Szavazás eredménye: WoW vagy Lineage 2 ?

Szavazók
2. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • WoW!

1 50,00%
  • Lineage 2!

0 0%
  • Bolond vagy? Semelyik! Én Aknakeresőzök! :P

1 50,00%
Eredmény: 1 - 9 (9) összesen

Téma: WoW vs. Lineage 2

F!x
    F!x nem elérhető
    Tag F!x logója
    Hely
    Érd
    Hozzászólás
    41

Kérdés WoW vs. Lineage 2

Szerintem WoW ha össze is lehet hasonlítani őket.

Vélemény?

// Egy F!x pont az életedben.. // |TheOriginalF!x|

Tagocska Smat logója
    Hely
    Dunaújváros
    Hozzászólás
    6

Alapbeállítás re: WoW vs. Lineage 2

Hát kezdjük azzal hogy a wow csak az eredeti szervereket tekintve 11 000 000 playert számol és ha még hozzá adjuk a tört játékosokat közel 15 000 000-18 000 000 player lenne a Lineage jó ha 1 000 000-2 000 000 player tud magához vonzani. Wow-nak is megvannak a saját hibái de a Lineage számomra nem játék.

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

A Wow amikor megjelent, új mérföldkő született az MMORPG-k történelmében. Nem hiába a legjátszottabb MMORPG, na ezt érd utol színvonallal. A fejlesztők állandóan frissítik, színesítik, hogy tartamilag se csússzon hátrébb a többihez képest. Sikeresen!

De a legnagyobb ok, hogy miért a WOW a jobb? Lineage... Ragnarok... Guildwars... stbstb... egyik játékban sincs olyan, hogy azért gyűlölsz és ölsz meg valakit, mert allis/hordás >D és ez kell egy gyilkoláson alapuló világba!

Tag Zeszter logója
    Hozzászólás
    48

Idézet Rencsike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A Wow amikor megjelent, új mérföldkő született az MMORPG-k történelmében. Nem hiába a legjátszottabb MMORPG, na ezt érd utol színvonallal. A fejlesztők állandóan frissítik, színesítik, hogy tartamilag se csússzon hátrébb a többihez képest. Sikeresen!

De a legnagyobb ok, hogy miért a WOW a jobb? Lineage... Ragnarok... Guildwars... stbstb... egyik játékban sincs olyan, hogy azért gyűlölsz és ölsz meg valakit, mert allis/hordás >D és ez kell egy gyilkoláson alapuló világba!
    Na de na, azért ki a fene ne akarna meggyilkolászni egy Gnome-ot? Pláne, hogy akkora, mint a Taurenem végterméke

Tagocska Eclair logója
    Hozzászólás
    11

Idézet Rencsike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Egyáltalán nem volt mérföldkő a WoW, pont azért, mert egy jól bejáratott sémát tovább egyszerűsített, ezért lett olyan népszerű. Na meg a Warcraft brand ott volt mögötte, ami önmagában is több millió potenciális rajongót jelentett.

Szó se róla, nem fikázni akarom, mert kisebb-nagyobb kihagyásokkal én is szoktam WoW-ozni (mostanában már csak 2-3 hónapot lenyomok mikor kijön egy új kiegészítő és ennyi). De azt sok helyen hallom, hogy forradalmi meg mérföldkő volt... hát nem volt. Csak jó hangulat és hihetetlen erejű marketing volt a robbanó egyveleg ami sikeressé tette. Amúgy meg mára lekerült az élről... persze még mindig legmeghatározóbb MMORPG, de vannak játékok melyeket már többen játszanak, mint a WoW-ot (Call of Duty utóbbi epizódjai egyenként bőven 20 millió felett, de a Farmville is elhagyta már rég a 40 milliót).

Tagocska Bacsu logója
    Hozzászólás
    15

Idézet Eclair eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ...persze még mindig legmeghatározóbb MMORPG, de vannak játékok melyeket már többen játszanak, mint a WoW-ot (Call of Duty utóbbi epizódjai egyenként bőven 20 millió felett, de a Farmville is elhagyta már rég a 40 milliót).
    Ami szerintem meg is látszik, mert folyamatosan egyszerűsítik a játékot, a Cataclysm talentjei szánalmasak. Egyértelműen még tovább arra gyúrnak, hogy a 'casual' játékosok is elkezdjenek WoWozni, nekik viszont egyszerűség kell. A CoD meg a Farmville is pont ezért népszerű, mert mindegyikkel el tudsz lenni akár csak fél órát is, és jól szórakozol (mondjuk CoDban jó eséllyel szénné lőnek), míg a WoWban fél óra alatt eljutsz lvl2-re.

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Idézet Bacsu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ami szerintem meg is látszik, mert folyamatosan egyszerűsítik a játékot, a Cataclysm talentjei szánalmasak. Egyértelműen még tovább arra gyúrnak, hogy a 'casual' játékosok is elkezdjenek WoWozni, nekik viszont egyszerűség kell. A CoD meg a Farmville is pont ezért népszerű, mert mindegyikkel el tudsz lenni akár csak fél órát is, és jól szórakozol (mondjuk CoDban jó eséllyel szénné lőnek), míg a WoWban fél óra alatt eljutsz lvl2-re.
    Ott azért bajok vannak ha valaki csak fél óra után jut el lvl2-re! Azért a lvl3-4 már ideálisabb (persze eredetin, nem törtön). Lehet csak az beszél belőlem, hogy az összes kezdőhelyszínt betéve ismerem, de hát na...

A Cataclysm taleintjeit még nem néztem... még nem tudom, hogy megvegyem-e, egyre jobban elcseszik a Warcraft univerzumot és feláldozzák a WoW oltárán. Most már teljesen más az egész, mint a Warcraft 3 idejében, akkor volt igazán zseniális!

Tagocska Colop logója
    Hozzászólás
    6

egyértelmű, WoW, de semmikép se olyan szerver ahol fent van a Cataclysm, nagyon el.....rontották

Uri
    Uri nem elérhető
    Tagocska Uri logója
    Hozzászólás
    2

Mindkettőn játszottam ,de nekem a wow kevésbé tetszett

A téma címkéi: