Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Reklámmentesítés

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Alapbeállítás Reklámmentesítés

Úgy döntöttem, kiveszem a hirdetéseket a fórumból. Illetve nem. Vagyis csak azoknak a vendégeknek jelenik meg, akik nincsenek bejelentkezve.

Ha tag vagy, kérlek bejelentkezéskor pipáld ki az "emlékezzen önre" mezőt, így nem kell többet belépkedned. Azt pedig garantálom, hogy semmilyen káros cookie nem kerül a gépedre. A vBulletin az egyik legbiztonságosabb fórummotor és nekem sincs szándékomban visszaáélni a tagok bizalmával.

Ha kilépsz, automatikusan törli, ha nem, akkor végleges, nem jár le, így fél év múlva sem kell belépned, automatikusan be leszel jelentkezve.. hacsak közben nem törölted te a böngészőből.

Tag spontan logója
    Hozzászólás
    55

Alapbeállítás re: Reklámmentesítés

Mennyire szoktak egyébként a hirdetésekre kattintgatni? Gondolom a regisztrált emberek, akik gyakran járnak ide, úgyis átnéztek rajta eddig is, nem?

A külső látogatók rákattintanak néha? Szerintem az emberek többségénél már kialakult a google ad vakság, és nem is látják meg a hirdetéseket.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Alapbeállítás re: Reklámmentesítés

Igen az az egyik ok, hogy a fórumozók átnéznek rajta..

a másik, hogy a konverzió arányt rontja, mert a legtöbb oldalletöltést a tagok csinálják, ám a legkevesebb kattintást is, így nem sok értelmét láttam..

Amúgy a látogatók szoktak. Szerintem ez még nem mindenkiben alakult ki, inkább csak a webmesterekben, akik (pl. én még más hirdetésére sem merek klikkelni, nehogy valami bug miatt úgy vélje, hogy a sajátomra klikkelek. Tudom, hogy nincs ilyen bug, de akkor sem) a saját oldalain hozzászoktak ahhoz, hogy az ott tiltott zóna..

A téma címkéi: