Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (23) összesen

Téma: Kalandra fal! - Human tetris

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Alapbeállítás Kalandra fal! - Human tetris

Az RTL-en új műsor fog indulni.. Kalandra fal!

Gondolom láthattatok már ilyet.. külföldiül Human teris-nek hívják.

[youtube][video]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ll2kajMH2u0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ll2kajMH2u0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/video][youtube]

Én erotikusban is láttam .. ott meztelenül ment a móka..

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Alapbeállítás re: www.kalandrafal.hu

Már megy a reklám.. egész jó.. a tag nekifut és belefúródik a piros hungarocell táblába..

[youtube][video]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4bekQU9l8hk&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4bekQU9l8hk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/video][youtube]Még több videó a youtubeon: http://www.youtube.com/results?searc...y=human+tetris

Tagocska alebbela logója
    Hozzászólás
    4

Alapbeállítás re: Kalandra fal! - Human tetris

Hát ez nagyon nagy lesz, bár szerintem ez csak ilyen "egyműsoros" formában lesz életképes.
    Nem hiszem, hogy minden délután vicces lenne, mikor a 100000. ember esik a vízbe. De egy adásra tuti odakapcsolok

Tagocska Geri_J logója
    Hozzászólás
    1

Szerintem halálra van ítélve a műsor. Balázst már minden rtl-es műsorban megtaláljuk. Celebek már halálosan unalmasak. Én biztos nem fogok röhögni fekete pákon, meg az összes többi bénán, mert annyira szerencsétlenek hogy még a legkönnyebb falon se fognak tudni átmenni, nem hogy a nehezítetten. Japán verzióban azért fizikailag valamennyire felkészült (gondolok a 2 méteres behemótra) de azért vicces arcú emberek voltak.
    Itt meg már megint feltűnik az idegesítő, retardált, 0-ra redukálodott szókészletű Győűűzike.

Az rtl-nek csak az egyetlen normális nézhető műsora a Heti Hetes.

Tagocska András555 logója
    Hozzászólás
    8

Igen ez nagyon ótt lesz! Bár szerintem nálunk okosabbak az emberek!

Tagocska zolujf logója
    Hozzászólás
    2

Idézet Geri_J eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem halálra van ítélve a műsor. Balázst már minden rtl-es műsorban megtaláljuk. Celebek már halálosan unalmasak. Én biztos nem fogok röhögni fekete pákon, meg az összes többi bénán, mert annyira szerencsétlenek hogy még a legkönnyebb falon se fognak tudni átmenni, nem hogy a nehezítetten. Japán verzióban azért fizikailag valamennyire felkészült (gondolok a 2 méteres behemótra) de azért vicces arcú emberek voltak.
    Itt meg már megint feltűnik az idegesítő, retardált, 0-ra redukálodott szókészletű Győűűzike.

Az rtl-nek csak az egyetlen normális nézhető műsora a Heti Hetes.
    nos igen! nem eleget látjuk őt a saját idióta showjában délutánonként, amit igazán leszedhetnének fő műsoridőről már nem azért, még a falról se maradna ki? nem is ő lenne!
    Miért mindig ezek a sztároknaknemnevezhető szelebránsok? ez is olyan lehetett volna akár, mint a valóvilág, hogy castingolnak ésakor igen, bárki próbára teheti magát egy ilyen játékban!
    de neem baj!
    Ott lesz Főfingó Benkő Danika, Hlyekocsogg Pottyoslabda Feketepákó, a többit már nem is mondom, úgy is tudjátok!
    de neeem! majd celebjeink megszedik magukat pénzzel, meg jut bőven másnak is belőle, és estéről estére Szerencsétleknéinket kell nézni, ami hálistennek nem kötelező!

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Párom pont azt kérdezte tegnap este tőlem:
    - Celeb nélkül már nincs is műsor?
    Hová tűntek a régen bevállt műveltségi és egyéb vetélkedők?

Tagocska szfanni logója
    Hozzászólás
    26

igen, már nem menők a régi játékok, szerencsekerék, legyen ön is milliomos.. én szerettem őket..
    ez a human tetrises játék szerintem jó ötlet nagyon, annyira nem vagyok lelkes azonban hogy celebekkel csinálják..
    de még mindig jobb, mint a tv2 celebei, mert azok aztán mind egytől egyig kritikán alulian primitívek..

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Most kezdődött.. eddig még csak baromkodtak.. kíváncsi leszek

állítólag pákó majdnem belefulladt a vízbe

pákó (erik) az angolna..

Tagocska zolujf logója
    Hozzászólás
    2

mit ne mondjak, Szelebránsainknak nevezhető közéleti szereplőink jót szórakoznak magyar adófizetők pénzén
    vagy ez nem abból megy?
    az emberben felmerül a kérdés, hogy spórojunk, spóroljunk, igenigen, kifosztjuk azt, akinek kevés van, de az ilyenekre milliókat elszórnak? Hol van ilyenkor a kormány?
    senki nem mondhatná, hogy na akkor most ezt itt befejezzük, van elég problémája az országnak, hisz nagy a baj.
    ráadásul ez a tombolás, álvisíítozás, amit a közönség csinál, őrjítő! Nem lehet érteni színte Balázsék szavait, túl ordibálják őket!
    Túl van ez az egész játszva, én azt mondom!
    És azt a műsoridőt egy sokkal értelmesebb műsorral is eltölthetnék, például amit még azt mondom, oké lenne, hát Pókerarc
    Vágó István és Balázs együtt nagyon jók! Arra azt mondanám, ám legyen!
    De ennek így értelme nincs! Nézze akinek ez !egészséges
    Üdv
    Zoli

Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: