Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (47) összesen

Téma: Need4Speed Undercover

Tag bonjovilaver logója
    Hozzászólás
    48

Alapbeállítás Need4Speed Undercover

Valaki vár már játszott a játékkal? Ha esetleg igen akkor a véleményeket szivesen várom mert most akarom megvenni, de ha nem éri meg akkor nem költök rá pénzt!

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Szuper re: Need4 Speed Undercover

Idézet bonjovilaver eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Valaki vár már játszott a játékkal? Ha esetleg igen akkor a véleményeket szivesen várom mert most akarom megvenni, de ha nem éri meg akkor nem költök rá pénzt!
    Nekem tetszett a játék. A story jó, viszont az irányítás elég gyengére sikeredett.

Tag bonjovilaver logója
    Hozzászólás
    48

Alapbeállítás re: Need4 Speed Undercover

Már sikerült végig vinni? Mióta játszol vele?

Tagocska keny logója
    Hozzászólás
    3

Hello! Én már játszottam, végig is vittem a karrier részét, de maradtak még versenyek és rendőrörs küldetések amiket nem csináltam még meg. Kb 10-12 óra alatt végig lehet vinni a játékot. Igazából vegyes érzelmeket keltett bennem a játék. Grafikailag nincs semmi kivetnivalóm ellen, nekem laptopon szinte max grafikával ment, ami azt jelenti, hogy 1024*768-ban (sajnos csak ezt engedte a játék) azon kívül minden high beállítás volt, kivéve az antialiasing, az csak 2x-esen volt. Laptop konfigom egy t8100-as proci, ami 2x2.1ghz-t jelent, 3giga ram és egy gf 8600gt 512mb-s.
    De attól még, hogy szép a grafika nem lesz olyan hűdejó a játékélmény. Meg azért vannak benne bug-ok is, minap pl. egy verseny közben a levegőből elém esett egy autó... meg ugyebár a szokásos hiba, hogy átlóg a kocsi pl falon vagy valami. Az irányítás sem a legjobb... nagyon csúszkál az autó meg hasonlók. Azonban az is negatívum, hogy a versenyek többségét simán nyeri az ember nagy fölénnyel is, még úgy is, hogy gyengébb autóval vagy mint az ellenfeleid... meg azért az is vicces dolog, hogy megyek ~360-al és egy rendőrségi terepjáró megelőz...
    nah szóval szerintem nem lett olyan rossz játék, csak még mindig van benne sok hiba... de azért nálam a játék 10-ből kap egy 6.5-7-et
    jah meg kihagyták a kedvenc részem a játékból, sajnos nincs benne drift :S

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Szuper re: Need4 Speed Undercover

Már sikerült végig vinni? Mióta játszol vele?
    Nem még nem sikerült, mert sajnos nincs annyi időm.

Tag bonjovilaver logója
    Hozzászólás
    48

Köszi szépen!
    Te a játékot eredetiben vetted meg? Mert azt halottam hogy a crack-es változat szaggat?

Tag handy logója
    Hozzászólás
    60

Köszi szépen!
    Te a játékot eredetiben vetted meg? Mert azt halottam hogy a crack-es változat szaggat?
    Igazából nem a crack miatt szaggatott, hanem azért, mert már szinte mindenkinek 2magos procija van, viszont a játék csak az egyiket hajlandó észrevenni, ezért kell neki egy kis rásegítés. Vagy a CPU control nevű program, vagy a feladatkezelő és ott belőni, hogy 2 magot használjon. Onnantól kezdve nem fog szaggatni.

Tagocska keny logója
    Hozzászólás
    3

Én nem vettem meg, nincs rá keret, legalább tízenezer... nekem nem szaggatott a crack-es változat

Tag undi48 logója
    Hozzászólás
    74

Ez a processzoros dolog nekem új de így olvasva elég logikusnak tűnik. És így érthető, hogy hogy jött ez a hiedelem a crackekről.

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Nálam sem szaggatott, mert tettem nyomtam egy driver frissítést !

Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: