Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123
Eredmény: 21 - 26 (26) összesen

Téma: Íjászat

Say Hello To My Little Friend Süni logója
    Hozzászólás
    364

Alapbeállítás re: Íjászat

Örülök, hogy a kalapod megúszta a kalandot!!!
    Alma nem volt nálatok?

Az én unokahúgom a barátjával szokott járni íjászkodni, versenyezni is...nem tudom milyen íjat használnak (hagyományos) de a 60 kilójával, nő létére jól teljesít...

Tagocska zsuga logója
    Hozzászólás
    24

a szomszédomnak van íja és egyszer azzal játszottam

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Kacsint re: Íjászat

Helló mindenkinek! Én már 10 éve íjászkodok hobby-szerűen, és a suli után bele akarok majd vágni a versenyzésbe is, de jelenleg épp a suli miatt nincs időm gyakorlásra. Ha nem is a győzelem miatt, de mindenki aszondja, akit ismerek és jár versenyekre hogy irtó nagy buli! Ha kérdésetek van, vagy csak dumálnátok valakivel csak szóljatok!

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Íjászat

Helló ismét mindenkinek! Nem tudja valaki, hogy lángoló tüzes "masszát" miből lehetne csinálni? Igaz, régóta íjászkodok, de még mindig nem találtam megfelelő "receptet" A problema mindig ugyan az volt..... lövés után a meggyújtott nyíl mindig elaludt. Van esetleg vkinek vmi őrölt ötlete

Tagocska petke33 logója
    Hozzászólás
    1

Sziasztok,tegez készítéssel foglalkozom,csak bőrből és inkább tradicionális.
    4-5 ezer forintos áron,ha valakit érdekel küldők képeket.

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

A legújabb szerzeményem egy letörős 80#-os Cobra nyílpisztoly. Van rá egy kis red-dot is, így 30-35m a pontossága. Emellett a gyári ABS markolatot fára cseréltem, így naon vagány A 20 cm vastag polyfóm vesszőfogót 10m-ről majdnem átüti . Van még esetleg valakinek ilyen szerkezete?

Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123

A téma címkéi: