Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 18 (18) összesen

Téma: Iwiw regisztráció

scs
    scs nem elérhető
    Mentor scs logója
    Hozzászólás
    451

Alapbeállítás re: Iwiw regisztráció

Idézet HurkaMarci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    de nem vágom, hogy mi visz rá embereket, hogy az iwiwet használják
    Mindössze csak annyi, hogy az iwiw jobb, mint a facebook. Ne mondom, hogy nincsenek hibái, de jobb. A Facebook csak egy divatőrület, ami majd elmúlik idővel.

Pörölykezű walaki logója
    Hely
    Veszprém
    Hozzászólás
    211

Idézet scs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mindössze csak annyi, hogy az iwiw jobb, mint a facebook. Ne mondom, hogy nincsenek hibái, de jobb. A Facebook csak egy divatőrület, ami majd elmúlik idővel.
    Konkrétan miben jobb? Én annak idején nagyot csalódtam az iwiwben. A közösségi oldalakat nem becsülöm túl sokra, inkább fórumozok vagy blogot írok. Eddig sem hasznom, sem károm nem származott abból, hogy közösségi oldalakra regisztráltam. (Ezt nem csak anyagilag értem, az emberi kapcsolataim sem változtak egyiktől sem.) És miért csalódtam? Azért, mert egy meghívó elküldése miatt (ami minden normális oldalon 5 percig tart) hónapokig iwiw tagnak kellett maradnom.

Tagja voltam egy közösségnek (nem közösségi oldalnak, bár az interneten szerveződött), amely az iwiwen szerette volna reklámozni magát. Küldtek a tagoknak körlevelet, hogy hívjuk meg őket az iwiwre. Aztán kértem meghívót ismerőseimtől (és nem értettem, hogy miért tart nekik hetekig), regisztráltam, és kiderült, hogy 30 napig nem küldhetek meghívót (ez is csak az iwiwen van, máshol nincs, és nem látom értelmét, de nagyon bosszantó), aztán megpróbáltam meghívót küldeni, de kiderült, hogy csak kérhetem, és hetekig kell rá várni (nem tudom, miért, ez is csak az iwiwre jellemző), majd amikor megkaptam a meghívót és elküldtem, akkor kiderült, hogy már nem aktuális, 2 hetet vártam, hogy visszajöjjön hozzám a meghívó, és ekkor meghirdettem és odaadtam az első jelentkezőnek. A körlevelet 2007. október végén kaptam, és 2008. január végén szabadultam meg a meghívómtól, ami már nem kellett a klubnak, akkor léptem ki az iwiwről. Egy 5 perces művelet 3 hónapig tartott. Ezek után csak 1-szer regisztráltam egy rövid időre, akkor is csak azért, mert kaptam egy meghívót, de gyorsan kiléptem, mert semmi érdekeset nem találtam ott. Nem fedeztem fel a közösségi oldal értékeit. De most már nem kell meghívó az iwiwre sem, szabadon lehet regisztrálni

Tag voltam néhány hónapig a baráti körben is, az ingyen sms miatt regisztráltam. Ott találtam egy-két embert az oldal fórumain, akikkel azóta is e-mailezgetünk néha, de személyesen még egyiket sem láttam. Most már nincs ingyen sms, kiléptem.

Most éppen a Facebook-on vagyok tag, megírtam a facebook-os témában, hogy miért.

Tagocska fordito logója
    Hozzászólás
    6

Most már lehet regisztrálni az iwiwen meghívó nélkül is.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.100

Sőt, lassan fizetnek érte, ha regisztrálsz és rendszeresen használod.

Tagocska fordito logója
    Hozzászólás
    6

Nehogy azt hidd, hogy nem használják. Az idős korosztály nagyon is gyakran használja, és szívesen továbbküldik a linkjeidet, meg minden.
    Nem olyan rossz azért az iwiw.
    Van egy klub, amelyiknek az a neve, hogy "Nagyon örülök, ha valaki bejelöl", és már több, mint 6000 tagja van, és nagyon aktívak a tagjai.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.100

Én nem azt mondtam, hogy nem használják, csak egyre kevesebben. (saját üzenőfalamon is látom, régen naponta beléptem és még lapozni is kellett a státusz üzenetek között, most ha hetente lépek be, akkor is látom még az előző héten megosztott üzeneteket)

Tagocska fordito logója
    Hozzászólás
    6

Az biztos, hogy csökken, és az is biztos, hogy a Facebookon többen vannak, de nekem jobban tetszik az iwiw.

scs
    scs nem elérhető
    Mentor scs logója
    Hozzászólás
    451

Idézet walaki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Konkrétan miben jobb?
    Áttekinthetőbb kezelőfelület.
    Értelmesebb funkciók.
    Itt meg lehet találni embereket.

kiderült, hogy 30 napig nem küldhetek meghívót (ez is csak az iwiwen van, máshol nincs, és nem látom értelmét, de nagyon bosszantó)
    Pedig van értelme. Képzeld el, hogy regisztrálsz, majd meghívod magad, majd azzal is regisztrálsz, majd megint meghívod magad... ahány E-mail cím, annyi kamu regisztráció. A fake userek ellen lett ez kitalálva. Olyanok ellen, akikkel most pl. tele van a facebook. Mert ugye ott 3 perc alatt regisztrálok egy új felhasználót.

nem tudom, miért, ez is csak az iwiwre jellemző
    Azért, mert abban az időszakban olyan mértékben bővült még az iwiw, hogy jó eséllyel nem bírták alápakolni a szervereket. Mostanában ilyen gond nincs.

Most éppen a Facebook-on vagyok tag, megírtam a facebook-os témában, hogy miért.
    Hát, mit ne mondjak, elég szegényke érv a FB mellett, amit oda írtál. Csaxólok: a FB-on sincs ingyen SMS. Miért nem hagyod akkor ott?
    Egyébként meg a "nincs vesztenivaló" féle szöveggel eléggé mellé lőttél. A FB és más közösségi oldalak, valamint a Google alkalmazások azok, amelyek a legtöbb adatot elmentik rólad. A Facebook és a Google esetében külön érdekesség, hogy az USA törvények értelmében ezen adataidat simán kiadhatják USA nemzetbiztonsági megkeresésre, és fel is használhatják, ha épp szükségesnek vélik. ... Magyarul a fél világ népességének szokásai, ismerettségi körei, és mindenféle adata már az USA kezében van. Tömegmanipulációhoz pedig a legfontosabb amire szüksége lehet egy ilyen szervezetnek, az az információ.
    Ha kötelező jelleggel kellene megadni az adataidat, akkor jó eséllyel kézzel-lábbal tiltakoznál ellene (legalábbis az emberek 90%-a biztosan). Viszont ezzel a beetető trükkel (amit Facebook-nak hívnak) a sok okos magától adja meg ezeket az adatokat a titkosszolgálatoknak. Egyébként zseniális módszer - így kell irányítani az ostoba tömegeket. Kíváncsi leszek, hogy majd ha egyszer ellened használják fel a megadott adataidat, mennyire is lesz neked baj.

Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104