Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (11) összesen

Téma: SPAM - szégyenfal

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Alapbeállítás SPAM - szégyenfal

Ide fogom mozgatni azokat a hozzászólásokat, amik csakis azért születtek, mert valaki apróhirdetőnek nézte a fórumot. Jött az arcotokba tolta a szánalmas reklámját és távozott.

Ez az a fajta, akiknek a viselkedés modelljeiket évek óta tanulom.. Akikről a webstatisztika olyan dolgokat árul el, hogy én érzem kínosan magam a jellemtelenségüktől.

keresés: google: kulcsszó: fórum, regisztráció, olvasás nélkül új téma indítása, 4x megnyomott "elküld gomb" mire észreveszi a kiírást, hogy nem tud linkelni, mert véd a fórum az ilyenektől, aztán 6 perc alatt ír 5 olyan hozzászólást, hogy "jahh ez nekem is tetszik" "jahh ez tök jó" általában használják ezt a smileyt: mert saját maguk előtt is égnek.. akik a link beszúrása után azonnal távoznak.. és ha vissza is jönnek, csak azt az egy postot nézik meg, hogy vajon kimoderálták e..

stb. stb..
    vagy egy rakás szánalmas jellemzésem róluk, pár éve moderálok real time statisztika segítségével.

Mellesleg megjegyzem, hogy én sokkal több infót látok. A név mellett az ip-t a hostot, a statisztikámból hónapokra visszamenőleg még a hasonló adatokkal rendelkezőket is vissza tudom keresni..

Nemrég töröltem egy témát.. egy tag bájosan elcsevegett saját magával 3 külön regisztrált tagként..

egyik kérdezte, hogy mit ajánl erre, a "másik" ajánlotta, a "harmadik" meg ismerte azt a szolgáltatást és roppant meg volt vele elégedve.. ettől már csak a hálás ügyfelek a cinkebbek, akik úgy jönnek, mintha az életüket mentette volna meg a szolgáltatás és kényszerűen el kell újságolniuk.. egy témába volt, hogy még TÉRKÉPET meg árakat is beírt a "hálás ügyfél"

Az ilyeneket imádom.. imádom bannolni.. meg a fejüket elképzelni, amikor visszanéznek és a hasonlóan kö csög bann üzenetem jelenik meg az ő arcába.. és nem tud mit csinálni..

Jahh még valami.. aki bespammel, a weblap címe a cenzúrázott szavak közé kerül, így azt többet nem lesz lehetősége beírni (még másnak sem, ha tényleg ajánlaná egy olyan fórumozó, aki már tiszteletet is elért magának, ami igazán reklámértékű lenne) csak csillagok fognak megjelenni..

Szóval, hajrá

Hasonló témák:

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Alapbeállítás re: SPAM - szégyenfal

Tetszik a szöveg g-easy, nagyon várom a versenyzőket!

Tagocska ejatek logója
    Hozzászólás
    5

"jahh ez tök jó"

Amúgy én is így találtam rá erre a fórumra "keresés: google: kulcsszó: fórum", ezek után nincs is pofám reklámozni.

Utoljára módosítva: ejatek által : 2009-08-18 13:41

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Idézet ejatek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    "jahh ez tök jó"

Amúgy én is így találtam rá erre a fórumra "keresés: google: kulcsszó: fórum", ezek után nincs is pofám reklámozni.
    pedig szépen elkezdted az egyik online játékos oldalt...

Tagocska forest logója
    Hozzászólás
    2

Hát hát...
    Érdekes a téma, mert én nem spammelni jöttem, de van WEB oldalam és az engem érdeklő témákat feszegetem itt is. Mindig érdekelt, mit gondol a néptömeg, ezért fórumokon kérdezgetem Őt. Az arcbatolt reklámért én is harapok, de ha a téma során az oldalamra mutatnék egy tanulmányért, az már bűnözés?

Mellesleg szép ez az összetartás, de van egy szavam a "drukker", aki csak hangulatból mutatja, hogy zsigerből utál valamit csak azért, mert a néptömeg is. Ez veszélyesebb, mintha elmennénk arra a linkre és tényleg hagynánk felébredni a gondolatokat valami tény, valami információ, valami véleményformáló dolog alapján. Egy fórumnak nem lehet az a célja, hogy "namajdénmegmondom, aztán monddmegteis". Néha utána kell nézni dolgoknak. Hogy mutassam meg hol kell utánanézni, ha tilos megmutatni?

