jobb szeretem a csapvizet, de ha ásványvíz akkor:
naturaqua zöld, margitszigeti,
Ki milyet iszik? Vagy inkább csapvíz? Csak mert mostanában olyan sok rosszat hallani róluk...
Hasonló témák:
jobb szeretem a csapvizet, de ha ásványvíz akkor:
naturaqua zöld, margitszigeti,
Utoljára módosítva: bubu001 által : 2011-03-24 20:38
Én inkább ásványvizet iszom. Zöld Naturaqua nekem is bejön, de inkább Szentkirályit szoktam venni. (Azt hiszem, mert már annyi féle-fajta van, hogy el kell gondolkoznom, melyiket is szoktam!)
Én a csapvizet is szeretem meg az ásványvizet. De azért inkább ásványvizet iszom ha lehet. A csapvízzel az a baj hogy nagyon változékony. Településenként változik de akár még a településen belül is más lehet. Az ásványvíz meg mindig ugyan olyan, és ezt szeretem benneAmúgy sokan mondják hogy azért nem isznak ásványvizet mert hogy környezetszennyező a sok műanyag flakon. Szerintem meg csak annyit kéne tenni hogy el kell vinni egy szelektív hulladékgyűjtőbe, ami nem nagy munka
Zöld Naturaqua-ra szavazok, mindig olyat veszek. A csapvízben nem bízok itt Budapesten, mert a Dunába elég csúnya dolgok kerülnek, és mondhatják, hogy így-úgy fertőtlenítik, szűrik, de én nemigen bízok bennük. Házi laborom meg nincs, hogy igazoljam.
Ritkán iszom ásványvizet, de nem tudom, mi a különbség... nekem mind egyformaviszont tényleg nem ártana gyakrabban inni, ha tényleg van jótékony hatása.
Hallottátok, hogy a margitszigeti megszűnt??
Én nem iszom rendszeresen, de a Szentkirályit szoktam megvenni.
Ha választani lehet,akkor buborékos ávíz....de nyáron,van mikor,bármit megadnék egy jó hideg,jeges csapvízért.Amúgy a kedvencem a co..-kóla,télen is azt iszom...jó hidegen...sajna kólafüggő vok!