Oldal: 6 / 8 ElsőElső 12345678 UtolsóUtolsó
Eredmény: 51 - 60 (80) összesen

Téma: Film Ajánló

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Alapbeállítás re: Film Ajánló

Hát az előzetese alapján tényleg egészen jónak ígérkezik! Remélem idén lesz már valami jó film is a palettán.

Tagocska Antel logója
    Hozzászólás
    10

The Expendables
    Stallone, Statham, Jet Li, kis időre Schwarzenegger, Bruce Willis, és Stone Cold Steve Austin, botegyszerű sztori, és hatalmas hent
    Tesztoszteronfüggőknek kötelező

Aktív tag szemüveg logója
    Hozzászólás
    149

Jaja elég jó film. Ennyi sok akciószínész egy filmben, elég ritka. Azt hittem leesek a székről, amikor meghallottam, hogy csinálnak.

Tagocska quicksand logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    9

Idézet Antel eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    The Expendables
    Stallone, Statham, Jet Li, kis időre Schwarzenegger, Bruce Willis, és Stone Cold Steve Austin, botegyszerű sztori, és hatalmas hent
    Tesztoszteronfüggőknek kötelező
    Szintén csak ajánlani tudom, bár nem teljesen hozza vissza a klasszikus akciófilmek hangulatát, de egész jóra sikerült. Ha újabb akciófilm kell valakinek, akkor Bourne-trilógia meg Taken.

Tagocska Bacsu logója
    Hozzászólás
    15

Az Ex nekem nagyon nem jött be de a Tolvajok városa annál inkább. Ha akartok egy jó pörgős filmet és bejött a szemtől szemben is nézzétek meg. Drámában sincs hiány

Tag Zeszter logója
    Hozzászólás
    48

Idézet poccinto eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nagyon jó a film, tényleg profi munka, de a vége miatt nekem sem tetszett!
    A shutterisland szerintem egy remek film! A vége meg egyáltalán nem lett elrontva...nem szeretnék spoilerezni de eléggé ki lett találva. Az utolsó mondata az egy igenis átgondolt dolog volt Leo-nak....sajnáltam mondjuk nagyon

Tagocska terminator logója
    Hozzászólás
    25

Láttátok már a Faun labirintusa filmet? Én kicsit félve álltam neki mert elég mesés volt a leírás alapján, de elképesztően érdekes és szívszorító filmet kaptam. Teljesen profi munka és nem is kellett hozzá az Amerikai álom gyár.
    Egy igazi mese felnőtteknek. Nem hittem volna hogy létezik ilyen tökéletes munka ebben a kategóriában.

Tagocska Bacsu logója
    Hozzászólás
    15

Idézet terminator eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Láttátok már a Faun labirintusa filmet? Én kicsit félve álltam neki mert elég mesés volt a leírás alapján, de elképesztően érdekes és szívszorító filmet kaptam. Teljesen profi munka és nem is kellett hozzá az Amerikai álom gyár.
    Egy igazi mese felnőtteknek. Nem hittem volna hogy létezik ilyen tökéletes munka ebben a kategóriában.
    Teljesen egyetértek, zseniális az a film, nagyon el van találva minden, külön kiváló, hogy nem lehet eldönteni, hogy az egész valóság, vagy csak a kislány képzeli.

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Tegnap láttam az új Harry Potter-t azaz ma éjjel Nagyon jó lett ez az új rész, iszonyatosan rámentek a látványra meg a harcokra bár nagyon komor az egész film, persze vannak benne jó poénok de összességében elég nyomasztó. Mondjuk ez kellett is ehhez a részhez. Gyerekeknek én nem ajánlom, mert van benne pár olyan rész hogy még mi idősebbek is belepréselődtünk a székbe 1-2 hirtelen megijesztős résznél

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Idézet bghtomi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tegnap láttam az új Harry Potter-t azaz ma éjjel Nagyon jó lett ez az új rész, iszonyatosan rámentek a látványra meg a harcokra bár nagyon komor az egész film, persze vannak benne jó poénok de összességében elég nyomasztó. Mondjuk ez kellett is ehhez a részhez. Gyerekeknek én nem ajánlom, mert van benne pár olyan rész hogy még mi idősebbek is belepréselődtünk a székbe 1-2 hirtelen megijesztős résznél
    Kíváncsi leszek én is rá, az előzetesét már láttam, mondjuk én csak akkor nézem meg, ha fent lesz neten. :P Meg a második részére is kíváncsi leszek, ha jól tom jövőre jön ki.

A téma címkéi: