Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: NetDr - avagy ede111 a spammer története

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Alapbeállítás NetDr - avagy ede111 a spammer története

Most tiltottam ki éppen a hitel fórumról is a tagot.. oda is jött látott, spammelt.. Egy pillanatig sem érdekelte, hogy az egy pénzügyi oldal, be kopi-pasztézta a webhosztingos spamjét és már ott sem volt.

Én hajazok rá, hogy fel kívánja venni az oly méltán elhíresül "aranyhaj" szemetelővel a versenyt. http://www.google.hu/search?hl=hu&q=...s%C3%A9s&meta=
    Ő volt az a versenyző, aki még a róla szóló topikba, amiben arról beszéltek, hogy mekkora komment spammer, oda is belökte a saját linkjét. Ennyire nem érdekelte, hogy mi van ott. Rövid időn belül az egész webes társadalom kiutálta.. Nos ede111 és a NetDr pont hu weblap is elindult ezen a pofás kis úton.. én csak szurkolok neki.. az általam kezelt oldalakon mindenhol cenzúrát kapott ez a webcím.. Ha megkérdeznek, hogy hol vegyenek tárhelyet, nem mondom meg, csak azt, hogy hol ne.. ez is közéjük tartozik.

Tagocska Nero logója
    Hely
    az igéret földje...
    Hozzászólás
    12

Alapbeállítás re: NetDr - avagy ede111 a spammer története

Nem gondolod, hogy csak felesleges reklamot csinalsz nekik ezzel a topikkal?
    Es van egy olyan erzesem, hogy ez az oldal egy fedoceghez keszult, megpedig a ******-e. Igy ha csinaltak egy oldalt, es azt kitiltjatok szerintem egyszeruen csinalank egy masikat...

Utoljára módosítva: g-easy által : 2009-05-22 14:48 Oka: ne írj "érzésem" szintű infó mellé címet

A téma címkéi: