Bár még senki nem reagált, az engem is érdekelne, hogy valakinek lett-e bármilyen tartós kapcsolata az ilyen típusú párkeresés során. én nem vagyok ennek a lehetőségnek a híve, de kíváncsi lennék, hogy rámcáfolnak vagy megerősítenek.
Érdekelne, hogy van-e kedvenc társkereső oldalatok, vagy melyikkel próbálkoztatok, ott ahol már találtatok magatoknak barátot, barátnőt? Melyik volt az amelyiket könnyű volt használni és melyik volt amelyikre csak regisztráltatok, de utána nem használtátok, mert nehéz volt eligazodni az oldalon.
Bár még senki nem reagált, az engem is érdekelne, hogy valakinek lett-e bármilyen tartós kapcsolata az ilyen típusú párkeresés során. én nem vagyok ennek a lehetőségnek a híve, de kíváncsi lennék, hogy rámcáfolnak vagy megerősítenek.
A duals-t ismeritek? Elég jónak tűnik a weboldala alapján.
Igen, jó kis tagsági díjasBár nem az egyetlen ilyen oldal. Szinte mindnek van prémium tagsága, az alappal meg csak ép annyit tudsz, hogy megnézd mások adatlapját. Így kényszerítik rá az embereket, hogy előfizessenek. A többsége csak haszonleső.