Melyik bank? Lakás bővítésre keresek jó jelzálog hitelt.
Ide kellene összeírni azokat a tapasztalatokat, amelyek segíthetnek megtalálni a legkedvezőbb szabad felhasználású jelzáloghitelt.
2009 márciusban az elérhető legkedvezőbb szabad felhasználású hitel Teljes Hiteldíj mutatója (THM) 5,8 %, és a törlesztő részlet 5 M ft esetén 20 évre 36.896,- A hitel devizaneme Euró, a folyósítási jutalék 2 %, amit levonnak a hitelösszegből.
A hitel jövedelem vizsgálattal vehető fel és a fedezetül felajánlott ingatlan forgalmi értékének 50-70% terhelhető.
Melyik bank? Lakás bővítésre keresek jó jelzálog hitelt.
További kedvező lehetőségre bukkantam a jelzáloghitelek területén. Egy alig 4 fiókkal rendelkező banknál hitelcéltól függetlenül (lakáshitel , jelzáloghitel) az elérhető éves kamat euró alapon 5,3 %. Éves kezelési költség nincs. A THM 5 millió forint esetén 20 évre 5,8 % körüli. Nincs kötelező életbiztosítás, nincs befektetés, csak a kamat. A mai világban amikor minden bank elemeli a kamatot és szigorítja a feltételeket, ritka az ilyen hír.
Melyik ez a bank és hol található? Közvetlenül megkereshető vagy közvetítőn keresztül.
Kérlek ezekre a kérdésekre a választ a landseer@freemail.hu címre küld.
Fontos lenne és sürgős.
Előre is köszönöm.
Az egyedi kamat csak közvetítőn keresztül érhető el.
http://hitel.co.hu. Itt látsz elérhetőségetek és ajánlatot is tudsz kérni.
Valószínűleg nem egy adott bankban van a legkedvezőbb hitel, hiszen akkor mindeki ott venné fel...
Mi az a legkedezőbb? A legalacsonyabb kamatú? Mekkora futamidőre? Milyen feltételek mellett? Mekkora összegre? Milyen kockázatok mellett?
Szerintem ezek összessége számít. Érdemes az alacsony kamatok mögé nézni. Megnézem a fenti konstrukciót is, mert kiváncsi vagyok rá.
A legkedvezőbb hitel megtalálására csak az egyedi igények felmérése után van lehetőség. Nincs két egyforma hitel és ügyfél.