COD2? miért nem COD5? gyenge a gép, mi?!a punkbuster sok mindenkit kidobál, ahogy olvasgattam a cikkeket. de most lehet, hogy tudtam orvosolni, mert nem lökött ki. most végeztem, nagyon cool! kb. 3 órát nyomtam egyhuzamban.
én cod2zök nemtudok BF-s klánokat max multigamingetbiztos azért dob ki a punkbuster mert csalsz :P jovan nem
COD2? miért nem COD5? gyenge a gép, mi?!a punkbuster sok mindenkit kidobál, ahogy olvasgattam a cikkeket. de most lehet, hogy tudtam orvosolni, mert nem lökött ki. most végeztem, nagyon cool! kb. 3 órát nyomtam egyhuzamban.
cod5 az ugyanolyan mint a cod4nem jo egyik se :P cod2 még mindig a messze a legjobb multi amúgy meg vinné a gépem csak nem tetszik. Multiban is rengeteg régi jó klán visszajön cod4ből cod2be mert a cod5 nem teljesítette az elvártakat
szval kaka !
cimbinél néztem a COD4 multit. szerintem állati!
cod2 még mindig jobbcod1 is nagyon jo volt de cod2 maradt azon a vonalon és grafikailag többet tudott nyújtani ezért nagyobb volt a játékélmény. A Call of Duty sorozat lényege sokak számára a II. Világháború CoD4 modern háborús lett sokan csak megszokás miatt mentek az új CoDba várták a CoD5-t ami áttörést jelenthetett volna, mivel visszahozza a II. Világháború élményét. De egy CoD4et kaptunk más fegyverekkel, ezért rengeteg Európai élcsapat jön vissza Cod4ből Cod2be. Ideje lenne leragadni egy Cod szériánál a netes versenyzés szempontjából mint a Cssek az 1.6nál amit már 99óta játszanak. Jo a CS:S is elég népszerű pl az codban a cod4 is lehetne