- Facebook regisztráció
-
Facebook regisztráció
Én azért regisztráltam a Facebook-ra, mert muszáj volt. Több ismerősöm is meghívott, és nem nyomtam meg az elutasítás gombot, de nem is fogadtam el: mindenkinek válaszoltam, hogy szívesen tartok vele kapcsolatot, de nem szeretnék semmilyen közösségi oldalra belépni. (Akkor már az iwiw-ben csalódtam, ezt már megírtam az iwiw témában itt a fórumon.) Aztán megtudtam, hogy a legjobb barátom is Facebook-tag (azóta véget ért a barátság egy harmadik személy hibájából, érdeklődőknek privátban elmesélem), de mégsem miatta léptem be, bár ő is egy érv volt a belépés mellett, hanem azért, mert szakmai blogger lettem. A szakmai blogot a felsőfokon.hu oldalon írom, Link, ha valakit érdekel: Mészáros András blogja | Felsőfokon.hu
Annak idején, amikor felvettek bloggernek, akkor küldtek oktatóvideót, többek között arról is, hogy hogyan osszuk meg a blogot a Facebook-on. De még nem voltam Facebook tag, be kellett lépnem. Szerencsére meghívó nélkül is lehet regisztrálni (nem tudtam, hogy érvényesek-e még a meghívóim), ezért regisztráltam. Azóta sincs ott sok ismerősöm, csak passzívan visszajelölgetem, aki bejelöl (feltéve, hogy találkoztunk már személyesen is), kitöltöttem néhány adatot (de a legtöbbet csak ismerősök láthatják), de nem igazán jöttem rá, hogy ismerősök gyűjtögetésén és tetszésnyilvánításon kívül mire jó az oldal...
De még mindig jobb, mint az iwiw, mert nem kell meghívó és nem kell hónapokig várni, ha meghívok valakit.
-
re: Facebook regisztráció
Elég sokan tévednek ide a "facebook regisztráció"-ra keresve. A biztosan magyar felület itt érhető el: Üdvözlünk a Facebookon - jelentkezz be, regisztrálj vagy csak tudj meg többet róla! Néhány értelemszerű rész kitöltése után már tag is, aki regisztrálni szeretne.