van még ember ezek szerint aki még az iwiw-re akar regisztrálni? :O
Kérem, hogy valaki küldjön egy IWIW meghívót a következő e-mail cimre: mrperfect007kukacfreemailponthu
Bocs, hogy igy irtam az e-mail cimem de csak igy tudtam
Köszönöm szépen
Hasonló témák:
van még ember ezek szerint aki még az iwiw-re akar regisztrálni? :O
Én már inkább a Facebook-on nyomulok, ott is sokan vannak, meg oda elég regisztrálni, nem kell meghívó!
Én még azért megnézem annyiszor az iwiw-et,ahányszor a Facabook-ot...sajnos sok szabadidőm van.
Üdv mindenkinek! Még mindig akad olyan ember aki az iwiw-re szeretne regisztrálni! Én volnék! Küldene valaki nekem meghivót ha letséges? Email cimem: mutdfc@citromail.hu! Elöre is köszönöm ha még lehetséges egyáltalán!
Sajna nincs meghívóm, de nem vágom, hogy mi visz rá embereket, hogy az iwiwet használják. Ezzel az uj sémával szerintem annyira kiismerhetetlen lett és teljesen elveszi az ember kedvét, hogy felmenjen az oldalra. Egyik ismerősöm nagyon ellenzi ezeket a közösségi oldalakat, iwiwre sem regisztrált, most mégis facebookon bejelölt! Egy világ omlott össze bennem... Az ember aki feladta az elveitSzerintem azok, akik még nem regisztráltak fel ilyen oldalakra, biztosan, hogy a facebookra fognak , ha ráveszik magukat. Amúgy ti hallottatok valamit arról, hogy Amerikában be akarják tiltani a facebookot! Komolyan mekkora cécó van körülötte! Amúgy én is kitiltanám, mert az iwiw legalább nem nemzetközi, de a facebookon minden török megtalál a hülye szövegeivel... Arról nem is beszélve, hogy hány 15 éves ki tinilányt zaklathatnak...Nem is hagynám, hogy a lányom regisztráljon.