Oldal: 1 / 8 123456 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (80) összesen

Téma: Film Ajánló

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Alapbeállítás Film Ajánló

Ebben a témában filmeket lehet ajánlani egymásnak,és értékelni kell egy 10-es skálán
    Na hát akkor én kezdem

Boogey Man

9-es

A film nagyon tetszett nekem de viszont nagyon félelmetes de ajánlott megnézni :P

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Alapbeállítás re: Film Ajánló

Ez jó ötlet volt iceman! Azonban megkérek mindenkit, hogy senki se lőjön le spoilert!!!

Sírhely kilátással: nincs esküvő, csak temetés

Elképesztő film! A sztori az, hogy 2 temetkezési vállalat küzd egymással, hogy ki temesse el az embereket! A film kicsit morbid, de remek alkotás!

Kategória: Vígjáték Pont:9

Az ember, aki túl keveset tudott

Egy túrista belebonyolódik alviláhi ügyekbe, mert azt hiszi mindez csak filmforgatás!

Kategória: Vígjáték Pont:8

Idétlen időkig

Kategória: Vígjáték Pont: 9.5

Egy nagy kedvencem! A pali mindig ugyanolyan nap kell fel, nem telik az idő, amibe belebolondúl!

Tag Rebel Angel logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    40

Nekem a Boltkórus naplója is teteszett

Tag Srapnel logója
    Hely
    Szolnok
    Hozzászólás
    35

Vígjátékban nálam Austin Powers a kedvenc.
    Komolyabb filmeknél:
    Apokalipszis most (rendezői változat) 10 pont
    Batman: A sötét lovag 9 pont
    Az ötödik pecsét 9 pont
    Maga a pokol 8,5 pont
    Nincs bocsánat 9 pont
    A mások élete 9,5 pont

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Austin Powers! Én is szeretem mindeggyik részt(Dr. Genya valami fantasztikus!). "Sejtettem hogy ide jön Mr. Powers!" A kedvenc jelenetem az amikor egy lassú járművel meg akarnak szökni de eléjük áll egy őr KB 20 méterre tőlük! XD Csak el kéne ugrania a fickónak de ő ordít mint a fába szorúlt féreg!

Tagocska gagarusz logója
    Hozzászólás
    6

Bogey man?
    Csak nem te is horror kedvelő vagy?
    Nálam a legjobbak a vámpíros, farkasemberes filmek (Ezekből mondjuk inkább a kosztümösök jönnek be)
    pl.:
    Interjú a vámpírral 9 (egyet le kell vonnom, mert Tom Cruise-tól a hideg ráz, pedig itt még jól is játszik)
    Egy amerikai vérfarkas Párizsban 7 (nem ijesztő, nem jó benne a farkasember, de nagyon vicces és klasszikus, egyszer biztos meg kell nézni,noha én már 3nál járok)

És amit most várok!!
    Az új Farkasember Benicio del Toro-val.
    Kb. nekem csinálták, kosztümös, farkasemberes, jó sok látvánnyal és klassz gárdával.

Tagocska atomota logója
    Hozzászólás
    20

Mosoly re: Film Ajánló

én nem igazán vok horroros, de a farkasemberre én is kíváncsi vok pont azért, mert kosztümös ... és ezért tudom ajánlani az ed wood c. tim burton - johnny depp filmet
    mondjuk naon más lehet, mint a farkasember, de érdemes megnézni! nálam 9!!
    farkasember benicio del toroval amúgy feldolgozás, nem? mert van pár film, amiben farkasember van, csak melyiket vették alapul??

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    610

Idézet iceman36 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ebben a témában filmeket lehet ajánlani egymásnak,és értékelni kell egy 10-es skálán
    Na hát akkor én kezdem

Boogey Man

9-es

A film nagyon tetszett nekem de viszont nagyon félelmetes de ajánlott megnézni :P
    Ébredések, Tombol a Hold, Holt Költők Társasága, Várj, míg sötét lesz, Híd a Kwai folyón, A szív hídjai, Napfivér, Hold nővér... most egyelőre ezek jutottak eszembe. Ha valamelyik film rövid tartalma érdekel valakit, írjon.

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    610

Idézet Grievous eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez jó ötlet volt iceman! Azonban megkérek mindenkit, hogy senki se lőjön le spoilert!!!

Sírhely kilátással: nincs esküvő, csak temetés

Elképesztő film! A sztori az, hogy 2 temetkezési vállalat küzd egymással, hogy ki temesse el az embereket! A film kicsit morbid, de remek alkotás!

Kategória: Vígjáték Pont:9

Az ember, aki túl keveset tudott

Egy túrista belebonyolódik alviláhi ügyekbe, mert azt hiszi mindez csak filmforgatás!

Kategória: Vígjáték Pont:8

Idétlen időkig

Kategória: Vígjáték Pont: 9.5

Egy nagy kedvencem! A pali mindig ugyanolyan nap kell fel, nem telik az idő, amibe belebolondúl!
    Szia, Grievous!
    Van egy könyv. Az a címe: 100 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz. Na, azokkal kezdd, utána, ha még marad időd (nyugdíjasan) , megnézhetsz egy-két másikat is. (persze, ez nem parancs, csak jótanács!)

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Idézet Bíborvirág eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia, Grievous!
    Van egy könyv. Az a címe: 100 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz. Na, azokkal kezdd, utána, ha még marad időd (nyugdíjasan) , megnézhetsz egy-két másikat is. (persze, ez nem parancs, csak jótanács!)
    Már láttam egyszer a Tescoban. És benne voltak a Star Wars régi részei is.

Oldal: 1 / 8 123456 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi: