Senkinek semmi velemenye???:/
Hasonló témák:
Sziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem, mert nem igazan tudom, h mi folyik itt. Hosszu sztori, de megprobalom leegyszeruseteni.
Szoval. Egy egyszeru lany vagyok, akinek segitsegre lenne szuksege. Szerelmi ugy
Kezdjem ott, h eleg regota netezek es sok emberrel ismerkedtem meg. Chat altal talaltam magamnak pasit is, hiszen jo ideig szegyenlos voltam es igy konnyebben ment a baratkozas. A hangsuly egy kulfoldi sracon lesz a tovabbiakban (Lars). A lenyeg, h 5 eve ismerem, jo baratok vagyunk. Oda fajultak a dolgok, h egymas lelki szemetladai lettunk ugy egy eve kb.. Legeloszor 2006-ban talalkoztunk ugy 1 evnyi chateles utan. Pont dolga volt hazankban es egyuttal szolt, h szeretne talizni. Nos, taliztunk s minden rendben volt, tobb napot toltottunk egyutt. Akkoriban volt mar mas pasim (Benci), szal meg sem fordult a fejemben, h esetleg vmi is lehetne koztem es Lars kozott. Szo sem lehetett rola! Benci tudott a talirol, szal nem volt titok, feltekeny sem volt. Egy evvel kesobb megint talalkoztunk, megint meglatogatott. Persze nem miattam jott, egyszeruen tetszett az orszag, az emberek, stb. Osszesen 3x latogatott meg es ugy elveztem is a helyzetetKozben meg mindig Bencivel jartam, szal semmi szerelmi vagy megcsalasos alapu dolog nem tortent. Egyreszt hasonloan goldolkodunk es kedveltuk/kedveljuk egymast, szeretunk egymas tarsasagaban lenni, dumalni. Aztan szakitottam Bencivel (ez 2009-ben) s par honap mulva Lars bejelentette, h megint jon. Mivel szingli voltam, hat osszesmaroltunk, de semmi tobb. Nem beszeltunk rola, ugy tettunk mintha mi sem tortent volna. Par honap mulva kibekultem Bencivel es ment az elet tovabb, nem tulajdonitottam nagy jelentoseget a csoknak. Meg kozben dumaltam Lars-al, tovabbra is megosztottuk a gondolatainkat, bajainkat, oromunket, banatunkat. A dolgok egyre rosszabbak lettek Bencivel, igy eldontottem, h veget vetek a hosszu kapcsolatnak. O is akarta egyreszt, de egyszeruen nem tudtunk veget vetni. Az erzelmeink elavultak, de megis jartunk. Osszesen 4 es fel evet, a szunetet leszamitva. A mai napig sem tudjuk, h mirefel volt ez az egesz. Aztan szep lassacskan eldontottem, h kezembe veszem az eletem es melot keresek ott eszakon. Mindigis vonzott Skandinavia!
Iden februarban kezdtem el allas utan nezni. Majusban talaltam is. Akkor mar nem volt Benci. Vege lett. Orokre. Nem is hianyzik, pedig sokat bolonditott, h vissza akar szerezni. O mar nem kell a sok hazudozasa miatt! Szingli akartam lenni egy ideig. Sikerult is
Nyar elejen kimentem, hiszen ott lehetek, ahova mindig is vagytam! Nagy varos, eszak Velenceje. Csodas! De ugorjunk egy kicsit vissza az idobe! Ugye februarban kezdtem el melo utan nezni, de nem szoltam Larsnak, h hova es mire keszulok. Nem akartam, h azt higgye, miatta megyek ki. Egyszer aztan aprilisban majdnem sokkot kaptam! A lelki szemetladaja leven elarult vmit.... Volt egy egyejszakas kalandja, amit erosen megbant. Reggel a csaj megkerdezte, h hogyan tovabb. O azt valaszolta a torok libanak, h sajnalja, de nem lehet koztuk SEMMI (marmint szerelmi kapcsolat), mert van mar vki, akihez szeretne tartozni. Hozzam :/ Ezt leirva latni, chaten.. Nem semmi! Megdobbentem, igaz. Aztan bevallotta, h ha odamennek, akkor szeretne megszerezni, mint baratno. Na, ez magyarul nem hangzik tul jol, angolul eredetibb. Arra ertette, h nem biztos fog neki sikerulni, fe`l, h nem akarom majd ot. A lenyeg az, h a srac, Lars, nagyon szegyenlos. Naluk az a divat, h olelkeznek. Az oleles tobbet er egy csoknal. Azt hitte, h a csajt hazaviszi csak olelgetni meg puszilgatni. Elmondasa szerint a liba vmi pirulat vett be, aztan addig s addig izelt, h megdugatta magat. Lars nem akarta. Hulyen hangzik, h nem akarta. Pasibol van, az isten szerelmere! Nem ertem. Lars annyira szegyenlos, h majdnem 30 es eleteben 4 vagy 5 novel volt, mindegyikkel 1x. Szal evente 1x ha volt szexualis "elmenye". Egyszeruen felos. A csaladja Lappfoldon lakik, o is ott szuletett. Naluk tabu tema a szex, szal ugy is neveltek. Valszeg ezert is fel. Nemtom. A lenyeg, h osszejottunk. Most egyutt jarunk nem olyan regota. Minden szep es jo, csak neha nem ertem egyes fogasat. Peldaul, elment kirandulni. Az alatt az ido alatt pedig a torok liba beajanlkozott, h az anyjaval nala alszik. Mindketten, vagyis a liba es Lars is a CouchSurfing tagjai, szal na. Ingyen szallas. Lars belement, h nala aludhasson a liba meg a liba anyja. Nem neztem jo szemmel, hiszen en voltam az egyeduli, aki oda tudta adni nekuk a kulcsot. Igaz, kivancsi voltam a libara. Igen, feltekeny voltam, h lefekudt a PASIMMAL! Meg akkor is zavar a mai napig is, h miert az istennek kell tartani egy ilyen kis kihasznalos ribivel a kapcsolatot! Vagyis az egyejszakazas akkor tortent, amikor meg nem voltunk egyutt, de akkor is! Zavart, mert megtetszett Lars. Kolcsonos volt. Szal talizok a libaval, odaadom a kulcsot s kenyszermosollyal ott ulok egy darabig. Harom ejszakat ultek ott, aztan Lars is hazajott. A csaj nem tudta, h en tudok az egyejszakazasrol, de rakerdett, h en vagyok-e az a csaj, aki miatt visszautasitotta. Lars megmondta az igazat. En kellek neki. Punktum. Aztan a csaj folyamatosan irogat neki, amit szinten nem nezek jo szemmel. Az egyik levelet lattam is, az allt benne, h "I like you the way you are". Ez most h a fenebe jon ide? Mit az istent akar a liba az EN pasimtol? Mondjuk felhoztam a temat, h zavar a liba s nem igazan ertem, h miert tartjak a kapcsolatot, ha csak egy "kihasznalos" menet volt. Lars azt mondta, h nem akar senkit sem elhanyagolni. Szeret masokon segiteni, foleg a CouchSurfing altal. Tenyleg nagyon segitokesz, csak azt nem ertem, h mit akar a libaval! Felek, h elhoditja tolem a pasimat! Pedig nem hetszepseg a liba, de profi salsa tancosno. Ja, es sztem unta Torokorszagot, azert koltozott ide eszakra. Szerencsere messze lakik, csak szallast kert a fovarosban par napra. Latogatoban volt. A legujabb hirek szerint megy haza oda a muzulmanokhoz, ahova valo
Menjen s szalljon ki az eletunkbol! Uhhhhhhh! Vki erti, h ez a pasi h gondolkodik? En sokszor nem.. Meg annyit fuznek hozza, h Lars ugyebar szegyenlos meg felenk meg minden. De akkor minek ment bele, ha en kellek neki? Siman mondhatta volna, h csak csok es mas semmi. Kerdeztem, h mit erez irantam, szeret-e. En vagyok az elso baratnoje annak ellenere, h majdnem uti a 30-at. Egyszeruen nem kellett neki csaj. Programozo. Sztem ebben is van magyarazat
Onszantabol nem csajozott, csak nagyon ritkan osszejott 1-1 dugas. Ennyi. Elottem 4 vagy 5 novel volt, mindegyik egyejszakas. Ennyi. Azt mondta, h velem mas, mert most kapcsolatra vagyott, azert is valasztott engem, mert okos vagyok, szexi es szereti a humoromat. Ennek orvendek
Viszont, nem tudja, h szeret-e. Nem tudna megmondani, h nala mit jelent szeretni, viszont azt tudja, h velem sokkal tobb volt, mint massal. Az erzelmi terre ertette. Szeret velem lenni, setalni, kirandulni, olelkezni, csokolozni s minden, ami vele jar. Latom rajta, h tetszik, h vagyok neki. Ez ujdonsag neki, szal nagyon elvezi. Mikor meglat, a szemei csillognak. A szemei nem hazudnak! Latom, h boldog. Azt mondta sokat tanult tolem. Mar nem mossa ossze a gyapjut a pamuttal
Stb. Kicsit fura ember, csak epp azt nem ertem, h miert foglalkozik a torok libaval. Szerintetek?
Amugy egy honapi melozas utan kirugtak es nem volt ahol lakjak. Inszisztalt, h nala lakjak! Semmit sem kert cserebe. Akkor meg nem jartunk. Vakaciozni is elvitt, egy honapot voltunk "egyutt"; szal egy honapot laktam nala a vakaciozast leszamitva (aztan kerult mas melo, hal'istennek). Tortentek dolgok, vagyis csok, s AZ is, annak ellenere, h meg nem jartunk. Csak ugy viselkedtunk. Aztan kimondtuk, h IGEN, matol barat s baratno s folytattuk ahogy eddig is viselkedtunk. Kezenfogast beleertve. A szuleinek viszont nem meri elmondani. A lanytesoi sem igazan mertek kozolni a csaladnak, amikor baratot szereztek. De ez van. Sokszor nem ertek dolgokat, de akinek van otlete, az nyugodtan hozzafuzheti, h mi a fene folyik itt! Letezik, h vki ilyen legyen? Elegge ellentmondasos dolgokat fedeztem fel. Kozben Lars egy picit nyiltabb lett es mikor velem van, nem felos. Tetszik! Ja, es szex teren is alakul.
Varom a velemenyeket!
Senkinek semmi velemenye???:/
Hasonló témák:
"Nevem Senki" - hogy stílusos legyek. Szerintem kicsit megijesztetted a csapatot az igen hosszú leveleddel. Máskor légy rövidebb, mert nem mindig van ennyi ideje az embernek, hogy egy hosszú levelet elolvasson. Szerintem nem gáz, ha valaki szégyenlős, mint ez a Lars. Azonkívül nem is minden fiú szexmániákus. Állítólag az északi típusok egyébként is hűvösebbek - de lehet, hogy ez csak általánosítás. Egy biztos : olyan nincs, hogy valaki "véletlenül" fekszik le valakivel. Szerinted lehet véletlenül enni vagy inni? Ennek ellenére, ami akadályt jelenthet szerintem, az nem az, hogy kit kedvel még ez a fiú vagy kit nem, hanem a két különböző nemzethez tartozás, illetve, ami ebből adódik. Más szokások, gondolkodásmód. Ha ezt legyőzitek, akkor oké. Ügyesek vagytok.
Sziasztok ujra!
Nos, a sztori lenyege az, h van egy torok hulye ribanc, aki ki szerette volna hasznalni az EN pasimat! De amikor irtam ezt a hosszu sztorit, akkor teljesen mas volt a helyzet, mostmar a ribi is visszament a fenebe Torokorszagba es en ennek nagyon orvendek, de foleg annak fogok, ha tobbet ide a labat be nem teszi! Megbaszatta magat es azt hitte, h ettol a pasim el lesz ragadtatva es megszerzi, kihasznalja, megkapja az allampolgarsagot s csokolom. Csakhogy a pasimnak en kellettem, ezt meg a szemebe is mondta a kis olcso ribinek. Merthogy egyejszakas dolog volt, allitolag a csaj nagyon akarta, aztan nagy nehezen a pasim is belement :/ Ekkor en meg nem voltam a kepben baratnokent, par honapra ra utaztam ki es meg tobb ido telt el, amig osszejottuk. Ugy kb. 5-6 eve ismerjuk egymast, de vhogy tudtuk, h vonzodunk egymashoz es kedveljuk egymast. Szerelemrol szo sem volt, de rosszul esett, h ez a qrva a kepbe jott. Aztan hal'istennek most elhuzott a fenebe es maradjon is ott! Azota a kettonk kozti viszony javult, a kicsi dragam mar nem gatlasos (legalabbis annyira) es most nala lakom.
Egyelore ennyi a stori