Valaki vár már játszott a játékkal? Ha esetleg igen akkor a véleményeket szivesen várom mert most akarom megvenni, de ha nem éri meg akkor nem költök rá pénzt!
Már sikerült végig vinni? Mióta játszol vele?
Hello! Én már játszottam, végig is vittem a karrier részét, de maradtak még versenyek és rendőrörs küldetések amiket nem csináltam még meg. Kb 10-12 óra alatt végig lehet vinni a játékot. Igazából vegyes érzelmeket keltett bennem a játék. Grafikailag nincs semmi kivetnivalóm ellen, nekem laptopon szinte max grafikával ment, ami azt jelenti, hogy 1024*768-ban (sajnos csak ezt engedte a játék) azon kívül minden high beállítás volt, kivéve az antialiasing, az csak 2x-esen volt. Laptop konfigom egy t8100-as proci, ami 2x2.1ghz-t jelent, 3giga ram és egy gf 8600gt 512mb-s.
De attól még, hogy szép a grafika nem lesz olyan hűdejó a játékélmény. Meg azért vannak benne bug-ok is, minap pl. egy verseny közben a levegőből elém esett egy autó... meg ugyebár a szokásos hiba, hogy átlóg a kocsi pl falon vagy valami. Az irányítás sem a legjobb... nagyon csúszkál az autó meg hasonlók. Azonban az is negatívum, hogy a versenyek többségét simán nyeri az ember nagy fölénnyel is, még úgy is, hogy gyengébb autóval vagy mint az ellenfeleid... meg azért az is vicces dolog, hogy megyek ~360-al és egy rendőrségi terepjáró megelőz...
nah szóval szerintem nem lett olyan rossz játék, csak még mindig van benne sok hiba... de azért nálam a játék 10-ből kap egy 6.5-7-et
jah meg kihagyták a kedvenc részem a játékból, sajnos nincs benne drift :S
Köszi szépen!
Te a játékot eredetiben vetted meg? Mert azt halottam hogy a crack-es változat szaggat?
Igazából nem a crack miatt szaggatott, hanem azért, mert már szinte mindenkinek 2magos procija van, viszont a játék csak az egyiket hajlandó észrevenni, ezért kell neki egy kis rásegítés. Vagy a CPU control nevű program, vagy a feladatkezelő és ott belőni, hogy 2 magot használjon. Onnantól kezdve nem fog szaggatni.
Én nem vettem meg, nincs rá keret, legalább tízenezer... nekem nem szaggatott a crack-es változat
Ez a processzoros dolog nekem új de így olvasva elég logikusnak tűnik. És így érthető, hogy hogy jött ez a hiedelem a crackekről.
Nálam sem szaggatott, mert tettem nyomtam egy driver frissítést !