Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 15 (15) összesen

Téma: Vonatok

Tagocska Agonya logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás re: Vonatok

Szajoli vonatbaleset.
    Én sajnos elég közelről érintve vagyok, mert az unokatestvérem az egyik áldozat és a három éves (aakor három éves)) kislánya az egyik sérült, azóta is lelkileg sérült, árván maradott gyermek.
    Iszonyatos volt. Az eltelt 15 év sem tudta enyhíteni a fájdalmunkat.

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Részvétem...

Tagocska Csucsi logója
    Hozzászólás
    1

Sziasztok,
    A páromat szeretném meglepni a szülinapján vlmi olyan ajándékkal aminek örülne egy vonatmániás. Tudnátok nekem vlmi jó ötletet adni?
    Mozdonyvezetés stb:P köszi előre is

Tagocska szfanni logója
    Hozzászólás
    26

Hogy én mennyire de mennyire utálom a vonatos utazást.először is honnan a fenéből tudnám én azt hogy a nemzetközi gyorsvonatokra nem kell helyjegy? egyszer ezért késtem a munkából, mert megvártam a személyt ami persze 20 percet késett. akkor most itt van a Biatorbágynál történő felújítások, ami következtében a menetrend megváltozott, így az összes napom azzal ment el hogy hazafelé szó szerint rohanok a vonathoz! persze épphogy csak elérem az indulása előtt. így ha lekésem akkor még a gyorsat sem érem el mert az meg 5 perccel hamarabb indul!
    A vonatokat mint jármű szeretem, de így a mindennapokban valahogy nem akarom többé, de sajnos csak ez a megoldás van a számomra.

Tagocska banan9 logója
    Hozzászólás
    21

Én is gyűlölök vonatozni... Sokkal jobb a busz közlekedés. Pontosabb is és kényelmesebb is. Tusom, hogy ezzel sokan nem értenek egyet, de a vonattal én már annyiszor megszívtam, hogy tele van már vele a hócipőm. Kicsit esik a hó vagy mínuszok vannak és máris jönnek a késések. Míg az autópályát simán letisztítják és suhan is a busz, amíg a vonat totyog. Persze egészen más lenne a helyzet, ha felújítanák a síneket és nem lopnák le állandóan a felső vezetéket... De erre még azt hiszem várni kell, addig meg marad a buszozás...

Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12

A téma címkéi: