Ide fogom mozgatni azokat a hozzászólásokat, amik csakis azért születtek, mert valaki apróhirdetőnek nézte a fórumot. Jött az arcotokba tolta a szánalmas reklámját és távozott.
Ez az a fajta, akiknek a viselkedés modelljeiket évek óta tanulom.. Akikről a webstatisztika olyan dolgokat árul el, hogy én érzem kínosan magam a jellemtelenségüktől.
keresés: google: kulcsszó: fórum, regisztráció, olvasás nélkül új téma indítása, 4x megnyomott "elküld gomb" mire észreveszi a kiírást, hogy nem tud linkelni, mert véd a fórum az ilyenektől, aztán 6 perc alatt ír 5 olyan hozzászólást, hogy "jahh ez nekem is tetszik" "jahh ez tök jó" általában használják ezt a smileyt:

mert saját maguk előtt is égnek.. akik a link beszúrása után azonnal távoznak.. és ha vissza is jönnek, csak azt az egy postot nézik meg, hogy vajon kimoderálták e..
stb. stb..
vagy egy rakás szánalmas jellemzésem róluk, pár éve moderálok real time statisztika segítségével.
Mellesleg megjegyzem, hogy én sokkal több infót látok. A név mellett az ip-t a hostot, a statisztikámból hónapokra visszamenőleg még a hasonló adatokkal rendelkezőket is vissza tudom keresni..
Nemrég töröltem egy témát.. egy tag bájosan elcsevegett saját magával 3 külön regisztrált tagként..
egyik kérdezte, hogy mit ajánl erre, a "másik" ajánlotta, a "harmadik" meg ismerte azt a szolgáltatást és roppant meg volt vele elégedve.. ettől már csak a hálás ügyfelek a cinkebbek, akik úgy jönnek, mintha az életüket mentette volna meg a szolgáltatás és kényszerűen el kell újságolniuk.. egy témába volt, hogy még TÉRKÉPET meg árakat is beírt a "hálás ügyfél"
Az ilyeneket imádom.. imádom bannolni.. meg a fejüket elképzelni, amikor visszanéznek és a hasonlóan kö csög bann üzenetem jelenik meg az ő arcába.. és nem tud mit csinálni..
Jahh még valami.. aki bespammel, a weblap címe a cenzúrázott szavak közé kerül, így azt többet nem lesz lehetősége beírni (még másnak sem, ha tényleg ajánlaná egy olyan fórumozó, aki már tiszteletet is elért magának, ami igazán reklámértékű lenne) csak csillagok fognak megjelenni..
Szóval, hajrá