Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Referral Program...

Tagocska pazpeti logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás Referral Program...

Egy olyan programot szeretnék elindítani, aminek az a lényege, hogy közös erővel növelje egyszerre több ember a PTC-kből származó pénzét.
    A lényeg annyi lenne, hogy egy előre kiválasztott ember alá 10-15-en beregisztrálunk, így gyorsan összejön a minimum és mikor kifizetett az oldal, akkor aki alá regisztrált mindenki (vagyis aki kikérte a pénzt), mindenkit kifizet az alapján amennyit az adott oldal a refek után fizet. Ha 50%-ot, akkor 50%, ha 100%-ot, akkor 100%-ot fizet a refeknek.

Ez azért jó, mert több olyan oldal is van, amely akár dollárokat is fizet klikkenként és egyedül sokáig tartana míg elérnénk a kifizetést és arra valószínüleg már scam is lenne az adott oldal. Így még akkor tudunk belőle pénzt kihozni, amíg fizet.

Tegyük fel, hogy az oldalon 10 $1-os link van és 50%-ot fizet a refek után és $1000 a minimum és egy valaki alá 10 aktív ref csatlakozik. Kiszámolva naponta így $60 jönne össze a referrer-nek és 17 nap alatt elérni a kifizut. Amikor kikérte feljegyzi, hogy hányat kattoltak a refek (jelen esetben ez 170:2=85 dollár) és mikor kifizette az oldal, akkor ezen 85$-t szétküldi a refeknek. Vagyis 17 nap alatt $85-t tudnál keresni.

A lényeg, hogy szükségem lenne 10-15 emberre, akik napi rendszerességgel megbízhatóan klikkelnek és nem fog lelépni a pénzzel .

Ha érdekel, akkor kérlek itt jelezd:

tárgy: Referral Program

Tagocska guanobitch logója
    Hozzászólás
    13

Alapbeállítás re: Referral Program...

Honnan méred le weben keresztül,hogy ki az aki tényleg megbízható?
    Akárki annak mondhatja magát...hm?Szerintem ezt csak hosszabb távú[1-2 éves,kisebb összeggel(1-2000 Ft-okkal) kipróbált,vagyis inkább -mondjuk így- próbára tett kapcsolattal lehet lemérni...de még úgy se...mert egy-kétezer forinttal senkinek nem éri meg az,hogy vásárra vigye a a bőrét,de van,akinek két-három nullával többért már igen...nem,persze én nem tartozom az utóbbiak közé...de sajnos rengeteg szélhámos,csaló van,aki igenis ide tartozik.

Tagocska rozsi83 logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás re: Referral Program...

Aki szeret játszani és játszva pénzt keresni, annak ajánlok egy játékot!
    Ha nem tudsz angolul, akkor szívesen segítek!
    A játék lényege, hogy aranyakat kell gyűjteni a pincékben, amit a hónap végén átalakítanak rendes igazi dollárra. Van többféle módja is még az aranygyűjtögetésnek, de ezt majd később leírom, ha tényleg érdekel.
    Első ránézésre nekem, mint nőnek, nem tetszett, mert szörnyes, de most már rendszeresen én csinálom meg a pincéket délelőtt.
    Szerintem próbáld ki te is, megéri! Veszteni nem veszítesz vele semmit
    Mi már 4 hónapja játszunk.
    Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor írj és küldöm a linket!

A téma címkéi: