Konkrétan miben jobb? Én annak idején nagyot csalódtam az iwiwben. A közösségi oldalakat nem becsülöm túl sokra, inkább fórumozok vagy blogot írok. Eddig sem hasznom, sem károm nem származott abból, hogy közösségi oldalakra regisztráltam. (Ezt nem csak anyagilag értem, az emberi kapcsolataim sem változtak egyiktől sem.) És miért csalódtam? Azért, mert egy meghívó elküldése miatt (ami minden normális oldalon 5 percig tart) hónapokig iwiw tagnak kellett maradnom.
Tagja voltam egy közösségnek (nem közösségi oldalnak, bár az interneten szerveződött), amely az iwiwen szerette volna reklámozni magát. Küldtek a tagoknak körlevelet, hogy hívjuk meg őket az iwiwre. Aztán kértem meghívót ismerőseimtől (és nem értettem, hogy miért tart nekik hetekig), regisztráltam, és kiderült, hogy 30 napig nem küldhetek meghívót (ez is csak az iwiwen van, máshol nincs, és nem látom értelmét, de nagyon bosszantó), aztán megpróbáltam meghívót küldeni, de kiderült, hogy csak kérhetem, és hetekig kell rá várni (nem tudom, miért, ez is csak az iwiwre jellemző), majd amikor megkaptam a meghívót és elküldtem, akkor kiderült, hogy már nem aktuális, 2 hetet vártam, hogy visszajöjjön hozzám a meghívó, és ekkor meghirdettem és odaadtam az első jelentkezőnek. A körlevelet 2007. október végén kaptam, és 2008. január végén szabadultam meg a meghívómtól, ami már nem kellett a klubnak, akkor léptem ki az iwiwről. Egy 5 perces művelet 3 hónapig tartott. Ezek után csak 1-szer regisztráltam egy rövid időre, akkor is csak azért, mert kaptam egy meghívót, de gyorsan kiléptem, mert semmi érdekeset nem találtam ott. Nem fedeztem fel a közösségi oldal értékeit. De most már nem kell meghívó az iwiwre sem, szabadon lehet regisztrálni
Tag voltam néhány hónapig a baráti körben is, az ingyen sms miatt regisztráltam. Ott találtam egy-két embert az oldal fórumain, akikkel azóta is e-mailezgetünk néha, de személyesen még egyiket sem láttam. Most már nincs ingyen sms, kiléptem.
Most éppen a Facebook-on vagyok tag, megírtam a facebook-os témában, hogy miért.

LinkBack URL
About LinkBacks

Válaszol idézettel
Kíváncsi leszek, hogy majd ha egyszer ellened használják fel a megadott adataidat, mennyire is lesz neked baj.