Eredmény: 1 - 4 (4) összesen

Téma: Helikopterek

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Alapbeállítás Helikopterek

A merevszárnyú gépekhez képest a helikopterek sokkal összetettebbek, drágábbak, körülményesebbek a fenntartásuk és kissebb a teherbírásuk. Ki utazott már rajta? Ki szereti a helikoptereket?

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Alapbeállítás re: Helikopterek

Én még nem utaztam rajta,de szeretném kipróbálni,amúgy meg nem rajongok a helikopterekért,sőt nem csak a helikopterekért nem hanem a repülőkért sem nagyon

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Én is szívesen kipróbálnák egyet! Nade nem vezetni, az bizti bonyolult, de már csak rajta lenni! A komancs-ok a kedvenceim!

scs
    scs nem elérhető
    Mentor scs logója
    Hozzászólás
    455

Nem feltétlen drágábbak. Bár nem is olcsóbbak. Meg ez különben is viszonylagos - más célra készültek.
    Egyébként marha jó rajtuk utazni. Vezetni nem vezettem (nem vagyok pilóta), de a Mi-8-ast és a Mi-17-est volt alkalmam párszor kipróbálni. És párszor egy UH-1-est is. (Nem gondoltam volna, hogy olyan pici - a Vietnámi háborús filmekben nagyobbnak tűnt. A Mi-8 után csak egy kisegérnek látszott ).
    Nem tudom összevetni a vadászgépekkel, de mikor terepkövetéssel repül a pilóta és van pár dombocska a közelben, akkor érdekes érzés.

A téma címkéi: