Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: www

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Alapbeállítás www

Nagyon erősen gondolkozom, hogy mit csináljak majd a fórumokkal.

Valahogy össze kéne kapcsolnom őket, hogy elég legyen egybe regisztrálni..
    Vagy tegyem egy www . valami.hu/dumaforum www . valami.hu/receptforum aloldalakba?
    Nem tudom még? Szerintetek?

Vagy lehet, hogy jó így is.. már van egy tervem, de azt addig nem szeretném leírni, míg nem biztos.. viszont egy két okos ötlet lehet segítene dönteni..

Előre is köszi..

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Alapbeállítás re: www

szerintem ez így jó, ahogy van, max a headerbe tennék a helyedben valami feltűnő "képet" amiről át lehetne menni a másikra, bár egy közös felhasználóadatbázis lehet hogy nem ártana.

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Szerintem legyen kint a Duma Fórumon bal oldalt fent ahol most is látható az a logó,szóval az legyen ott ahol van,és mellé jönne a Seo Fórum logója,a Seo-n pedig fordítva,bal oldalt fent lenne a Seo fórum logója,jobb oldalt fent pedig a Duma fórum logója. Így bejelentkeznének mind kettőbe és lehetne lépkedni egyikről a másikra d

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

A végső megoldás a halál.. vagy mi.. szal nemsokára egy helyre kerülnek és kapnak egy hidat.. egy belépő elég lesz mindkettőre..

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A végső megoldás a halál.. vagy mi.. szal nemsokára egy helyre kerülnek és kapnak egy hidat.. egy belépő elég lesz mindkettőre..

Ja, a seo nem fog hígulni ettől?
    Vagy az ottani "bolond" témák jönnek majd át ide?