Én arra lennék kíváncsi, hogy tényleg dzsungelben vannak-e, vagy csak valami kisebb erdőben, amit dzsungelnek fényképeznek.
Nem tudja valaki a műsor eredeti angol címét? Gondolom ha csalás, akkor sok külföldi fórumon megírták már.
szoktam nézni a műsort, sokat mosolygok, na meg persze bosszankodom. mosolyogtam Benkő dánielen, bosszankodtam Győzikén. azon azért elgondolkodtam, hogy egyik/másik celeb miért ment el, ha neki semmi sem volt jó, ha hiányoztak az otthoniak...csak a pénz semmi más? elviekben nekik már volna...több, mint nekem. most csak Szőke Bandiért nézem, mert akik most vannak...Kristóffal az élen.
Én arra lennék kíváncsi, hogy tényleg dzsungelben vannak-e, vagy csak valami kisebb erdőben, amit dzsungelnek fényképeznek.
Nem tudja valaki a műsor eredeti angol címét? Gondolom ha csalás, akkor sok külföldi fórumon megírták már.
állítólag 3 óra autókázásra van a legközelebbi lakott település. de akkor is inkább valahol a dzsungel széle.
Hát igen, nézegettem én is (pont a napokban láttam az első részt) hogy hogy a csudában mernek csak így közlekedni a dzsungelben.. csak mert ott hamar szembe lehet találkozni olyan állatokkal, amik , vagy amiknek a mérge perceken belül öl..