Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (11) összesen

Téma: Firefox 4 - eddig nagyon tetszik

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.100

Alapbeállítás Firefox 4 - eddig nagyon tetszik

Már tegnap felfrissítettem a Firefoxot. Ezzel már érdemes personát is használni.. Nagyon szép.

Ez a kettő téma közül nem tudok dönteni:
    Personák a Firefoxhoz | Rwelax Carbon Fixed
    Personák a Firefoxhoz | Abaca classic

Itt tölthető le az FF 4: Firefox böngésző és Thunderbird levelezőprogram | Mozilla Europe

Itt lehet hozzá témákat (persona-t) beállítani, vagy akár sajátot készíteni: Personák a Firefoxhoz | Galéria

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Alapbeállítás re: Firefox 4 - eddig nagyon tetszik

Tegnap már én is letöltöttem és tényleg nagyon jól használható bár én már régebben elpártoltam a Firefox-tól mert amikor sok ablak volt nyitva akkor hajlamos volt a fagyásra. Azóta chrome-ot használok ami nagyon jól működik. Mindenesetre az összes böngésző fel van telepítve és éppen azt használom amelyikhez kedvem van, vagy amelyikben az adott oldal jobban megjelenik.

A két téma közül nekem az első jobban bejön. Szerintem azt használd

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.100

Na igen.. nekem is csinálta, viszon a chrome-on nem voltak azok a kiegészítők, amiket használok, csak részben.. nekem is telepítve van 3 böngésző, de az ff-t használom.. max pl.ha nagy méretű (fagyás határ) adatbázis akarok importálni myadminban (ill. bármilyen nagy szöveges állomány másolása és beillesztése) akkor váltok chrome-ra, mert az gyorsabban elvégi, így nem lépem túl az időlimitet. ie-t csak bankoláshoz (otp lefagy, homokórát pörget 10 percig ff-el, chrome-ot nem támogatja) illetve weblap megjelenést ellenőrizni használok..

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

hmm nekem chrome alatt simán megy az OTP tehát a gond nálad kell egyen, kiegészítők terén már pont ugyanott van a chrome is mint az ff anno igen voltak ezzel gondok de már mind megoldódott, például a greasmonkey mint olyan nem is szükséges mert a Chrome élből kezeli a felhasználói scripteket
    Arról nem is beszélve hogy nagyon sok eseten sőt minden esetben gyorsabb, Nálam ez a domináns, és eddig még nem volt olyan ami miatt ne tudtam volna használni, tehát maradok is

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.100

Igen.. de nálam (legalábbis amikor próbáltam) a firebug is elhasalt, illetve color picker sem volt még.. meg a tidy sem úgy ment, ahogy kellett volna. Azóta már lehet, hogy javítva vannak, de akkor még nem ment, pedig azok nélkül egy tapottat sem tudok menni.

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

firebug nem is volt sosem chrome alatt mert az is élből már a legelső verzióba is bele volt építve nagyon nagyon helyesen, nem is értem a firefox ezt miért nem tette meg, csak katt jobb gombbal bárhová elem kivizsgálása, és pont mint a firebug esetében alul felugrik egy kis ablakrész és ott mindent kielemezhetsz, de tényleg mindent még részletesebben is mint a firebug, és semmit sem kell telepíteni sem frissíteni sem semmi Szerintem jobb!
    A többit nem használtam még, de például chrome esetében az is őrületes könnyebbség hogyha valami kiegészítőt telepítesz nem kell újraindítanod a böngészőt, a frissitések automatikusak nem szenved hosszú perceket vele mire frissít és még sorolhatnám... Mindenképp próbáld ki újra szerintem

Pörölykezű walaki logója
    Hely
    Veszprém
    Hozzászólás
    211

A chrome szabad szoftver?

Tagocska szfanni logója
    Hozzászólás
    26

Öhhh hogy érted hogy szabad szoftver-e? kell-e érte fizetni? természetesen nem, mint egyetlen egy google által fejlesztett programért sem, ezek zöme reklámokból illetve extra kiegészítőkből él meg, nem magából a programból, pl Android.

Tagocska l-zsolt logója
    Hozzászólás
    4

Elgondolkodtatok már azon, hogy miért egyre több Google termék jelenik meg az interneten?Az analitics rendszer után most megjelent a Google+ szolgáltatás, amelyik tökolyan, mint a facebook.Szerintem a Google nem egy reklámhálózat keresőmotorral, hanem egy magas szintű titkosszolgálat azon barátságos arcú eszköze, amellyel minél több internetező személyről és cégről minél több adatot tudnak gyüjteni.A hackerek és illegális bűncselekmények elkövetőinek elkapásában van az ő céljuk, ez is a magyarázat arra, hogy szinte minden Google termék ingyenesen elérhető, az AdWords-on kivül, ahol cégek reklámozásáért azok kell hogy fizessenek nekik.
    A Google bármikor rámutathat, hogy melyik IP-ről milyen internetes szolgáltatást vettek igénybe a netezők az Analitics rendszernek köszönhetően.Ez az én véleményem.(De lehet, hogy tévedek)

scs
    scs nem elérhető
    Mentor scs logója
    Hozzászólás
    451

"a Google nem egy reklámhálózat keresőmotorral, hanem egy magas szintű titkosszolgálat azon barátságos arcú eszköze, amellyel minél több internetező személyről és cégről minél több adatot tudnak gyűjteni"
    Is-is. Mindkettő. De ugyanez igaz a Facebook-ra is. Az is sok dolgot tud rólad (nem is hinnéd, mennyit).
    Ugyanakkor jó tudni, hogy a Firefox nem Google termék, hanem Mozilla.

Egyébként nálam most a 7-es verzió van már a FF-ból. Kicsit gyorsabb, mint az elődei, de nem olyan lényeges a különbség. Valószínűleg a használt kiegészítők lassítják be ennyire.

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104