Oldal: 4 / 10 ElsőElső 123456789 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 31 - 40 (97) összesen

Téma: legjobb/legrosszabb reklám

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

Alapbeállítás re: legjobb/legrosszabb reklám

Nekem a rádiós hipnotizálós sziget reklám kimondottan nem tetszett....komolyan idegesített ahogy meghallottam. Viszont rádiós reklámban az x-faktor alkotott egy mókásat. A zsűri tagjainak kérdéseket tesznek fel amire villám válaszokat kell adni. Az összes zsűri tag pedig mindegyik válaszában "elrejti" az x betűt
    Pl.:
    mi a kedvenc műfajod?
    rox and roll
    kedvenc dalod?
    xandokan

amúgy meg a legidegesítőbb reklám most a Lays kertifűszeres reklámja.....egyszerűen szét tudnám rúgni a tv-t tőle. Ahogy a végén rágcsálás közben számítógéppel csináltak egy kamu mosolyt a szájára...na meg a dagadt pénztáros aki csukott szájjal 1 méterre a mikrofontól olyan hangerővel ropogtat,mint ha 10 zacskó chipset törnének szét...

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Ami mostanában eléggé megosztja a véleményeket, az az Auchan hörcsögös reklám kampánya.. ami azért elég komolyan meg lett csinálva, részletesen kidolgozott személyiséggel, facebook profillal, rajongói oldalakkal stb. Mondjuk kicsit idegesítőek, de tény, hogy elég komoly marketingmunka áll mögötte..

Aktív tag szemüveg logója
    Hozzászólás
    149

Valóban kezd sok lenni egy picit. A gyerekek biztos élnek-halnak értük, és fűzik is a mamit, hogy oda menjenek vásárolni. A felnőttek nevetnek rajtuk, ha viccesnek találják, de az utóbbiak kicsit alacsonyabb színvonalúak. Bár ha azt nézzük, hogy ők az Auchan reklámarcai, akkor érthető, hogy ennyire nyomják őket.

Tag HurkaMarci logója
    Hozzászólás
    93

Nekem tetszenek ezek a kis figurák, aranyosak, és tudnak viccesek is lenni, nem csak a gyerekeknek jöhetnek be leginkább, a felnőttek is fogékonyak az animációs mesékre, ha innen indulunk ki. Azt nem tudtam, hogy ennyire komolyan is gondolják, hogy csináltak nekik külön oldalt, bár amilyen jártasak a mai gyerekek az informatika világában, biztos ők is rá tudnak keresni az interneten.
    És ha az áruház még mindig őket használja reklámként, gondolom nagy az érdekelődés is irántuk.

Tag medlaci logója
    Hozzászólás
    72

Idézet HurkaMarci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem tetszenek ezek a kis figurák, aranyosak, és tudnak viccesek is lenni, nem csak a gyerekeknek jöhetnek be leginkább, a felnőttek is fogékonyak az animációs mesékre, ha innen indulunk ki. Azt nem tudtam, hogy ennyire komolyan is gondolják, hogy csináltak nekik külön oldalt, bár amilyen jártasak a mai gyerekek az informatika világában, biztos ők is rá tudnak keresni az interneten.
    És ha az áruház még mindig őket használja reklámként, gondolom nagy az érdekelődés is irántuk.
    Szerintem is azért maradtak meg és készült velük ennyi reklám (mivel hogy ők színészek ) mert sikert arattak. Viszont az kevés lenne hogyha csak a gyerekek körében arattak volna sikert. Biztos sokaknak tetszik, vagy az is lehet hogy egyszerűen mivel nem tudják megfejteni hogy milyen állatkák is valóban ezért maradtak életben.

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Idézet medlaci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem is azért maradtak meg és készült velük ennyi reklám (mivel hogy ők színészek ) mert sikert arattak. Viszont az kevés lenne hogyha csak a gyerekek körében arattak volna sikert. Biztos sokaknak tetszik, vagy az is lehet hogy egyszerűen mivel nem tudják megfejteni hogy milyen állatkák is valóban ezért maradtak életben.
    Én nem mennék bele abba, hogy mennyire arattak sikert, mert nekem nem tetszik, sőt ha nem jutok el ebbe a fórumba eszembe sem jut ez a reklám. Viszont azt mindenképpen aláírom, hogy sikerült valami egyedit alkotniuk, amire egy hosszútávú stratégiát építhetnek.
    Az már más kérdés, hogy ezt az egészet lehetne sokkalta viccesebbre csinálni, de még egyszer mondom, a jelenlegi reklámok közül ott van a legjobb 5-ben.

Tagocska vwfan logója
    Hozzászólás
    29

A mese nélkülözhetetlen "kelléke" a személyiség fejlődésének.
    Magamból kiindulva szerintem a felnőttek is szeretik a mesefilmeket, persze amibe van már valami kis plussz, pl. 3d vagy animáció.

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

Idézet vwfan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A mese nélkülözhetetlen "kelléke" a személyiség fejlődésének.
    Magamból kiindulva szerintem a felnőttek is szeretik a mesefilmeket, persze amibe van már valami kis plussz, pl. 3d vagy animáció.
    Vagy ebben az esetben egy kis "felnőttes" humorérzék. Mert oké,hogy édes aranyos kis állatkák. Ezt látják a gyerekek. A felnőttek ezt is látják plusz azt amit még pluszban a személyiségük nyújt. Ettől lesznek szerethetőbbek,emberibbek. Bár én is azt mondom,hogy kicsit jobban is durvulhatnának a kis hörcsögök
    Ha már kimaradt jelenetek akkor lehetnének tényleg benne durvább viccek

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

De amiről ti beszéltek az pont nem megy a TV-ben itt pedig TV reklámokról van szó...
    Én jobban értékelném, ha mondjuk TV-ben is olyan reklámok mennének amik mögé gondolva vicces és mondjuk felnőtt a tartalom de gyermeteg köntösbe bujtatva, hogy egy gyerek ne értse csak egy felnőtt a korosztály meg minél kisebb annál inkább egyébként is csak a figurákat nézi, hogy milyen mókásak meg hasonló, de nem figyel ia szöveget ezért lehetne felnőttesebb is, valami könnyen félreérthető
    Mert jelen esetben ahogy figyeltem csak a trágárságra mennek rá, meg a helyzetkomikumra de abból sem a jobbakra csak azért jó, mert jobb mint a rossz
    értsd rá vagyunk szokva a Maggi Omlósz tipusú idegesítő reklámokra annál meg sok minden jobb ez kiváltképp

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

teljesen igazat adok az elöttem szolonak...marhajól megvannak rajzolva ezek meg minden,s a kisgyerekeknek ez kell,erre figyel oda,mitérdekli öt hogy miröl van benne szó!inkább ilyenek legyenek a tvben is,minthogy a hüvelygombárol frecsogjanak folyamatosan...
    vicc humor vagy vmi olyan dolog kell ami megbotránkoztatja az embereket,s ebbe sajnos bele tartozik a trágárság is...az emberek már sokkal nagyobbakat derülnek az olyanon amiben van vmi káromkodás vagy trágár humor!hozzáteszem én is jobban megnézem az olyat,mert amik most a tv-ben mennek azok értékelhetetlenek...

A téma címkéi: