Eredmény: 1 - 10 (10) összesen

Téma: Hitel fórum

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Alapbeállítás Hitel fórum

A yox fórum a gazdaság szekciójának, hitelekkel foglalkozó témái. Buktatókról, előnyökről, minden amit érdemes tudni.

Szóval, ha hitelt készülsz felvenni és félsz a buktatóktól, itt meg tudod kérdezni, hogy mire kell ügyelni stb..

Egy lakossági fórum, ahol nem a bankok érdekei számítanak.

Hitel fórum

tamasj
    Vendég tamasj logója

Alapbeállítás re: Hitel fórum

ott is mindenki szídja a providentet, de azért van pár ember akiket ő húzott ki a bajból.

Tagocska quartzman logója
    Hely
    várpalota sz fehérvár veszprém
    Hozzászólás
    4

Király re: Hitel fórum

Űdv:
    én is elkövettem , OTP felvettem 480 e ft aztán már visszament 560 e akkor hol van itt az igazság feltenném a nagy kérdést , az ember bele sétál aztán nincs kiut aztán amikor már kiperkálnád küldik a levelet mivel ön rendesen fizette felvehet még további 150-350 000 ft -ot .Csak azt nem mondják el ezzel a lépéssel további költség szakad az ember nyakába ,de mit teszünk mi
    belemegyünk miért????
    mert a magyar embernél nincs költekezőbb ...
    quartzman

:

Tagocska Eva25 logója
    Hozzászólás
    1

Hello mindenki
    Kukkoljatok rá erre az oldala, és ha láttok benne fantáziát, akkor csatlakozzatok.

Szép napot

Tag populista logója
    Hely
    nyiregyháza
    Hozzászólás
    101

Vegyél fel hitelt, hogy a bankok exra profithoz jussanak. Ha nem tudod fizetni önhibádon kivül kitesz az utcára. Majd kukázhatsz. Vegyél fel hitelt, hogy a bankok olyan szerződést kössenek veled ami nekik jó. Kockázatot csak a hitel felvevő vállal. Ezen egyoldalu szerződés Európában csak hazánkban gyakorlat. Vegyél fel hitelt, hogy ha önhibádon kivül nem tudod fizetni akkor eladják. És az a vállalkozás 2-3 szoros exra haszont nyúz le rólad.....Ezt akarod fordulj hitelért.

Tag populista logója
    Hely
    nyiregyháza
    Hozzászólás
    101

Ne feled el amikor alá írod a szerződést akkor már több ember is ebből von ki jövedelmet. Tanácsadók, felmérők, közvetitők stb.
    Kerüld a hitelt mert bizonytalan világunkban nem tudhatod mit hoz a holnap. Mert ha önhibádon kivűl nem tudod fizetni akkor a magas költséghez képest még autómatikusan büntető kamatot számolnak. Exra bevételhez jut a bank. Kockázata csak annak van a jogszabályok szerint aki felveszi a hitelt.
    Ha felveszel 5 éves futamu kölcsönt és te becsödölsz 2 év mulva. Akkor a bank 5 évre vonatkozólag számolja a profitját. Hozzá csapja a büntető kamatot és a késedelmi kamatot a teljes összegre /alaptőke+kamat 5 évre /ami exra profit/.
    Mostani törvényi szabályzással a hitel annyi kockázat számodra mintha betörnél.

Tagocska BoysNoize logója
    Hozzászólás
    7

Szerintem nem érdemes hitelt felvenni! Az embernek a gatyája is rámegy :S

missboszika
    Vendég missboszika logója

Sziasztok!

Csak nem olyan régóta kerültem ide erre a blogra, de tetszik. Ha a hitelekről beszélünk, akkor egy nagyon érdekes kérdésem lenne.

Vannak a rosszul fizető adósok ők a BAR-osak. Ők nem kaphatnak hitelt. Róluk külön listát vezetnek. De miért nincsen ilyen lista a jó kuncsaftokról, akik idő előtt visszafizettek már egy hitelt???

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

[off]Szia! Beállítottam a blogfeeded.. mert hibát adott.. meg átklikkelve találtam az oldaladon is egyet hirtelen.. Ha a "magamról" részben szorgosan klikkeled a "Bővebben" linket.. akkor egymás után mindig hozzáteszi a permalinkhez a /penzugyitanacsadot/-t ami végtelen ciklusú 404-et eredményez .. javítsd direkt linkre a relatívot.. [/off]

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

A hitel fórum is átköltözött a yox.hu/hitel cím alá..

A téma címkéi: