Gyertek errefele, beszélgessetek velem! Ha nem megy neked eme remek nyelvezet, gyakoroljatok velem.
Grievous eredeti hozzászólása Gyertek errefele, beszélgessetek velem! Ha nem megy neked eme remek nyelvezet, gyakoroljatok velem. Ez esetben elkezdem eme nemes cselekedetet!
Bíborvirág eredeti hozzászólása Ez esetben elkezdem eme nemes cselekedetet! Rendben, kezdjed. Nekem még nem ennyire, de megyeget egy cseppet.
Ez szerfelett kedves cselekedet...eme csevely nem egyszerŰ, de remek...
Süni eredeti hozzászólása Ez szerfelett kedves cselekedet...eme csevely nem egyszerŰ, de remek... Még egy ember, remek... Téged ismerlek, nemde? Te lennél, kivel már rengeteget beszélgettem?
Süni eredeti hozzászólása Ez szerfelett kedves cselekedet...eme csevely nem egyszerŰ, de remek... Egye fene, csevegek veletek. De ne nevessetek!
Bíborvirág eredeti hozzászólása Egye fene, csevegek veletek. De ne nevessetek! Rendben, gyere! De miért is ne??
Grievous eredeti hozzászólása Rendben, gyere! De miért is ne?? Nem esett nehezemre beterveznem ezt. E csevelyben ellenetekre nem leszek!
Bíborvirág eredeti hozzászólása Nem esett nehezemre beterveznem ezt. E csevelyben ellenetekre nem leszek! MegÉrtettem. Te benned mIÉrt kÉtelkedtem?
Grievous eredeti hozzászólása MegÉrtettem. Te benned mIÉrt kÉtelkedtem? Nem értem én sem...emberedre leltél-e ebben?
Címkék megtekintése