a szomszédomnak van íja és egyszer azzal játszottam
Örülök, hogy a kalapod megúszta a kalandot!!!
Alma nem volt nálatok?
Az én unokahúgom a barátjával szokott járni íjászkodni, versenyezni is...nem tudom milyen íjat használnak (hagyományos) de a 60 kilójával, nő létére jól teljesít...
a szomszédomnak van íja és egyszer azzal játszottam
Helló mindenkinek!Én már 10 éve íjászkodok hobby-szerűen, és a suli után bele akarok majd vágni a versenyzésbe is, de jelenleg épp a suli miatt nincs időm gyakorlásra. Ha nem is a győzelem miatt, de mindenki aszondja, akit ismerek és jár versenyekre hogy irtó nagy buli! Ha kérdésetek van, vagy csak dumálnátok valakivel csak szóljatok!
Helló ismét mindenkinek! Nem tudja valaki, hogy lángoló tüzes "masszát" miből lehetne csinálni? Igaz, régóta íjászkodok, de még mindig nem találtam megfelelő "receptet"A problema mindig ugyan az volt..... lövés után a meggyújtott nyíl mindig elaludt. Van esetleg vkinek vmi őrölt ötlete
Sziasztok,tegez készítéssel foglalkozom,csak bőrből és inkább tradicionális.
4-5 ezer forintos áron,ha valakit érdekel küldők képeket.
A legújabb szerzeményem egy letörős 80#-os Cobra nyílpisztoly. Van rá egy kis red-dot is, így 30-35m a pontossága. Emellett a gyári ABS markolatot fára cseréltem, így naon vagányA 20 cm vastag polyfóm vesszőfogót 10m-ről majdnem átüti
. Van még esetleg valakinek ilyen szerkezete?