Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (23) összesen

Téma: böngészős játékok !

aka H i t & R u n * GyugYo bömbi logója
    Hely
    Szeged Kiskunhalas
    Hozzászólás
    80

Alapbeállítás böngészős játékok !

Nagyon sok embernek lenne kedve játszani valamivel de nincs rá elég ideje. Erre valók a böngészős játékok. A nap végén amikor már fáradtak vagyunk nincs energiánk játszani de az ösztön bennünk van :P ott az internet csak beírjuk az url-t és 5 perc alatt letudtuk a napi tudnivalókat a játékból.

Ilyen böngészős játékok pl a travian, the west, battleknight, mybrute, klanhaboru, bitefight és még nagyon sok játék.

én a klanhaboruval és a my bruteval játszok az első játék egy stratégiai játék ami a valahol a középkorban játszódik falut fejlesztek sereget gyártok újakat foglalok stb stb. A my brute egy verekedős böngészős játék ami szerintem az egyik legjobb böngészősnek .

itt regisztrálhattok

Utoljára módosítva: g-easy által : 2009-06-01 10:01 Oka: kivettem, mert nem állnak le.. cenzúrát kapott a webcím

Tagocska Zorg logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás re: böngészős játékok !

én hattrickozom többek között

mybrute-n nekem a random fejlődés és harc rendszer nem tetszik, ha azon még nem változtattak.

Tagocska Xefande logója
    Hozzászólás
    14

én battleknight-on nyomtam hosszabb ideig, aztán jött az vtc, ogame, bitefight, warpfire, gladiatus, ikariam, knightfight
    most már nem játszom egyiken se csak adminkodok néhányon

Say Hello To My Little Friend adamika2000 logója
    Hozzászólás
    4

OGame-on játszok már vagy 1,5 éve. A többit meguntam.

Tagocska Nero logója
    Hely
    az igéret földje...
    Hozzászólás
    12

ezekkel a játékokkal az a baj, hogy nem elég rá 5 perc ha rendesen akarod játszani és valahol a topban szeretnél lenni...

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Idézet bömbi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nagyon sok embernek lenne kedve játszani valamivel de nincs rá elég ideje. Erre valók a böngészős játékok. A nap végén amikor már fáradtak vagyunk nincs energiánk játszani de az ösztön bennünk van :P ott az internet csak beírjuk az url-t és 5 perc alatt letudtuk a napi tudnivalókat a játékból.

Ilyen böngészős játékok pl a travian, the west, battleknight, mybrute, klanhaboru, bitefight és még nagyon sok játék.

én a klanhaboruval és a my bruteval játszok az első játék egy stratégiai játék ami a valahol a középkorban játszódik falut fejlesztek sereget gyártok újakat foglalok stb stb. A my brute egy verekedős böngészős játék ami szerintem az egyik legjobb böngészősnek .

itt regisztrálhattok
    Bitefight,travian,... UTÁLOM MINDET
    Azt is megmondom hogy miért:
    Ha mondjuk elmegyek benne dolgozni egy órát akkor azt tényleg egy órának számolja és addig nem tudok semmit sem csinálni...
    Na rövidem ennyi a gondom ezekkel a játékokkal.

Tagocska Xefande logója
    Hozzászólás
    14

ezekkel a játékokkal az a baj, hogy nem elég rá 5 perc ha rendesen akarod játszani és valahol a topban szeretnél lenni...
    melyik játékban elég 5 perc hogy a topban legyél ?

Bitefight,travian,... UTÁLOM MINDET
    Azt is megmondom hogy miért:
    Ha mondjuk elmegyek benne dolgozni egy órát akkor azt tényleg egy órának számolja és addig nem tudok semmit sem csinálni...
    Na rövidem ennyi a gondom ezekkel a játékokkal.
    iceman36 nem elérhető Adjon hozzá iceman36 hírnevéhez Hozzászólás jelentése Válaszol idézettel
    hmmm hát amikor játszol akkor ne küld el munkára, hanem duellez, meg küldetéses és ne küld el dolgozni órákra
    a köztes időben meg lehet fórumozni, meg üzeneteket olvasni és írkálni egymásnak
    a munkára küldés arra van ha pl este már nem akarsz játszani vele akkor küld el órákra dolgozni
    próbáld ki a woww.hu -t ott lehet folyamatossan játszani és küldiket csinálni, azt az időt leszámítva amikor elküldöd pihenni a karaktered, ha elfogyott az életerő, de az is max 20 perc
    OGame-on játszok már vagy 1,5 éve. A többit meguntam.
    ha az ogame tetszik akkor az új játékom neked nagyon be fog jönni - kb karácsony előtt indul és nagyot fog ütni

Tagocska Csongi111 logója
    Hozzászólás
    1

[center]eRepublik

A játékban a valóságnak megfelelően országokra osztották fel a virtuális világot, ezen országok polgárai lehetnek a játékosok. A játék meglehetősen jó modellt ad a valós világról - a játékosok szervezetet, céget, újságot alapíthatnak, dolgozhatnak pénzért, kémkedhetnek, választásokon vehetnek részt, kereskedhetnek, katonáskodhatnak stb.

Az országokat ugyanúgy nevezik itt is, mint a való életben, és elhelyezkedésük is hasonló. A sikeres regisztráció után a játékos kap némi indulópénzt, amellyel elkezdi a játékot, és első lépésként munkát kereshet a saját országában. A munkavállalás mellett vállalhatja a katonai kiképzést is. A napi munkavégzést, és katonai edzést mindössze egy-egy gombra való kattintással lehet elvégezni.

Az országok irányítása a minden hónap elsején megválasztott elnök feladata. Minden hónap 15-én a pártok tagsága megválasztja a saját pártelnöküket.

Jelenleg Magyarország a vezető államok közt van, de hogy megtartsa pozícióját szükség van a friss vérre. Aki te leszel!

Regisztrálj az alább linken és légy részese egy új világnak.

vvv.erepublik.com/en/referrer/Fazekas+Csongor

Hogy el tudj indulni egy rögös úton itt egy kis segítség: vvv.sites.google.com/site/ereptutorial

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Nekem ez egy kicsit olyan reklámos beütést ad, barátom. Mily kár, hogy csak egy üzit írtál, nem tudtál betenni linket.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Most épp erre: http://armorgames.com/play/5316/wake-the-royalty

és társaira vagyok rákattanva..

valamint erre:
    http://docler.hu/game/gemcraft

Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: