Eredmény: 1 - 9 (9) összesen

Téma: FIFA széria

Tagocska sciga logója
    Hozzászólás
    7

Alapbeállítás FIFA széria

Sziasztok!

Véleményeteket szeretném kérni a fifáról. Egyik kedvenc focis szimulátor szerintem.

Tagocska dagesz logója
    Hozzászólás
    6

Alapbeállítás re: FIFA széria

nagyon jo jatek de nekem vahogy a 98 jott be a legjobban

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Szerintem is nagyon jók. Csak néha már idegesített a Magyar kommentátor hülyesége.

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Nem vagyok oda a fociért se az életben, se szimulátorban. Ha sport és szimulátor, akkor nálam a RTL Sky Jumping(síugrás) a nyerő!

Tagocska Demoz logója
    Hozzászólás
    6

valaki próbálta már a Fifa online 2-őt?

Tagocska Demoz logója
    Hozzászólás
    6

amúgy a sky jumping is nagyon jó,sokáig toltam azzal

Tagocska Volt Nincs logója
    Hozzászólás
    11

Nekem annyira nem jön be. Speciel nagyon feltud húzni érdekes módon az ilyen szimulátorok jobban felhúznak mint FPS vagy TPS játékok. Játszok egy meccset, max kettőt és mivel nem vagyok nagy fifás egykettőre kikapok aztán ALT F4.

Tagocska COWY logója
    Hely
    közöd? Muahahahahaha
    Hozzászólás
    2

hát én először fifás voltam (fifa 07, fifa 08) tetszett, hogy magyar kommentátor meg minden de aztán rájöttem, hogy az én játékom a PES (Pro Evolution Soccer) csak nézzétek meg youtube-on (pl.:Fifa 08 vs Pes 08) és rájöttök miről beszélek. tán kicsit csúnyább (habár ez se igaz mert míg a fifa 08 a régi elavult grafikát használja, addig a pes 08 egy új nextgen grafika alatt dolgozik) és a fizika!!!!.....bámulatos!!! annyira élethű míg a fifában passzolásnál a labd hozzáragad az emberhez addig a pesben valami álom a labd odagurul ahová te akarod. úgyhogy hamá' foci akkor pes és a pes 05 (ami ugye 2004-ben készült) is már ezzel a bámulatos fizikával dolgozott, míg a fifa .....hajjaj az még ágybapisilt... . gyerekek a Konami fogta magát és osszehozta az igazi focis játékot, míg az EA sports megcsinált kupac trágyát és azt kezdte el minden évben fejleszteni... úgyhogy ennyi
    EGY VOLT FIFA RAJONGÓ

Tagocska endlessly logója
    Hozzászólás
    10

Valaki mondhatna valamit a 10-es PES-ről és FIFA-ról. a PES 09 nem volt éppen bombasiker, főleg a védekezés lehetetlensége miatt, szóval kíváncsi vagyok, csiszoltak-e a dolgokon.

A téma címkéi: