Jó...rendben...csak ezen a fórumon ez szabályszegés:reklámoztál...ezt jelentem.
Sziasztok!
2 társammal úgy döntöttünk,hogy készítünk egy közösségi oldalt. Az ötlet nem tudom,hogy hogyan pattant ki a fejünkből, de nekiálltunk. Hosszú hónapok munkájának eredménye lett a Myfp.hu közösségi portál. Nem a "nagyoknak" szeretnénk a konkurenseivé válni, csak úgy gondoltuk,hogy létrehozunk egy olyan oldalt, ahol tényleg a felhasználókon van a hangsúly. Folyamatosan informálódunk a tagoktól, hogy ki mit gondol, milyen fejlesztésnek örülnének legjobban, és az alapján csinálgatjuk, szépítjük az oldalt.
Egyenlőre jók a visszajelzések, a felhasználók többsége rendszeresen visszajáró vendég.
Az oldalon jelenleg lehetőség van ismerkedésre, chatelésre, cikkek, horoszkópok olvasására, klubok létesítésre, rádió hallgatásra, stb.
Szeretném, ha megnéznétek, és írnátok véleményeket az oldalról. Mit gondoltok róla, tetszik-e, stb.
Szívesen fogadok minden építőjellegű kritikát, és hozzászólást.
Köszönöm.
Üdv. Max
Hasonló témák:
Utoljára módosítva: g-easy által : 2010-01-09 21:17 Oka: pihenjél
Jó...rendben...csak ezen a fórumon ez szabályszegés:reklámoztál...ezt jelentem.
köszi a jelentést..
Ha a "Say Hello To My Little Friend" feliratot látod, azt már nem kell jelenteni, már ki van tiltva a tag
Hasznos és érdekes könyv a közösségi hálózatokkal kapcsolatban:
Kapcsolatok hálójában - Mire képesek a közösségi hálózatok, és hogy alakítják sorsunkat
Nicholas a. Christakis - James H. Fowler
További információk a következő oldalon:
Könyv-könyvek.hu
Nem is lehet fel menni az oldalra,mert "fejlesztés alatt van"![]()
jó mi, hogy pont 2-vel felette van, hogy ki lett vágva a tag spamért.. és még annyit sem olvas el, csak tolja befelé a sajátot.. típusjellemző rájuk.. ráadásul ez már egyszer volt itt.. kb. 2 hónapja.. de pontosan ezzel a szöveggel.. copy paste.. nem tudom hány oldalt járhat végig így naponta.. nem baj.. profi takarítóbrigád vagyok