Oldal: 2 / 3 ElsőElső 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (26) összesen

Téma: Íjászat

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Alapbeállítás re: Íjászat

Nem rajongok érte. Sosem tetszett a nyíl.

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Próbáltad már iceman? Nekem se tetszett a külseje de amint kipróbáltam egyből ráharaptam!

Say Hello To My Little Friend inad logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    116

ja nagyon mióta megvan 2 ször játszodtál vele grievous pedig már nyár eleján megvolt neked és azóta nem vetted elő

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Ez sajnos igaz inad.

Tagocska Orfeusz logója
    Hely
    Hajdúsámson
    Hozzászólás
    3

Sziasztok Orfeusz vagyok most csatlakoztam hozzátok

Tagocska Orfeusz logója
    Hely
    Hajdúsámson
    Hozzászólás
    3

szeretnénk vásárolni egy íjat

Tagocska Orfeusz logója
    Hely
    Hajdúsámson
    Hozzászólás
    3

éngem érdekel és ha Téged nem érdekel én megvásárolnám Tőled

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Szia!

Semmiképpen nem adom el. Egy barátomtól kaptam ajándékba. Üdv a fórumon!

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    610

Orfeusz... csak nem az Alvilágból?

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Idézet Grievous eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Van itt valaki akit érdekel ez a tradícionális fegyver? Ki szeret célba lőni?

Szia Grevi!

Nos mind a tegnapi napig nem nagyon érdekelt, míg aztán tegnap egy baráti összejövetelű, kint a természetben megtartott pikniken a nap fénypontját jelentő bográcsozás után, levezetésként nem kezdtünk el íjjal célbalőni.
    Két fajta csigás íj volt, ami ugyan nem a hagyományos reflex íj, de viszont annál lényegesebben nagyobb teljesítményt nyújtott. A 90 fontos íjat ki sem tudtam húzni, ezzel néhány körünkben lévő 130 kg feletti barátom tudott csak lőni, de a 70 fontost azt eléggé jól elkezeltem így elsőre is. Elsütő szerkezettel lőttünk, mert két ujjal képtelenség volt megtartani az ideget. A cél szabványos és 35 méter távolságra volt kihelyezve. Nos a lőkészségünket úgy jellemezhetném, hogy a cél központi részét néhány kivételtől eltekintve nem igen találtuk el, hanem azt, úgy 30-40 cm-es eltérésekkel körbe lövöldöztük a vesszőkkel.
    Így aztán volt bátorságom, hogy az általam mindig hordott és megbecsült kalapomat ki merjem tenni a hangulat fokozása érdekében a céltábla mögé levert magasabb karóra. Nos ez azért adott motiváltságot a társaságnak és mindenki igyekezett a kalapomon bosszút állni, de szerencsére ez 10 lövés után sem jött össze. Ekkor viszon már a fejemre is tettem, mondván azt, hogy " nem a kalapomon kell az íjjal történő célbalövést megtanulni..."
    Szóval megúszta a kalapom, aminek nagyon örültem és annak is, hogy sikerült az íjjal közelebbi ismerettségbe kerülni.
    Az az íj amivel én lőttem, már 90 ezer Ft-ért újonnan beszerezhető, a hozzávaló céllövő aluminium vessző darabját pedig 1200 Ft-ért árulják.
    Egy nagyon hasznos és jó hangulatú időtöltés volt, igazán jól éreztük magunkat és tegnap még az időjárás is nagyon kellemesen nyárias volt.

A téma címkéi: