Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (12) összesen

Téma: Kötelező biztosítás 2013

g-easy
    Vendég g-easy logója

Alapbeállítás Kötelező biztosítás 2013

2011-től a kötelező biztosításnál már a motor teljesítmény.. lóerő fog számítani..

Ezt egy kicsivel valóban igazságosabbnak tartom, mivel sok sportokocsi elég kicsi.. csak az ára borsos.. Aki meg munkára is használja a családi autót, mert nincs pénz erre is meg arra is.. az többet fizetett eddig a súly miatt..

kíváncsi leszek, hogy hogyan változik a díjszabás..

Tagocska Proviti logója
    Hozzászólás
    16

Alapbeállítás re: Kötelező biztosítás 2011

2011-től a kötelező biztosításnál már a motor teljesítmény.. lóerő fog számítani..Ezt egy kicsivel valóban igazságosabbnak tartom, mivel sok sportkocsi elég kicsi.. csak az ára borsos.. Aki meg munkára is használja a családi autót, mert nincs pénz erre is meg arra is.. az többet fizetett eddig a súly miatt..
    A díjak szerintem nem fognak különösebben változni, legalábbis minden jel erre mutat. Ameddig az év végi kampány még érezhető lesz, addig biztos nem. Ehhez tudni illik azt is, hogy a 2010.01.01.-előtt vásárolt illetve kötött kötelező biztosítások évfordulója továbbra is 12.31.-e, tehát a biztosítási szerződést 11.01.-és 12.01.- között lehet felmondani. Új szerződést pedig 12.31.-ig kell kötni.

A kötelező biztosítás 2011 -es kampányban a törvényi változások következtében véleményem szerint igen nagy érdeklődés lesz tapasztalható.

Tagocska frufruka logója
    Hozzászólás
    16

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    2011-től a kötelező biztosításnál már a motor teljesítmény.. lóerő fog számítani..

Ezt egy kicsivel valóban igazságosabbnak tartom, mivel sok sportokocsi elég kicsi.. csak az ára borsos.. Aki meg munkára is használja a családi autót, mert nincs pénz erre is meg arra is.. az többet fizetett eddig a súly miatt..

kíváncsi leszek, hogy hogyan változik a díjszabás..
    Jelenleg a legtöbb helyen: teljesítmény, kor, lakóhely és bonus alapján számolnak természetesen.
    Én is igazságosabbnak tartom, de egyszerűbb példával: van egy dízel Golf1 és egy Golf GTI dupla akkora erővel, és ugyanannyit fizettek eddig.
    Próbálom követni az ajánlatokat és a legjobbat választani közölük.
    Ki, kinél van?

g-easy
    Vendég g-easy logója

Nekem eddig az Allianz volt a legjobb, idén váltottam KÖBE-re.. az "dobta" a legjobb eredményt.. B3-mal kb. 20.000 FT lesz.

Tagocska Hadtel logója
    Hozzászólás
    24

Én úgy vagyok vele meg a család is ilyen felfogású hogy azért ne mindenből a legolcsóbbat mert olcsó húsnak híg a leve...! Szóval a lényeg az hogy megpróbáljuk megtalálni a középutat, jó szolgáltatásokat elfogadható áron. Unalmas sajnos,mert végig kell nézni az összes kalkulátort, de nagyon nagy különbségek vannak szóval megéri. Másik topikban már írta hogy a szüleim hol vannak, érdemes kipróbálni az ottani kalkulátor is! Hátha...

Tagocska candy logója
    Hozzászólás
    15

Idézet Hadtel eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én úgy vagyok vele meg a család is ilyen felfogású hogy azért ne mindenből a legolcsóbbat mert olcsó húsnak híg a leve...! Szóval a lényeg az hogy megpróbáljuk megtalálni a középutat, jó szolgáltatásokat elfogadható áron. Unalmas sajnos,mert végig kell nézni az összes kalkulátort, de nagyon nagy különbségek vannak szóval megéri. Másik topikban már írta hogy a szüleim hol vannak, érdemes kipróbálni az ottani kalkulátor is! Hátha...
    Találtam náluk mobilon keresztül köthető kötelezőt... ez miért jó???

Tagocska paparazzi2 logója
    Hozzászólás
    2

Szia!Én nagyon erősen gondolkozom,hogy az Astra biztosítóhoz vigyem a kötelező biztosításom,a legolcsóbbat hozta ki nekem,és úgy tűnik a honlapjukon is,hogy minden rendben van ennél a cégnél,több ismerősöm is náluk kötött.Több alkusz oldalán is kiszámoltam, a díjakat. Ti,is bizalmatlanok vagytok az új dolgokkal szemben? Még úgy érzem,hogy várok a megkötéssel,de mindenképp az interneten fogom megkötni.

Tagocska guevajan logója
    Hozzászólás
    26

Jó hogy ide is benéztem Másik topicban már részletesen kifejtettem, de akkor ide is : Nem rég kerültem friss alkalmazásban közigazgatási szférán belül, ezért lehetőségem nyílik végre saját gépkocsi vásárlásra. Namármost az Uniqa ajánl a szférában dolgozóknak kedvezménykét, valamint új ügyfélnek 20% kedvezményt. Nekem ez így kedvezőnek tűnik de korántsem vagyok biztos benne, hogy ez a legoptimálisabb választás számomra. Ezért is vagyok kíváncsi minél több tapasztalt ember véleményére.

Sima új Suzukira kötném meg és nem is sokat lenne használva. Azt is látom, hogy bizonyos kilométer alatt is kedvezményekben részesülök. Kérlek Írjatok véleményt esetlek egyéb optimálisabb lehetőséget.

Az biztos, hogy interneten keresztül fogom megkötni, viszont ez az okostelefonos megoldás is érdekel, mert kedves ismerősöm szinte csak arra van redukálva és folyamatosan ingázik Magyarország és Románia között.
    Van ennek valami hátulütője?

Köszi

Tagocska palmus88 logója
    Hozzászólás
    10

Msáik topikban már írtam neked, majd olvasd el,szóval ide nem írom le mégegyszer, az okopsabbak majd biztos írnak neked konkrét témákat azaz példákat Az okostelefonos megoldás alatt mit értesz?:S

Tagocska paparazzi2 logója
    Hozzászólás
    2

Szia Guevajan!
    Ez az okostelefonos megoldás,engem is érdekelne,hogyan működik,és,hogy milyen előnyei vannak??Mondjuk az uniqa nekem nem a legjobb biztosító,szerintem,de csak náluk van telefonos kötés?Köszi a választ előre is.

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104