Eredmény: 1 - 10 (10) összesen

Téma: Airsoft fegyverek, játékok

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper Airsoft fegyverek, játékok

Helló mindenkinek! Arra lennék kíváncsi, van-e köztetek még airsoftozó, és mit tudnánk dumálni erről. Ez a másik hobbym, mármint volt, már nem űzöm komolyabban. De aki akar, most beszélhet erről is....

Tagocska Roybancroft logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás re: Airsoft fegyverek, játékok

Hello Archer11 !

En az lennek, de nagyon kezdo, meg csak most szedegetem ossze a felszerelesem, de mar elegge komoly a gyujtemeny

A kerdesem az lenne hozzad hogy, tudnal e olyan csapatot a kornyeken akihez tudnank csatlakozni?

Cegléd Nagykáta Nagykőrös Jászberény...

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

én hétvégén voltam airsoft játékon a Hatvani laktanyán, nem jó volt, bár nem kiemelkedően, de azért voltak vicces helyzetek. (még sose hugyoztam eddig fegyveres támogatás mellett, mindenkinek ki kéne próbálnia )

Bár sajnos szombaton lépnem kellett és a nagy lövöldözés az vasárnap esett meg. (három napos volt)

A neve amúgy Arms Crysis volt szal akit érdekel az nyugodtan keressen rá

Tagocska almyka logója
    Hozzászólás
    18

Sokan vannak így vele, hogy csak gyüjtögetnek, és végül sohasem jutnak ki egyetlen játékra sem Miközben az lenne a lényege.

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Airsoft fegyverek, játékok

Idézet Roybancroft eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hello Archer11 !

En az lennek, de nagyon kezdo, meg csak most szedegetem ossze a felszerelesem, de mar elegge komoly a gyujtemeny

A kerdesem az lenne hozzad hogy, tudnal e olyan csapatot a kornyeken akihez tudnank csatlakozni?

Cegléd Nagykáta Nagykőrös Jászberény...
    Helló! Sajna az említett településeken egy nagy vagy jó csapatot sem ismerek, én Kecskemétre jártam át és ott a Vox-osokkal játszottunk, az egy nagy, profi csapat, és a kezdőknek szívesen segítenek. Szerintem hozzájuk fordulj, én mondjuk már a "leszerelésem" óta nem vagyok velük kapcsolatba, de neten keress rájuk, mik az elérhetőségeik.

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

[QUOTE=Expekt;10546]én hétvégén voltam airsoft játékon (még sose hugyoztam eddig fegyveres támogatás mellett, mindenkinek ki kéne próbálnia )

Helló! Ezzel én is egyetérthetek, mivel én is próbáltam már!!! Tényleg baromi vicces, ha az ember épp könnyítene magán, miközben a társak biztosítják a terepet, közbe meg BB-k repkednek minden fele. Főleg ha meg nem nevezett helyen találatot kapnak egy perverz sniper-től, akit addig nem vettünk észre! Úgyhogy én ezentúl csak a tűzszünetek alatt megyek el egy helyre ! Ez jó lecke!!!

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Ja, és amúgy van egy 550FPS-es Dan Wesson revolverem, ha kell valakinek most 30.000HUF-ért viheti. Ez az utolsó még meglévő airsoft fegyóm. Nem szívesen hagytam abba, de szükség törvényt bont.

Tagocska Colop logója
    Hozzászólás
    6

nekem egy SYMA AK74 esem volt, de sajnos el kellet adnom anyagi problémák miatt

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Idézet Colop eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    nekem egy SYMA AK74 esem volt, de sajnos el kellet adnom anyagi problémák miatt
    A régi csapatomban is volt egy srác, akinek olyan volt, jó kis fegyó volt!

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Nekem is volt egy olyanom, de nem SYMA hanem CYMA. Bár nekem elég sok darabom volt, egy időben elég komolyan űztük a budapesti és környékbeli csapatokkal (200-250 fős összecsapások sem voltak ritkák WD szervezésében).

A fegyvereim időrendi sorrendben (persze volt olyan, hogy párhuzamosan 2-3 fegyverem is volt):
    - Fekete műanyag CYMA AK-74 (370 fps)
    - Faberakásos, fém, CYMA AK-47 (385 fps)
    - JG HK-MP5-A4 (340 fps (csak CQB-ra))
    - Full fém JG HK416 (390 fps)
    - JG G36K (385 fps)

És a legnagyobb büszkeségem egy saját magam által épített M14 volt. Külön megvettem minden alkatrészt és magam építettem össze. Leginkább erre hasonlított:

Csak ilyen fekete tusban volt (de nem ilyen gyíkfarok méretű pöttöm távcsővel):

Összesen 420 fps-t tudott eszeveszett tűzgyorsaság mellett. 40m-ig még enyhe szélben is tűegyenesen köpte előre a BB-ket, szélcsendben pedig olykor az 50-60 méteres távot is be tudtam lőni a baromi jó hop-up rendszer és a patent pontosan 6.01 mm-es csőátmérő miatt. Nagyon szerettem... bár volt vagy 8,5 kiló az egész (szinte mint az igazi), de az anyagiak miatt el kellett adnom... végül 95 ezer ruppóért kelt el a Vaterán de én vagy 130-140 ezret is beleöltem.

Sajnos most nekem sincs egy fegyverem sem, pedig bő két éven át (még a középsuli éveiben) szinte minden hétvégén kint voltunk... télen és nyáron is.

A téma címkéi: