Na megvolt az első reklám is. "adunk 40 milliót, ha meg tudod tartani a tiéd" valami ilyesmi volt.
Ismeri ezt valaki? Ha minden igaz új vetélkedő indul az egyik tv csatornán.. én legalábbis ezt veszem ki a címből.. jobb tipp?
Na megvolt az első reklám is. "adunk 40 milliót, ha meg tudod tartani a tiéd" valami ilyesmi volt.
Senki nem tud róla semmit?
Ez a TV2-nek az új vetélkedője, amit Vágóval indítanak, ha majd lement az Ezek megőrültek című mélyenszántó műsor. Kíváncsi vagyok milyen lesz, már eléggé helye lenne valami intellektuálisabb vetélkedőnek a magyar tévékben, meg Vágót is hiányolom már régóta a képernyőről, szóval remélem nem lesz olyan gyors bukta, mint a legutóbbi ilyen próbálkozása... Jó volna, ha gyökeret eresztene egy ilyen műsor, kb a Legyen Ön is milliomos óta csak elvétve igyekeztek indítani olyan műsort, amihez ész is kell, nem csak bugyuta táskanyitogatásról, bulvárhírek ismeretéről vagy vízbeesésről szól...
De magáról a lebonyolítás mikéntjéről én sem tudok semmit, úgyhogy kíváncsi vagyok, ha valaki tud valamit megoszthatná. Úgymint a kérdések jellege, segítség van-e vagy versenytárs? Remélem Vágó személyiségét maximálisan sikerül kihasználniuk ehhez a formátumhoz. Amúgy ez saját? (mert volt róla szó, hogy ő is folyamatosan dolgozik különféle vetélkedő-ötleteken) Vagy külföldi licenc?
Gondolom most már, hogy lement az adás, mindenkinek világosak a szabályok. De ha mégsem: Van egy pár, aki a játék elején kap 40 millát, és 8 kérdés van. Minden kérdésnél fel kell tenniük az összes pénzt. 4 válaszlehetőség van, ebből 3ra tehetik fel a pénzüket az első 4 kérdésben, az 5-6-7. kérdésnél 3 válaszlehetőség van, itt már csak 2 lehetőségre tehetik fel a pénzüket, és a 8. kérdésnél már csak 2 válaszlehetőség van, és csak egy helyre tehetik fel a maradék pénzt. Tehát csak akkor nyer valaki pénzt, ha mind a 8 kérdésre helyesen válaszol. Amikor meg több lehetőségre teszik fel a lóvét, akkor a rossz válaszra feltett elveszik, a jó válaszra feltett megmarad. Szerintem színvonalas műsor, annak ellenére, hogy nem a Vágó vezeti. És lehet online is játszani, én próbáltam, és elvileg ezzel be lehet kerülni élő adásba is. Egy biztos, jobb mint a Való Világ, mely ugyebár szintén ebben az időben fut a másik csatornán. Az egy tömegbutító műsor, ebből legalább tanulni is lehet. De a nézettségi adatok is mutatják, hogy inkább a 40 milliós játszmát nézik az emberek, mint a Való Világot...hát meg is értem. Én is inkább ezt nézem. Ezzel az RTL nagyon be fog fürödni!!!
Nekem is volt szerencsém végigkövetni az egyik részt és hát nem tudom...
Kicsit aránytalanul nehéznek tűnik nagyon szélsőségesek és részletesek már az elején is a kérdések, nem is merem elképzelni hogy az utolsó kérdés milyen lehet, de tutira nagyon kemény, és a végén már nem is lehet csak biztosra menni nincs csak 50%, és nem is úgy tűnik egyenlőre hogy túl eszes embereket válogatnának be.
Valóban elég szomorú, hogy nem a vágóval indították ,az tuti hogy nagy dumás a Rákóczi én még nem mondtam le róla, remélem sikerül átvennie a Vágó szerepét és legalább olyan jó műsorvezető lesz belőle idővel!
A VV4 meg nagyon említésre sem méltóan szánalom...
Az alapkoncepció teljesen jó, a kérdések mondjuk vagy túl nehezek vagy túl bugyuták, olyan sokat nem lehet kezdeni velük, logikázni meg hasonlók, így kb arra megy rá a műsoridő, hogy "jajj, biztos ez a jó?" Rákóczi meg leginkább dramatizálni próbálja a helyzetet, meg hangsúlyozza, hogy hú ennyi meg annyi pénz, de nagyon nem jön át a feszültség.
Sokkal többet ki lehetne hozni ebből egy jobb castinggal, ahol érdekes, szórakoztató embereket tesznek be. Nem tudok erről ítélkezni abszolút értelemben, mert nem láttam minden adást, de amit igen, ott eléggé érdektelenek voltak a versenyzők, eddig egyedül a bajszosgyerek meg a nagyija jött be, ők jó arcok voltak, de legalábbis szórakoztatók.
Remélem elmúlnak idővel ezek a gyermekbetegségek, és megtöltik tartalommal a formátumot, aminek egyébként a leggyengébb pontja a rövid gondolkozási idő, mert így tényleg csak eszeveszett kapkodásra futja a kérdés átrágása, valamint az azon való elmélkedés helyett.
Nem véletlen, hogy az első adás magasan verte a VV-t, a második viszont már ugyanannyi nézőt hozott, mint a konkurens... Szóval a népek nem kajálják nagyon, pedig a kezdeti bizalmat megadták neki...
Szerintem jó ez a műsor, nekem tetszik. Végre váltott a tv2, és egy olyan műsorvezetőt választott, aki fiatalos, naprakész, jó humora van és nem jár 10 méterrel a föld felett.
Semmi bajom Vágóval, de ő néha már túl intelligens egy-egy műsorba.
Az, hogy egy perc van egy kérdésre, nem feltétlenül rossz, mert így nem lehet elhúzni, viszont alkalmanként kicsit kapkodós. Ezt át lehetett volna hidalni úgy, hogy adnak egy időkeretet - például 20 perc- és azzal úgy gazdálkodik a játékos, ahogyan akar.
Hogy a 40 millát rögtön az elején odaadják, s gyakorlatilag már csak elveszíteni tudod, szintén jó újítás.
Ami meg a konkurens csatornán futó színvonalas műsort illeti, no comment.
Szerintem, nem lehet összehasonlítani a két műsort, mert nem egy kategória.
Én úgy vagyok vele hogy nem rossz ez a műsor, de a játékvezető, Rákóczi Feri valahogy nem passzol oda, lehet hogy a rádióban vicces meg humoros, de itt nem ezt az oldalát mutatja meg, így annyira nem oké. Sokkal inkább egy Balázs lenne idevaló,de ő meg ugye elég sok műsort vezet a konkurens csatornánál...!
A Balázs?????
Csak vicelsz ő az ilyen feszült játékokat nem hiszem hogy bírná Ő is hasonló karakter mint a Rákóczi állandóan poénkodik és szivatja a másikat, de ez a Rákóczira is ugyanúgy jellemző, ha már Balázs Ő sokkal inkább az Ezek Megőrültekbe való!
Ide ha mindenképp cserélni akarsz akkor talán a Gundel Takács, ő tuti jól vezetné, bár mint említettem én mára már a Rákóczival is megbékéltem