Na most ezt a témát nem láttad,nem akarod látni,nem tudod megcsinálni,vagy nem vetted észre???
Lehetne egy Help-Segítség részleg is...akármilyen problémája van valakinek,azt akár közösen is orvosolhatjuk.
Na most ezt a témát nem láttad,nem akarod látni,nem tudod megcsinálni,vagy nem vetted észre???
Nem láttam még..
nem tudom, majd megnézem mennyi ilyen jellegű téma van..
nem szeretnék olyan fórumot, ami árválkodik..
Azt szeretném megkérdezni, ha törölni akarom a regisztrációmat mit kell tennem?
Konkrétat nem tudok, ez még sosem jutott eszembe de ha nagyon akarod akkor írj ide: http://duma.forum.hu/sendmessage.php
Egészen biztosan kapsz majd választ vagy csak azt veszed észre hogy törölve vagy...
Az én internetes történetem elég furcsa, és nem szeretném ezt itt elmondani. Én elég sok fórumon írtam már hozzászólásokat, és engem mindenhonnan kiutáltak. És én ugyan tudom, hogy ez nem az én személyemnek szól, hanem én egy kísérleti nyúl (mókus?) vagyok, de én igen érzékeny vagyok már a manipulációra, és a hamis emberi kommunikációra. Ezt érzem itt is, minden látszólagos kedvesség ellenére. Én mindig pontosan látom, mi miért van, és én nem szeretek már olyan beszélgetéseket folytatni, akár csak így írásban is, ami nem valódi kommunikáció, hanem manipuláció.
Persze ezt meg lehet cáfolni, mert ez bizonyítani nem lehet, de én így érzem, és ezért én nem akarok jelen lenni. És ezt csak úgy tudom megoldani, ha kitörölnek, mert amúgy elcsábulok, hogy hozzászóljak témákhoz.
De azért köszönöm, hogy itt lehettem.
Lehet, inkább egy cihomókussal kéne beszélgetned, mint a fórumról töröltetned magad. De te tudod.
Egyébként tök egyszerű az egész. Ha nem akarsz már itt lenni, akkor nem írsz többet.
Én meg nem neked válaszoltam, és tudtommal nem kértem tanácsot, és nem tudom mi alapján gondolod hogy a problémám természete indokolttá tenné akármilyen pszichológussal való beszélgetést, honné tudod, hogy nekem mi a jó, és hogy nekem mi a bajom. Ez a hozzászólás nem tetszik nekem. SEMMI KÖZÖD HOZZÁ, HOGY ÉN MIÉRT AKAROM MAGAM TÖRÖLTETNI, ÉS NE AJÁNLGASS NEKEM SEMMILYEN PSZICHOLÓGUST MERT GYŰLÖM ŐKET. ÉS NEKEM KAPÁSBÓL GYANÚS AZ AHOGY TE VELEM KOMMUNIKÁLSZ, TEHÁT NE TEDD TOVÁBB. AMÍG NEM TÖRÖLNEK, MERT NEM SZERETNÉM HA ITT IS KEZDETÉT VENNÉ A ZAKLATÁSOM.