-
Tagocska
Milyen weboldalt látogatnál szívesen???
Sziasztok!
Szeretnék egy új weboldalt technikai háttérrel nincs gond(design és oldal motor)
szóval a nem akarok fölöslegesen egy oldalt csinálni ezért kíváncsi lennék ti milyen weboldalakat látogatnátok szívesen és rendszeresen vagyis a lényeg:
Milyen weboldalnak lennél törzs látogatója milyen oldalt díjaznál hogy létezik légyszíves válaszoljatok fontos lenne nekem
Előre is köszi!
-
Tag
re: Milyen weboldalt látogatnál szívesen???
Egy olyan véleményoldal nem lenne rossz, ahol szolgáltatókat lehetne véleményezni. Most itthon folyton csöpög a csap. Ha akarok hívni egy szerelőt, akkor a Kisokosból választok, mert nincs ilyen ismerősöm. A Kisokos viszont lutri. Egyszer már hívtam onnan szerelőt, és egy hét múlva megint csöpögött csap.
Milyen praktikus lenne, ha rá tudnék keresni az egyes mesterekre, hogy másoknak milyen véleménye volt róluk. Mint az ebay-en a vásárlói visszajelzés. És az ebay-hez hasonlóan a mester is válaszolhatna a visszajelzésekre, ha akarna. Közösségi alapon, egymást segítve lehetne értékelni a szerelőket.
És ezt lehetne városokra lebontva, különböző szakmákban, stb. Ha sikerül felfuttatni, és elég sokan jeleznének vissza rajta, akkor nagy siker lehetne.
Egy hátulütője van, hogy a mesterek lehet, hogy nem mind örülnének ennek, úgyhogy én külföldi domain alatt, külföldi szerveren csinálnám, hogy itthon ne zárathassák be valami mondvacsinált indokkal. Volt már orvosokkal hasonló, de az itthon ment, és ezért sikeresen beszóltak neki.
-
Tagocska
-
Tag
Éppen ezért javasoltam a külföldi oldalt, akár külföldi székhellyel megtámogatva (oda menne a bevétel), ha van kint élő haver. Nem hiszem, hogy mondjuk Amerikában könnyű lenne perelni emiatt itthonról mondjuk egy vízszerelőnek, és az oldal hiánypótló lenne, vagyis nem kellene a konkurenciával megküzdeni.
De ha itthonról akarsz nyomulni, akkor nem ismerem a jogi hátteret, hogy meddig lehet elmenni a véleményekben.
-
Tag
A fórumgazdák eltűrik itt a spammolást?
-
aka H i t & R u n * GyugYo
nem majd szolok hogy intézkedjen
-
Köszi az értesítést.. töröltem meg tiltottam őket..
Szóval, bár a topik nyitó sem biztos, hogy teljesen jó szándékkal indította, de a téma jó..
Tehát nem "mi az oldalad címe és érdemes e megnézni" a téma, hanem milyen oldalt látogatnál, ami még nincs.
-
Kérésre törölve 110209
Vendég
Hát a sajátomat, amit szeretnék PHP-ban megírni.
A mostani az elég gagyi ("kezdetleges") csak XHTML CSS meg flash.
-
Tagocska
Elnézést mindenkitől ez a téma indítás egy teljesen jó indulattal indult nem reklám semmi egyéb csak azt akartam megérdeklődni hogy ha csinálok egy weboldalt akkor hol induljak el hogy ha ez valakit megbántott vagy egyéb más sérülést okozott elnézést kérek és bármikor törölhetik a témám nem akart megsérteni senkit! szóval száz szónak is egy a vége nem rosszindulatú téma!
köszönöm
-
Kérésre törölve 110209
Vendég
„Elnézést mindenkitől”
Nincs miért elnézést kérni! A téma aktuális.
Rengeteg weboldal van, a többségüket a kutya sem látogatja.
Szerintem a weboldal eszköz és nem cél. Tehát azt kell először eldönteni, hogy mi az, amit meg akarok valósítani. Például meg akarom tanulni a weboldal készítését. ( Én ezért készítettem!) Itt teljesen mindegy, hogy mi a tartalma, és hogy hányan nézik, hiszen nem ez volt a cél.
Nem lehet senki helyett eldönteni, hogy milyen weboldalt készítsen.
Az a legjobb, ha abban a témában készíti, amelyben profi.
Szolgáltatás.
Magam csinálok meg mindent. Ha nem megy, akkor az ismerősöket keresem, akikről tudom, hogy becsületesek. Ezt nem lehet a weben keresztül megoldani. Azt el tudom képzelni, hogy a fórumozó leírja, hogy milyen műszaki gondja van, és aki a témában szakért, az megválaszolja.
Az így megszerzett információ birtokában a mester nem tud átvágni!