Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (13) összesen

Téma: Kötelező biztosítás - Arany középút

g-easy
    Vendég g-easy logója

Alapbeállítás Kötelező biztosítás - Arany középút

A tavalyi MÁV biztosító csődjéből tanulva, most már sokkal óvatosabbak az emberek. Nem biztos, hogy a legolcsóbb is marad a legolcsóbb. Nem véletlenül reklámozza magát a TIR biztosító, hogy idén 10 vagy hány éves. (Mondjuk az a dudálás nem kéne a reklámba. Szörnyen idegesítő.)

Érdemes a nagyobb háttérrel rendelkező, de arányaiban mégis olcsóbb biztosítót választani. Én idén nem cserélek, marad az OTP garancia. Ez lesz az első teljes évem egy biztosítónál, így szinte egyik sem kínál kiugróan jó lehetőséget/árat, amiért érdemes lenne váltani.

Tagocska Rozmery logója
    Hozzászólás
    2

Alapbeállítás re: Arany középút

olyan létezik szerintetek, hogy ha most ugyanannál a biztosítónál (A.....) újrakötöm a kötelezőt, akkor kb. feleannyiba fog kerülni?? Valamelyik díjkalkulátor ezt dobta ki.. :O

g-easy
    Vendég g-easy logója

huh, ebben nem merek biztosat állítani, de elvileg igen, hiszen

• nem okoztál balesetet
    • eltelt egy év, így lehet magasabb besorolást értél el a bónusz rendszerben
    • lehet csökkentett az áron, hiszen változtatják

Csak az a kérdés, hogy ehhez újra kell kötnöd, vagy egyszerűen elég, ha nem kötsz máshol.. mert volt ugye pár éve ebből vita, hogy jobban megbecsülik az új szerződőt, mint a hűséges partnert..

de ezt csak én gondolom, egyáltalán nem biztos, járj utána a biztosítónál..

Tagocska Rozmery logója
    Hozzászólás
    2

köszi a gyors választ
    megnéztem más kalkulátorokon is és ugyanazt adta ki.. úgyhogy asszem ünnepelünk ma este remélem, nem előre a medve bőrére már csak az a kérdés, amit Te is felvetettél, hogy újra kell-e kötnöm vagy elég, ha maradok.. de asszem újrakötöm, az a biztos

Tagocska demizson logója
    Hozzászólás
    1

egy másik helyen láttam g-easy azt hogy kérdezted miért kell lakcímet megadni a kalkulációnál.
    Azért kell megadni mert egyben az már egy szerződés is.Ha az ár tetszik nem kell fölös köröket futni mert rögtön lehet szerződést kötni..és azért annak a titoktartásnak hinnék...amit ott megadsz az ott is fog maradni
    általában amúgy az újrakötésekkel lehet sokat spórolni.
    De mire van a kis kezecskéd?

g-easy
    Vendég g-easy logója

Ok, de ha csak kíváncsi vagyok, hogy érdemes e váltani.. miért nem lehet azokat a végén bekérni.. ennyi az összeg.. hú, akkor ok, megéri váltok.. akkor megadom ezeket az adatokat is.. de így, hogy az összeg szinte a legutolsó lépésre jelenik meg.. inkább leléptem..

ok, hogy nem adják ki 3. félnek, nekem bőven elég idegesítő, ha utána hetente kapok két hírlevelet.. sőt. a címem adataim alapján postai szemetet.. amiről még leiratkozni sem lehet.. na ezért nem csinálom így végig..

Tagocska kalapos logója
    Hozzászólás
    1

1. Biztos lehetsz benn, h az adataid nem fognak illetéktelen kézre kerülni!

2. Újra kell kötnöd a biztosítást, ahhoz, hogy a kedvezőbb díjakat kapd!

g-easy
    Vendég g-easy logója

Alapbeállítás re: Kötelező biztosítás - Arany középút

No, valamelyik nap én is nekiesek, és keresek valami olcsóbbat, mert már meg is jött a régitől a csekk és hát enyhén szólva is sokallom, nyoma sincs a korábbi kedvezményes árnak. Újra kell kötni, hogy kedvezményes legyen..

Na akkor egy kérdés, hátha valaki tudja. Ha megkötöm valamelyik új helyen egy ilyen netes kalkulátoros szolgáltatónál. ? automatikusan ki is jelent a régi helyről? Vagy akár az is előfordulhat, ha nem jelentem ki, hogy kettőt fizetek jövőre?

g-easy
    Vendég g-easy logója

Egy kérdés. Hogy mondom le a korábbi biztosítást? Ha megkötöm új helyen, azzal automatikusan lemondtam a régi helyen?

Tagocska alkusz52 logója
    Hozzászólás
    2

Nincs automatizmus! Ha nem mondod fel a meglévő biztosításodat az újonan kötött biztosításod nem jön létre érvényesen, hanem a régi marad érvényben.

Az on-lone alkusz oldalakon, általában intézik a régi biztosítás felmondását is, de meg kell nézni az alkuszi megbízást, hogy abban benne van-e, hogy az alkuszt felhatalmazod arra, hogy a nevedben mondja fel a régi biztosításodat.

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104