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Persze.. teljesen más, ha nem csak "itt az oldalam csá" jellegű..

Ha valaki tagja a fórumnak.. és bemutatja amivel foglalkozik, annak simán van létjogosultsága.. Kicsit lehet félre lehet érteni.. én látom a statisztikába, hogy ki honnét jön, és látszik, hogy mit akar..

Tagocska kgabor logója
    Hozzászólás
    10

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ide fogom mozgatni azokat a hozzászólásokat, amik csakis azért születtek, mert valaki apróhirdetőnek nézte a fórumot. Jött az arcotokba tolta a szánalmas reklámját és távozott.

Ez az a fajta, akiknek a viselkedés modelljeiket évek óta tanulom.. Akikről a webstatisztika olyan dolgokat árul el, hogy én érzem kínosan magam a jellemtelenségüktől.

keresés: google: kulcsszó: fórum, regisztráció, olvasás nélkül új téma indítása, 4x megnyomott "elküld gomb" mire észreveszi a kiírást, hogy nem tud linkelni, mert véd a fórum az ilyenektől, aztán 6 perc alatt ír 5 olyan hozzászólást, hogy "jahh ez nekem is tetszik" "jahh ez tök jó" általában használják ezt a smileyt: mert saját maguk előtt is égnek.. akik a link beszúrása után azonnal távoznak.. és ha vissza is jönnek, csak azt az egy postot nézik meg, hogy vajon kimoderálták e..

stb. stb..
    vagy egy rakás szánalmas jellemzésem róluk, pár éve moderálok real time statisztika segítségével.

Mellesleg megjegyzem, hogy én sokkal több infót látok. A név mellett az ip-t a hostot, a statisztikámból hónapokra visszamenőleg még a hasonló adatokkal rendelkezőket is vissza tudom keresni..

Nemrég töröltem egy témát.. egy tag bájosan elcsevegett saját magával 3 külön regisztrált tagként..

egyik kérdezte, hogy mit ajánl erre, a "másik" ajánlotta, a "harmadik" meg ismerte azt a szolgáltatást és roppant meg volt vele elégedve.. ettől már csak a hálás ügyfelek a cinkebbek, akik úgy jönnek, mintha az életüket mentette volna meg a szolgáltatás és kényszerűen el kell újságolniuk.. egy témába volt, hogy még TÉRKÉPET meg árakat is beírt a "hálás ügyfél"

Az ilyeneket imádom.. imádom bannolni.. meg a fejüket elképzelni, amikor visszanéznek és a hasonlóan kö csög bann üzenetem jelenik meg az ő arcába.. és nem tud mit csinálni..

Jahh még valami.. aki bespammel, a weblap címe a cenzúrázott szavak közé kerül, így azt többet nem lesz lehetősége beírni (még másnak sem, ha tényleg ajánlaná egy olyan fórumozó, aki már tiszteletet is elért magának, ami igazán reklámértékű lenne) csak csillagok fognak megjelenni..

Szóval, hajrá
    Hmmm. Ez jogosan hangzik. És elgondolkodtató.

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Jaj én meg azt hittem, hogy jó kis levágós dolgokkal fogok találkozni, és jót röhögök, erre semmi

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

nem, mert úgy döntöttem, hogy inkább mennek a kukába.. nem még a végén a spammer perel engem "hitelrontásért" ..

Így végül értelmét veszti ez a téma.. de talán elriasztásnak jó lesz,..

illetve hehet csinálok olyan fórum részt ami csak x hozzászólás szám felett jelenik meg.. így oda mehet.. röhögni..

pl: itt egy igen amatőr próbálkozás: http://duma.forum.hu/f3/mukormost-keresek-t738/

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    nem, mert úgy döntöttem, hogy inkább mennek a kukába.. nem még a végén a spammer perel engem "hitelrontásért" ..

Így végül értelmét veszti ez a téma.. de talán elriasztásnak jó lesz,..

illetve hehet csinálok olyan fórum részt ami csak x hozzászólás szám felett jelenik meg.. így oda mehet.. röhögni..

pl: itt egy igen amatőr próbálkozás: http://duma.forum.hu/f3/mukormost-keresek-t738/
    Tetszik, alapos megoldása volt a problémának

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: