The Expendables
Stallone, Statham, Jet Li, kis időre Schwarzenegger, Bruce Willis, és Stone Cold Steve Austin, botegyszerű sztori, és hatalmas hent
Tesztoszteronfüggőknek kötelező
Hát az előzetese alapján tényleg egészen jónak ígérkezik! Remélem idén lesz már valami jó film is a palettán.
The Expendables
Stallone, Statham, Jet Li, kis időre Schwarzenegger, Bruce Willis, és Stone Cold Steve Austin, botegyszerű sztori, és hatalmas hent
Tesztoszteronfüggőknek kötelező
Jaja elég jó film. Ennyi sok akciószínész egy filmben, elég ritka.Azt hittem leesek a székről, amikor meghallottam, hogy csinálnak.
Az Ex nekem nagyon nem jött be de a Tolvajok városa annál inkább. Ha akartok egy jó pörgős filmet és bejött a szemtől szemben is nézzétek meg. Drámában sincs hiány
Láttátok már a Faun labirintusa filmet? Én kicsit félve álltam neki mert elég mesés volt a leírás alapján, de elképesztően érdekes és szívszorító filmet kaptam. Teljesen profi munka és nem is kellett hozzá az Amerikai álom gyár.
Egy igazi mese felnőtteknek. Nem hittem volna hogy létezik ilyen tökéletes munka ebben a kategóriában.
Tegnap láttam az új Harry Potter-t azaz ma éjjelNagyon jó lett ez az új rész, iszonyatosan rámentek a látványra meg a harcokra bár nagyon komor az egész film, persze vannak benne jó poénok de összességében elég nyomasztó. Mondjuk ez kellett is ehhez a részhez. Gyerekeknek én nem ajánlom, mert van benne pár olyan rész hogy még mi idősebbek is belepréselődtünk a székbe 1-2 hirtelen megijesztős résznél