Nekem lenne egy észrevételem a fórummal kapcsolatban. Igaz, ma érkeztem még csak, így még nem szoktam meg teljesen, de furcsa nekem, hogy a legfrissebb kommentek a legutolsó lapon vannak, és nem mindig legelől.
Amúgy nagyon kis helyes a fórum.
Sziasztok.Sajnos, nem tudtam, hogy újoncként linket nem tehetek a fórumra, csak 15 hozzászólás után.Úgyhogy most szólhatok hozzá mindenhez, bár csak egy böngésző alapú játékot szerettem volna ajánlani, ami hát link nélkül nem igazán megy.Na de ha ez a házirend, igy kell ám csinálni
Nekem lenne egy észrevételem a fórummal kapcsolatban. Igaz, ma érkeztem még csak, így még nem szoktam meg teljesen, de furcsa nekem, hogy a legfrissebb kommentek a legutolsó lapon vannak, és nem mindig legelől.
Amúgy nagyon kis helyes a fórum.
A fordított azért nem jó mert "tolódnak" el az oldalak. Még keresni sem lehet igazán. Arra gondolok, hogy kedvencek közé teszel (vagy csak többször megnyitod és a böngésző megjegyzi) az címet pl valami/1.oldal.html , ha eltolódik egy oldalt, már nem ugyan az lesz ott, ha legközelebb megnézed. Viszont itt cserébe a kezdőlapon is, meg fent az "utolsó hozzászólásoknál" is kiemelt lehetőség a "menjen az utolsó hozzászólásokhoz" illetve személyreszabottan meg is jegyzi és lehet a "menjen a legutolsó olvasatlan hozzászóláshoz"
Jó lett az új kezdőlapi színösszeállítás. A korábbi nagyon fémszínű/egyszínű volt, nehezen találtam meg dolgokat. De ez tetszik.
Még alakul, seo fórumos jellegű lesz, de más színnel.
Őő, nem tudom, ez a mostani ez sok variálásnak számít?