Eredmény: 1 - 7 (7) összesen

Téma: Kgfb: Az Uniqa nyerte eddig a legtöbbet

g-easy
    Vendég g-easy logója

Alapbeállítás Kgfb: Az Uniqa nyerte eddig a legtöbbet

A piacvezető Netrisk.hu biztosítási portál összesítése szerint 530 ezren váltottak kötelező biztosítást novemberben az interneten keresztül. Ebből 30 ezren használták a biztosítók saját honlapjait, 500 ezren pedig az on-line biztosításközvetítőket. Az interneten váltók mintegy 60 százaléka – 310 ezer autós - a Netrisk.hu szolgáltatását vette igénybe. A biztosítók között az Uniqa nyerte a legtöbb ügyfelet november végéig [...]

Teljes cikk >>

Sky
    Sky nem elérhető
    Tagocska Sky logója
    Hozzászólás
    6

Alapbeállítás re: Kgfb: Az Uniqa nyerte eddig a legtöbbet

Érdekes... Nem rég vettem autót, és szükségem lenne a segítségetekre. Ti hogy döntitek el, hogy miután online alkusszal kiszámítottátok a kgfb díjat, nála kössétek-e meg a biztosítást, vagy átmenjetek-e a biztosító honlapjára? Elvileg ott nem lehet olcsóbb, nem? Tehát mindenképp jól járok az alkusszal, mert ugyanazért az árért extra szolgáltatást is kapok úgymond.
    Látom, hogy a többség a Netrisknél kötötte, Ti is őket ajánljátok? Vagy alkuszok közül egyáltalán mi alapján lehet választani???
    Köszönöm!

g-easy
    Vendég g-easy logója

Regisztrálj több alkusznál is és láthatod, hogy azonos feltételekkel hol olcsóbb a kötés.

Ez pl, függhet attól is, hogy az xy alkusz nincs szerződve a yz biztosítóval, ezért annak az ajánlatait nem is listázza. Az, hogy a biztosító oldalán olcsóbb lenne, az nem valószínű, mert az alkusz hatalmas közvetítői kedvezményt kap. Tudod, mint a kínain az "egy dáráb ezee, több dáráb öccáz" ..

plusz nekem még szempont a kényelem is.. (ha be kell ülni az autóba és el kell menni a postára (és ott még parkolni is), akkor lehet drágább lesz a végére, mint ha neten keresztül "postázhatok" egy ezressel drágább biztosításra mindent..)

Sky
    Sky nem elérhető
    Tagocska Sky logója
    Hozzászólás
    6

Köszi!!!
    Tehát akkor Te azt mondod, hogy alkusznál kössem, és online. De hogy melyiknél, az mindegy? Nincs különbség? Mármint pusztán az ár alapján döntsek? Egyik sem jobb a másiknál?

Láthatatlan tag bubu001 logója
    Hely
    Butapest
    Hozzászólás
    65

Idézet Sky eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszi!!!
    Tehát akkor Te azt mondod, hogy alkusznál kössem, és online. De hogy melyiknél, az mindegy? Nincs különbség? Mármint pusztán az ár alapján döntsek? Egyik sem jobb a másiknál?
    Nem mindig a legolcsóbb a legjobb, mindenképpen nézz utána a cégnek a neten, hogy mik a tapasztalatok (itt a biztosítóra gondolok), ha jó az alkusz, akkor elmondja a hátrányt is, és nem feltétlen a legolcsóbbat ajánlja. Lásd anno a MÁV biztosító.

De egy jó alkusz mindent tud az általa közvetített biztosításokról, hol milyen kedvezményt tudsz igénybe venni. Érdemes arra is rákérdezni, hány biztosítóval van kapcsolatban, ha csak 4-5, akkor szerintem inkább keress másikat.

Sky
    Sky nem elérhető
    Tagocska Sky logója
    Hozzászólás
    6

Köszi!
    Megnéztem a Netrisket, a biztosítástipp.hu-t és a biztosítás.hu-t. Az első kettő 14 biztosító ajánlatát adja ki, a harmadik 13-at. Az Uniqa tűnik nyerőnek, egyébként nincs nagy különbség köztük árban. Ti mégis melyik alkuszt ajánlanátok?

g-easy
    Vendég g-easy logója

Ez így ebben a formában nem biztos, hogy jó kérdés.

Arra gondolok, hogy én hiába ajánlom a "dörmi plekusz" alkuszt, mert nekem az kedvezőbb. Függ a bónusztól, függ az autó típusától, az általam választott fizetési módtól stb... így lehet nekem az egyik jobb ajánlatot ad, de a te feltételeidre a másik lenne a jobb. Ezt mindenkinek a saját verziója szerint kell tesztelni.

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104