-
Tagocska
re: Vonatok
Szajoli vonatbaleset.
Én sajnos elég közelről érintve vagyok, mert az unokatestvérem az egyik áldozat és a három éves (aakor három éves)) kislánya az egyik sérült, azóta is lelkileg sérült, árván maradott gyermek.
Iszonyatos volt. Az eltelt 15 év sem tudta enyhíteni a fájdalmunkat.
-
iceman36
Vendég
-
Tagocska
-
Tagocska
Hogy én mennyire de mennyire utálom a vonatos utazást.először is honnan a fenéből tudnám én azt hogy a nemzetközi gyorsvonatokra nem kell helyjegy? egyszer ezért késtem a munkából, mert megvártam a személyt ami persze 20 percet késett. akkor most itt van a Biatorbágynál történő felújítások, ami következtében a menetrend megváltozott, így az összes napom azzal ment el hogy hazafelé szó szerint rohanok a vonathoz! persze épphogy csak elérem az indulása előtt. így ha lekésem akkor még a gyorsat sem érem el mert az meg 5 perccel hamarabb indul!
A vonatokat mint jármű szeretem, de így a mindennapokban valahogy nem akarom többé, de sajnos csak ez a megoldás van a számomra.
-
Tagocska
Én is gyűlölök vonatozni... Sokkal jobb a busz közlekedés. Pontosabb is és kényelmesebb is. Tusom, hogy ezzel sokan nem értenek egyet, de a vonattal én már annyiszor megszívtam, hogy tele van már vele a hócipőm. Kicsit esik a hó vagy mínuszok vannak és máris jönnek a késések. Míg az autópályát simán letisztítják és suhan is a busz, amíg a vonat totyog. Persze egészen más lenne a helyzet, ha felújítanák a síneket és nem lopnák le állandóan a felső vezetéket... De erre még azt hiszem várni kell, addig meg marad a buszozás...