Oldal: 1 / 6 123456 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (55) összesen

Téma: mivel játszol?

Tagocska daddycool logója
    Hozzászólás
    2

Alapbeállítás mivel játszol?

kutassunk egy kicsit: ki mivel játszik? a profi játékokban hiszel, vagy a legbetegebb flesses izékben? írjunk nevet, meg kategóriát, hátha más is rákap...

Utoljára módosítva: daddycool által : 2009-01-26 11:26

Tagocska daddycool logója
    Hozzászólás
    2

Alapbeállítás re: mivel játszol?

Én per pillanat bitorlom a gyerek játékát...

Nem bírt magával a Corában, meglátta, hogy legó, meg betmen, meg szuperhős stb., és onnantól nem lehetett eljönni a játék nélkül. Valószínűleg gyenge vagyok, hogy megvettem neki. Vagy hülye.Vagy mindkettő. De legalább akciós volt, és megspóroltam párezer pénzt...

Aztán felraktam a gépre, és mondtam neki: na fiam, most majd apád megmutatja merre van a hány méter! (csak 8 éves, ilyenkor még elhiszi...) Azóta sikerült félig végigvinnem a LEGO Batmen-t.

ja igen, kategória stb:
    LEGO Batman, mászkálós várostisztítós kalandjáték 7 éves kortól

Utoljára módosítva: daddycool által : 2009-01-26 11:26

aka H i t & R u n * GyugYo bömbi logója
    Hely
    Szeged Kiskunhalas
    Hozzászólás
    80

LEGO batman elmegy. De a LEGO star wars na az télleg nagyon jóóó próbáld ki azt

Tagocska zsuzsi999 logója
    Hozzászólás
    1

Én most ezzel

trabinevelde

Tagocska quacky logója
    Hely
    Bjúdápöszt
    Hozzászólás
    4

mirrors edget kipróbáltam, elvittem 3. cseptörig, nem túl nayg szám, elég uncsi, főleg amikor tizedszerre kell ugyanazt ujra csinálnod mer fél miliméterrel lecsúszott a kezed az analógrol és emiatt melléugrik és nézheted a 20 másodpercs halálba zuhanását a csajnak.
    nba 2k9-et nyomom most, ez viszont ****a, nagyon élethűnek tűnik, ****a ai meg minden, csak emiatt kurva nehéz főleg a védekezés (nem kicsit basz fel amikor kivédekezem a fél percet, de tízszer leszedik az off. reboundot és bekotorják). kommentátor kicsit gyengus meg repetitív egy idő után, meg sok helyen tökön lőtték magukat, pl kb fele annyi pont esik ha rendesen lejátszom a meccseket ezért közöm se lenne úgy semmilyen díjhoz, nem lehet az egész all star gálát lejátszani csak az east-west meccset, bármikor (szezon közbe is) lehet editelni a csapatom meg az ellenfelek bármelyik játékosát, kb tiszta random választja ki hogy kik lesznek a jó csapatok (egyet kezdtem dallassal, ott pl a hawks meg a cavaliers simán playoffos volt, egyet meg a miamival, és ott mindketten a konferencia tök alján voltak), meg ami az abszolút majomság teteje, hogy Spanyolországba nem lehet menni scoutolni (német/olasz/HORVÁT/****omba meg igen). persze pont azt az országot hagyjátok ki ahonnan van vagy 8 nba játékos, meg ugye olimpiai ezüstösök. és így le sem lehet draftolni azt a fiatal pg srácot ugye, akiről kb négy éve tudni lehet hogy top3ba lesz idén.
    de amúgy érdemes leszedni, főleg hogy a live ekkora fostalicska már jóideje, most kb olyan mint a pes4 vs akkori fifa. pc-re is van ugytudom, bár association mód nincs benne, úgy meg tök fasság az egész...

Diana
    Vendég Diana logója

Kedvenceim: Heroes of Might.......
    Tangramz

Tagocska Gaba logója
    Hozzászólás
    4

Én főleg mindenféle RPG-t szeretek, meg mondjuk a stratégiákat.
    Most épp nem nagyon játszom semmivel.
    Van valami jó új stratégia vagy RPG amire érdemes befizetni?

Tagocska Haviberlet logója
    Hozzászólás
    4

Villanykörte re: mivel játszol?

Idézet Gaba eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én főleg mindenféle RPG-t szeretek, meg mondjuk a stratégiákat.
    Most épp nem nagyon játszom semmivel.
    Van valami jó új stratégia vagy RPG amire érdemes befizetni?
    Én a Rise of Argonauts-ot nyomom. RPG és hack'n'slash (így kell írni? ) ötvözet és nagggyon el van találva Hallottál már róla?

Tagocska skyline7 logója
    Hozzászólás
    2

Valaki tudna ajánlani vmi jó horror játékot?

Tagocska mesterrépa logója
    Hozzászólás
    6

emlékszem régebben volt egy jó játék amit végigtoltam és ma is elővenném...
    de:

1. nincs meg
    2. elfelejtettem a nevét és a gyártót is

:S

csak annyit tudok,hogy fantasy játék és irányításban olyan,mint a maxpayne vagy a tomb raider. van a jó és a rossz amit a játék elején kell kiválasztanod mert aszerint viszed végig az egész történetet.
    Ha jól tudom a gonoszak azok az orkok a jók meg természetesen az emberek.
    valakinek nincs valamit tippje?????

A téma címkéi: