Eredmény: 1 - 7 (7) összesen

Téma: Garantált netes PÉNZKERESÉSI LEHETŐSÉG!!!

Tagocska bogi logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás Garantált netes PÉNZKERESÉSI LEHETŐSÉG!!!

Sziasztok!
    Ezek némi időbe beletelnek még pénzt hoznak neked,de napi 10-15 perced biztosan van. Nos a dolgod csupán annyi hogy regisztrálj be a PTC Oldalakra. PTC (Paid To Click) oldalak olyan ingyenes programok, ahol pénzt kapsz, ha bizonyos linkekre vagy bannerekre rákattintasz(mivel közben különböző cégek reklámajit nézed, amiért ők fizetnek nek). Az alád regisztrált emberek klick-jeiért is fizetnek 50 és 100% közti jutalékot.

Hogyan ?

Ha beregisztráltál az oldalra,akkor kattints a surfads vagy view ads menüre.Ekkor egy csomó link jelenik meg amire rá kell kattintanod,majd egy vissza számláló jelenik meg.Ezek általában 30mp-sek majd ha nullára értek meg jelenik a helyén egy pipa,ezzel jelezve hogy a számládhoz írták az oldal megtekintéséért járó összeget.Ezután katt a következő link és így tovább és így tovább,egészen addig amíg el nem fogynak a linkek.Ha elfogytak,akkor következőnap fellépsz az oldalra és ismét katt a linkekre,egészen addig amíg össze nem gyűlik a kifizetési limit.A pénzed a payoutnál tudod kikérni.
    Mielőtt belekezdenétek bármiféle regisztrációba,előtte készítsetek netes számlát. Ide fogjátok megkapni a megkeresett pénzeteket .Ezek gyorsak, és ingyenesek!
    A bankok ugyanúgy működnek mint a normál bankok. Először is nyitni kell egy bankszámlát, amire tudsz utalni, vagy pénzt kivenni. Ez azt jelenti hogy az internetes számládról átutalják a rendes bankszámládra, amiről már bármelyik ATM automatánál tudsz pénzt levenni! Az egyik legjobb e-bank:
    Én már rengeteg PTC programot kipróbáltam és sajnos tényleg nagyon sok olyan van, amelyek nem fizetnek a kifizetési limit meghaladása után sem. Viszont találtam olyakat is, amelyekkel tényleg megéri foglalkozni, mert garantáltan kifizetnek és elég gyorsan össze lehet gyűjteni a kifizetési limitet.
    Ahány ilyen oldalra beregisztráltok, annyiszor több pénz gyűlük a számlátokra!
    Ezek már fizettek nekem, ezért tudom ajánlani neketek is:

ezt különösen ajánlom már 3-szor kifizetett:
    $0.01/klikk $0.005/ref. klikk 1$-nál fizet napi 7-8 link

5 centes linkek +5 cent bónusz regisztráláskor:
    ez szigorúan nagykorúaknak ajánlott, viszont nagyon gyorsan gyűlik a pénz
    én 6 nap után jött meg a pénzt
    $0.05/klikk $0.03/ref. klikk 25$-nál fizet napi 8-10 link

szintén egy jólfizető oldal 2.5 centes linkekkel:
    $0.025/ klikk $0.02/ref. klikk 15$-nál fiz. napi 10-12 link

itt szintén 1$ a min. kifizetés:
    $0.01/klikk $0.005/ref. klikk napi 8-9 link

+5 cent bónusz regisztráláskor:
    $0.01/klikk $0.005/ ref. klikk 2$-nál fiz. napi 8-10 link
    (a jobb felső sarokban van a Login/Reg. fehér betűkkel)

(Tipp! - ha Mozillát használtok, nyissatok meg több linket is egyszerre, így időt tudtok spórolni, de hangsúlyozom, minden linknek más oldalról kell lennie, különben a pipa helyett X fog megjelenni
    - ha már elindult felül a számláló, csak kattintsatok a STOP-ra vagy nyomjátok meg az Esc billentyűt és nem kell kivárni még betölti az egész oldalt a bögésző)

Utoljára módosítva: g-easy által : 2008-11-27 13:34 Oka: kéretlen reklám, linkeket kivettem

Tag Agaras logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    70

Alapbeállítás re: Garantált netes PÉNZKERESÉSI LEHETŐSÉG!!!

Utoljára módosítva: g-easy által : Tegnap 12:34. Oka: kéretlen reklám, linkeket kivettem
    vazze, pedig most ráértem volna megnézni

Tagocska bugyli logója
    Hely
    Győr
    Hozzászólás
    15

Nem csípem ezeket a kattintgatós pénzkeresőket. Egy csomó helyre kell regisztrálni, aztán csak a káosz van néhány centért. Lehet találni magyar pénzkereső programokat is. Legutóbb a mobilpont küldött lóvét és még csak kattintgatnom sem kell.

Tagocska sysmaster logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    18

Beszélő re: Garantált netes PÉNZKERESÉSI LEHETŐSÉG!!!

Idézet bugyli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem csípem ezeket a kattintgatós pénzkeresőket. Egy csomó helyre kell regisztrálni, aztán csak a káosz van néhány centért. Lehet találni magyar pénzkereső programokat is. Legutóbb a mobilpont küldött lóvét és még csak kattintgatnom sem kell.
    Igazán garantált pénzkereseti lehetőség a M U N K A.

Vannak M U N K A adók, náluk lehet ezt csinálni.

Nagyon egyszerű a működése. Vannak ezek az úgynevezett M U N K A napok.
    Ezeken kell ezt csinálni és ha rendesen végzed, akkor hó végén kifizetnek.

Nekem bevált, érdemes megpróbálni. Olyan előnyei vannak, mint pl.
    - nyugdíjbiztosítás,
    - egészségbiztosítás,
    - szabadságok,
    - egyéb juttatások,
    - közösség a M U N K A -társak jóvoltából
    - stb.

Utoljára módosítva: sysmaster által : 2008-12-19 16:11 Oka: kimaradt a satöbbi :)

Diana
    Vendég Diana logója

Hát.....én azt értem, hogy garantalják a lehetőséget, hogy pénzt keressek. Tök jó. Tessék mondani azt is garantálják, hogy nem csak keresem, hanem meg is fogom találni? Lehet telhetetlen vok, de ez a verzió jobban érdekelne.
    Én is jelentkeztem távmelóra, kaptam is lehetőséget, meg is lett találva a pénz, csak arról nem szólt a fáma, hogy ők "találták meg" az én pénzem egy részét, én meg munkát se, nemhogy pénzt. De kétségtelen, hogy pénzkeresési lehetőség volt (nekik).

Say Hello To My Little Friend dragahan1024 logója
    Hozzászólás
    6

Én inkább kihagynám az efféle tuti "pénzszerzési lehetőségeket", ugyanis nem igazán van arányban a kifizetett összeg a ráfordított idővel.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Na ezt a témát lezárom..

kicsit unalmas, hogy jönnek a "ez garantáltan működik, nézd meg a honlapom" típusú 1 hozzászólásos regisztrációk

TE aki jönnél linkelni a vicces honlapod, miben fogadunk, hogy fél éven belül meg fog szűnni az oldalad, mert rájössz, hogy ez az interneten a leginkább lerágott csont? amivel minden kezdő felhasználó indul és elhiszi, hogy van ilyen. 100.000 ugyanolyan egyoldalas, partnerprogramokat gyűjtő, de napi 5 látogatóval rendelkező (aminek ugye a 2%-a a potenciális vásárló.. aki vásárol 1000 forintért, aminek megkapod a 10%-át viccnek is rossz) vicclap

közben azok akik kitalálták, röhögnek a markukba, mert a sok amatőr, aki megette, telepakolja az oldalát az ő linkjeivel, sőt, még az ilyen spamekkel linkelgetik is saját oldalunkat.. így a partnerprogram tulajdonosa szárnyalva repül a google találati listájának élére, ezzel bebiztosítva azt, hogy őt és nem az őt reklámozó partnert találják meg..

annyira amatőr és annyian megeszik.. hihetetlen..

A téma címkéi: