Eredmény: 1 - 9 (9) összesen

Téma: Konyhabútort a boltból vagy asztalostól ?

Tagocska Alfie logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás Konyhabútort a boltból vagy asztalostól ?

A konyhabútor beszerzés nem tartozik a legegyszerűbb lakberendezési elfoglaltságok közé. Nagyon szép bútorokat láthatok ideális bemutatótermekben, ahol minden fal derékszögű, a kiegészítőket is lakberendezők válogatják, fullos minden. A valóság viszont sok esetben kiábrándító. A bolti bútor esetében hírtelen minden szerelvénykiállás rossz helyen van, a lapraszerelt bútorok minőségéről nem is beszélve, főleg ha nem kapom meg az összes szerelvényt a csomagolásban.

Konyhabútor esetében Én egy jó asztalost keresnék, esetleg bútortervezőt, aki látványtervet készítene és az alapján gyártaná a bútoromat.

Egyébként így is tettem. Legyártattam és nagyon elégedett vagyok. Akit érdekel nézze meg a referenciájuk között, és Ők csak egy a sok jó MAGYAR asztalosok közül.

A MAGYART úgy értem, hogy Magyar munkával, Magyar kreativitással készül.

Hasonló témák:

Say Hello To My Little Friend mellow_ logója
    Hozzászólás
    2

Alapbeállítás re: Konyhabútort a boltból vagy asztalostól ?

Üdv mindenki!

Szerintem a legjobb minoségu cuccokat a DUMA FÓRUM forgalmazza. Árban és minoségben is kifogástalan. Én nemrégiben építkeztem a legtöbb alapanyagot náluk szereztem be, és meg is vagyok elégedve a termékeikkel, ezért is ajánlom mindenkinek. Ezenkivül ezer minden dolgot forgalmaznak mint pl: kádak,mosdók,csempék,szaniterek,radiátorok,zuhanyt álcák és még ezer féle kiegészíto. Minden kapható ami egy igazi modern lakás kialakításához kell.

Az oldalukon minden megtekintheto képekkel: DUMA FÓRUM ,de azt hiszem van egy bemutatótermük is az Interneten van.

Jani
    Vendég Jani logója

Idézet mellow_ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv mindenki!

Szerintem a legjobb minoségu cuccokat a DUMA FÓRUM forgalmazza. Árban és minoségben is kifogástalan. Én nemrégiben építkeztem a legtöbb alapanyagot náluk szereztem be, és meg is vagyok elégedve a termékeikkel, ezért is ajánlom mindenkinek. Ezenkivül ezer minden dolgot forgalmaznak mint pl: kádak,mosdók,csempék,szaniterek,radiátorok,zuhanyt álcák és még ezer féle kiegészíto. Minden kapható ami egy igazi modern lakás kialakításához kell.

Az oldalukon minden megtekintheto képekkel: DUMA FÓRUM ,de azt hiszem van egy bemutatótermük is az Interneten van.
    Milyen érdekes, hogy mennyi mindent fogalmaz a DUMA FÓRUM. Pedig úgy tartja a mondás, hogy csempét a csempboltból, dumát a dumaboltból

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

jahh igen.. mert ez az apróhirdető oldal és nem a duma fórum

Tag chhaya logója
    Hozzászólás
    41

Nekünk most pont ilyen problémánk van...
    Milyen üzletből érdemes vásárolni, ahol az árak is elfogadhatóak (értsd: olcsó)?

Tagocska kispalem logója
    Hozzászólás
    2

Sokkal jobb minőségű konyhabútort tudtok vásárolni asztalostól. Jónéhány érv szól amellett, hogy ne kész darabot vásároljunk! A minőség sokkal jobb időtállóbb, igaz h az elkészíttetése hosszab ideig tart mintha bemennénk valamelyik bútorboltba és elhozzuk a készterméket, de megéri megvárni az alapos asztalos munkát! Tapasztalataim szerint olcsóbb is!

Say Hello To My Little Friend Celithrandil logója
    Hozzászólás
    5

Idézet kispalem eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sokkal jobb minőségű konyhabútort tudtok vásárolni asztalostól. Jónéhány érv szól amellett, hogy ne kész darabot vásároljunk! A minőség sokkal jobb időtállóbb, igaz h az elkészíttetése hosszab ideig tart mintha bemennénk valamelyik bútorboltba és elhozzuk a készterméket, de megéri megvárni az alapos asztalos munkát! Tapasztalataim szerint olcsóbb is!

főleg ha van egy asztalos ismerős, akkor olcsóbban kijön egy fenyő bútor szép bükk vagy zebrano furnérral mint az ikeából megvett pozdorja csoda műanyag bevonattal. és természetesen miliméterre beillik a helyére

HAL9000
    Vendég HAL9000 logója

Bolti konyha nyaralóba való - ahol nincs használatban, így nem tud tönkremenni. Cserébe olcsóbb. Kivéve amelyik drágább, és mégis nemjó asse' :-)

Asztalos drága, mert szeret jól élni (: D). Sok pénzért cserébe nagyon jó konyhabútort csinál (olyat amilyet akarunk). Emmeg' sosemegytönkre ;-)

A konyhának egyetlen ellensége van, ez pedig a víz. Akárhonnan vesszük is, legyen szigetelve a megfelelő helyeken a szerelés alkalmával. Ez kurvafontos kérem!
    A másik ellensége a költöztetés - ezt nem szabad.
    Ha költözünk, hagyjuk a fenébe a konyhánkat - majd rendelünk újat.

Hehe, ez már két ellenség : D ... Mindegy. A harmadik ellensége a konyhának az ezermester após, aki azt hiszi be tudja szerelni szakszerűen. Lőjük le, mielőtt megteszi!

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Én inkább egy profi asztalosra bíznám a konyhabútorok elkészítését. Ezt több dolog is indokolja. Egyrészt egy asztalos szerintem 100X jobb bútort készít, igényesebben, mint a tömeg gyártott bolti bútorok, ráadásul általában a bolti bútorok anyaga préselt lemez (aprólék vegyes fából), ami egyesek szervezeténél allergiás, vagy tüdőpanaszokat okoz. Nálunk is ez volt a helyzet. Aztán mikor lecseréltünk mindent "deszkás bútorra" egy asztalossal, akkor rendbe jött minden. Meg persze függ attól is, hogy milyen alapanyagból dolgozik az asztalos. Mert ha ő is préselt lemezt használ, akkor ugyanott vagyunk. Az igazi fadeszkából készült bútor a legjobb (legalábbis az asztalos ezt mondta). Csak azzal az a baj, hogy elég drága De ha egyszer rászánja az ember, akkor akár több generációt is kiszolgál Meg egy asztalosnál lehetőség van "egyedire szabatni", tehát nem kell sablon szerint elkészített bútorokból válogatni, hanem terveztethetünk egy saját igényeinket kielégítő mesés bútort!

A téma címkéi: