Eredmény: 1 - 4 (4) összesen

Téma: Shotgun

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Alapbeállítás Shotgun

Én nagyon szeretem ezt a fegyvert,mondjuk még igazából sosem volt a kezemben de PC Játékokban már használtam és elég erős fegyvernek tűnik,már ha ezek a játékok az igazat mutatták a fegyverről.
    A ti véleményetek mi róla???

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Alapbeállítás re: Shotgun

Hát nem jobb mint a golyószóró, de hasznos darab!(természetesen csak videójátékban.)

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Alapbeállítás re: Shotgun

Igen videó játékban is csak a közeli célpontokra a leghatásosabb

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Shotgun

Idézet iceman36 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én nagyon szeretem ezt a fegyvert,mondjuk még igazából sosem volt a kezemben de PC Játékokban már használtam és elég erős fegyvernek tűnik,már ha ezek a játékok az igazat mutatták a fegyverről.
    A ti véleményetek mi róla???
    Helló! Valamicskét én is értek a fegyókhoz A "Soti"-ról nagyrészt igazat adnak a játékok, mivel a torkolati energiájukat az első 20 méteren adják le, így ezen a távon roppant erősek. Viszont minél messzebb vagy egy ilyen fegyvertől annál veszélytelenebb, ugyanis sokat veszít a sebességéből és az energiájából. A fegyver hátránya az, ami a fő előnye is! Az átlagosan 6-8 sörét elég nagy területet fog be, tömörülő ellenség ellen a legjobb úgy 35m-ig. De egy messzebb álló magányos célpont a legrosszabb! És persze minél több sörét talál be a 6-8 ból annál jobb! Persze ez elég egyértelmű!

A téma címkéi: