Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (16) összesen

Téma: Ki nézte meg az iwiw, facebook adatlapom?

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Alapbeállítás Ki nézte meg az iwiw, facebook adatlapom?

Annyian keresik ennek a "scriptjét", "tools-át", programját.. bármiét, amivel visszanézhető, hogy kik nézték meg.. ezért most ide leírom:

Nincs ilyen, nem lehet megnézni, hogy kik nézték meg az adatlapod és nem is lesz.

Ameddig nem ad ki erre az iwiw/facebook egy statisztikát API formában, amitől kikérheti az adatokat egy adott script/program. És mivel ez iszonyatos erőforrás terhelést jelentene (gondolj bele, hirtelen sok ezer programozó által, a még sok százezer felhasználónak felkínált programmal -mert mindenki kíváncsi- x millió "mutasd!!" kérést küldene a facebook/iwiw szervernek..) így, valószínűleg soha nem is fog kiadni.

Ha pedig maga az iwiw/facebook fogja beépíteni az oldalba (az nem jelent annyi lekérést, (maga tudja szabályozni) így nem is olyan erőforrás igényes), azt úgyis észre fogod venni, mert reklámból élnek.. ennek lenne igazán nagy feneke.. tehát minden ilyen jellegű (nem facebook/iwiw, hanem külsős, ami "engedélyt kér") alkalmazásnál, reklámnál, gyanakodj!!

Figyelem, van már erre kiélezett Facebook oldal is. Igazából csak a lájkokat gyűjti, utána derül majd ki, hogy "csak szivatás" és hogy mekkora poén, mindenki jót röhög és buzdít is, hogy szivasd meg az ismerőseidet. A baj ezzel leginkább az, hogy utána ezek az oldalak általában megpróbálnak hasznot húzni a sok ezer követőből. Jönnek a reklámok, ajánlatok stb. Ha meg is szivatnak, ne felejtsd el utána a "Nem tetszik" linket is megnyomni.

UPDATE a HVG tökéletesen összeválogatta és leírta, hogy mi a probléma vele: http://hvg.hu/Tudomany/20111114_facebook_atveres

Tagocska naszaly logója
    Hozzászólás
    18

Alapbeállítás re: Kik néztek meg az iwiwen, facebookon, adatlapom?

Ezt tényleg annyian keresgélik? Nekem egyáltalán nem hiányzik egy ilyen funkció.

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Idézet naszaly eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt tényleg annyian keresgélik? Nekem egyáltalán nem hiányzik egy ilyen funkció.
    Nagyon sokan, főként fiatalok és hozzá nem értők.

Tagocska soharszabi logója
    Hozzászólás
    8

Hát nekem sem kell, akkor hogy nézegetem a jó csajok képeit?

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Idézet soharszabi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát nekem sem kell, akkor hogy nézegetem a jó csajok képeit?
    De a jó csajoknak kell, hogy lássák, kik nézegetik a képeiket.

Tagocska Eclair logója
    Hozzászólás
    11

valójában folyton terjednek ilyen cuccok a facebookon. Ezek alapvetően két kategóriába sorolhatóak:

1. Ártalmatlan totál kamu.
    ez a fajta csak megnézi hogy kik az ismerőseid és azokból egy teljesen véletlenszerű rangsort felállít, hogy kik nézegetik leggyakrabban illetve ehhez hasonlók. Semmi valóságalapja nincs de az embereket ezt nem érdekli és nem is tudják sokan (mer hülyék)

2. Vírus
    Jap, vannak ám szép számmal facebook vírusok amik minden fajta hülyeséget ígérnek aztán az üzenőfalas kiírásba beraknak egy kedves kis linket amire a sok hülye persze rákattint és máris üdvözlet a vírusos oldalon. És mivel ahogy fentebb már mondták sok ember keres olyan cuccot ami megmondja kik nézegetik az adatlapját így hát kézenfekvő hogy például ilyen alkalmazásnak is álcázhatják magukat.

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Mindig röhögök amikor a sok ember ezt elhiszi hogy ilyen létezik...de hát ez van Ilyen tényleg nem lesz,sok erőforrást igényelne.

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Idézet Eclair eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    1. Ártalmatlan totál kamu.
    ez a fajta csak megnézi hogy kik az ismerőseid és azokból egy teljesen véletlenszerű rangsort felállít, hogy kik nézegetik leggyakrabban illetve ehhez hasonlók. Semmi valóságalapja nincs de az embereket ezt nem érdekli és nem is tudják sokan (mer hülyék)

hát vannak olyan alkalmazások, amik meg a like-ok meg az üzenőfali ebjegyzések, meg a hozzászólások alapján állítja fel a rangsort... nem feltétlen mind hülyeség, azok tényleg megnézték az oldalad

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Hehe.. a szarblog hülyíti a népet iwiw-en.. ez mekkora.. egy sima html-ben kint van, hogy "a szerver túlterhelt" de semmi.. nem is volt más fent soha.. és még mindig nincs ilyen script

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Igen nálad a pont, csak sokan ezt beveszik és el is hiszik, azért mert a májvipen működik, de ott élből regisztrálják azt aki az adatlapodat megnézte ezért láthatod, Meg egyébként is Facebook adatlapot kívülről is meg lehet nézni amennyiben azt nem tiltod le, tehát ott ez még bonyolultabb és még több erőforrást igényelne illetve jobb is ez így, hogy nem nézik

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: