- eRepublik
-
Tagocska
eRepublik
Az eRepublik egy online stratégiai játék. Ez igazából a valóságos világ virtuális változata, ahol az ember, elektronikus állampolgárként részt tud venni a nemzeti politikában(politikus), más országok elleni háborúkban(katona), a gazdaságban(üzletember) és hasonlókban.
A virtuális világban több mint 50 állam van. eMagyarország több mint 15000 játékossalaz eVilág legnépesebb állama. A cél, hogy megtartsuk az egyre fogyó előnyünket, amihez folyamatosan új játékosokra van szükségünk.
Jelenleg országunk határai az Orosz Uraltól Kanadáig terjednek, és az egykor Román elnyomás alatt álló Magyarország most a világ legerősebb országa, mint gazdaságilag, mint katonailag.
Ma a harmadik Világháború napjait éljük, melyben szövetségeseinkkel éppen az USA államait foglaljuk el.Szükségünk van minden egyes emberre, hogy megnyerjük a háborút!Gyertek, írjatok nekem egy mailt, és küldök meghívót!
Cserébe mindenki jól jár, az ország, ti és én is
-
re: eRepublik
Uráltól Kanadáig??? Ez aztán nem semmi, na ezt nevezem én Nagy Magyarországnak! Ez a második honfoglalás, Európa ismét retteg tőlünk!(Még ha csak virtuálisan is...)
Utoljára módosítva: Grievous által : 2009-08-02 18:15
-
Tagocska
erről még sohase hallottam,de biztos hogy jó lehet
-
Tagocska
Ráadásul azóta még igen sokat is változott a játék. Én régen is játszottam. Azóta csomó előnyös változás volt benne és már eMagyarország is erősebb.