Eredmény: 1 - 8 (8) összesen

Téma: Myfp.hu, az új közösségi oldal

Say Hello To My Little Friend Maxforce logója
    Hozzászólás
    12

Nyíl Myfp.hu, az új közösségi oldal

Sziasztok!

2 társammal úgy döntöttünk,hogy készítünk egy közösségi oldalt. Az ötlet nem tudom,hogy hogyan pattant ki a fejünkből, de nekiálltunk. Hosszú hónapok munkájának eredménye lett a Myfp.hu közösségi portál. Nem a "nagyoknak" szeretnénk a konkurenseivé válni, csak úgy gondoltuk,hogy létrehozunk egy olyan oldalt, ahol tényleg a felhasználókon van a hangsúly. Folyamatosan informálódunk a tagoktól, hogy ki mit gondol, milyen fejlesztésnek örülnének legjobban, és az alapján csinálgatjuk, szépítjük az oldalt.
    Egyenlőre jók a visszajelzések, a felhasználók többsége rendszeresen visszajáró vendég.

Az oldalon jelenleg lehetőség van ismerkedésre, chatelésre, cikkek, horoszkópok olvasására, klubok létesítésre, rádió hallgatásra, stb.

Szeretném, ha megnéznétek, és írnátok véleményeket az oldalról. Mit gondoltok róla, tetszik-e, stb.
    Szívesen fogadok minden építőjellegű kritikát, és hozzászólást.

Köszönöm.
    Üdv. Max

Hasonló témák:

Utoljára módosítva: g-easy által : 2010-01-09 21:17 Oka: pihenjél

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Alapbeállítás re: Myfp.hu, az új közösségi oldal

Jó...rendben...csak ezen a fórumon ez szabályszegés:reklámoztál...ezt jelentem.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

köszi a jelentést..

Ha a "Say Hello To My Little Friend" feliratot látod, azt már nem kell jelenteni, már ki van tiltva a tag

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Rendben,kösz az infót

Tagocska angela1221 logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás Kapcsolatok hálójában

Hasznos és érdekes könyv a közösségi hálózatokkal kapcsolatban:
    Kapcsolatok hálójában - Mire képesek a közösségi hálózatok, és hogy alakítják sorsunkat

Nicholas a. Christakis - James H. Fowler

További információk a következő oldalon:
    Könyv-könyvek.hu

Tag Dzsozi logója
    Hozzászólás
    103

Nem is lehet fel menni az oldalra,mert "fejlesztés alatt van"

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

jó mi, hogy pont 2-vel felette van, hogy ki lett vágva a tag spamért.. és még annyit sem olvas el, csak tolja befelé a sajátot.. típusjellemző rájuk.. ráadásul ez már egyszer volt itt.. kb. 2 hónapja.. de pontosan ezzel a szöveggel.. copy paste.. nem tudom hány oldalt járhat végig így naponta.. nem baj.. profi takarítóbrigád vagyok

Tag Dzsozi logója
    Hozzászólás
    103

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    jó mi, hogy pont 2-vel felette van, hogy ki lett vágva a tag spamért.. és még annyit sem olvas el, csak tolja befelé a sajátot.. típusjellemző rájuk.. ráadásul ez már egyszer volt itt.. kb. 2 hónapja.. de pontosan ezzel a szöveggel.. copy paste.. nem tudom hány oldalt járhat végig így naponta.. nem baj.. profi takarítóbrigád vagyok
    További sok sikert a "takarító"brigádnak,mert szörnyű,hogy le van írva regizéskor is ez a dolog,és a nem normája egyből ilyen topicot nyit

A téma címkéi: