, hogy nagy feneket kerítsenek az ünnepeknek, az ajándékvásárlásnak (tisztelet a kivételnek, ami szerintem is nagyon ritka). Gondoljunk csak arra, hogy már egy egyszerű ruha vásárlásnál is húznak ki minket minden üzletből, akkor hogy várjuk el ezt tőlük. Ez beléjük van kódolva, és nem lehet ellene tenni. Fogadjuk el őket így, hiszen biztosan bennünk is van hiba jócskán (szerintük). Nem biztos, hogy az ajándékvásárlás a jele a szeretetnek....Ugye?