Oldal: 9 / 10 ElsőElső ... 45678910 UtolsóUtolsó
Eredmény: 81 - 90 (97) összesen

Téma: legjobb/legrosszabb reklám

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Alapbeállítás re: legjobb/legrosszabb reklám

Idézet kadel24 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hogy milyenek lesznek a reklámok 10 év múlva? 3D-sek szagosak és formálhatók
    A reklámok ilyen formája eddig is létezett. Úgy hívják termékminta!

Csak viccelek, tudom, hogy konkrétan a reklámfilmekre gondolsz. Mondjuk a szagos reklám nem mindig lehet jó... mondjuk a WC illatosító és a mosópor reklámok szagára nem lennék kíváncsi... De egy jó kávé vagy pizza reklámot szívesen nézegetnék! :P

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

Olyan izé vagy subidubi!! Hogy tudnád megunni a höriket, annyira édik! (L) És mindig kitalálnak valami új hülyeséget Annyira nem szeretem, mikor mindenféle szépfiúkkal akarnak elkápráztatni a reklámokban, az annyira sablonos, és lealacsonyító, ezek az aranyos állatkák sokkal jobbak!! Bár lehet, hogy tengerimalackák, mert azok ilyen nagy szőrűek, mondjuk a hörcsögök meg a kis pufik, jáájjj, mindegy is, hát nem darwin vagyok, hogy kitaláljam
    Úgyhogy meg ne merd őket unni, mert rosszban leszünk!!

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Először is piciruci: Nembaj majd megoldom valahogy a dolgot ebben jó vagyok

szizsulány: végreee értem, hogy miről beszélsz Most láttam a TV-ben a reklámot és igen valóban "érdekes" lett... Nem mondom, hogy rossz, mert ne mis mondhatom hisz maga a kezdeményezés az tetszik nagyon, csak még nagyon új meg szokatlan... eddig tetszik, de várjuk ki a végét

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Idézet banan9 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A heinekenes reklám szerintem egy jól megformált reklám, nagyon kreatív és szórakoztató. Igaz, hogy nem vagyok annyira oda a sörért, de mindig viccesek a reklámfilmjei, olyan mintha egy rövid filmet néznék. A mostani kisfilmeket is megnéztem a neten, vagányul felépítették a kisebb karaktereket. Mindenki kiválaszthatja a neki szimpatikusat.
    Az szerintem is egy nagyon jól sikerült reklám, csak a kisfilmek nélkül picit nehezebben értelmezhető szerintem. Kellenek azok a karakterek és a háttértörténetek. A zenéje pedig telitalálat, de azt hiszem, ezt a Heineken reklámok többségéről el lehet mondani.

Egyébként, ha már retro reklámok: Márka, Skála, Traubi és Pécsi kesztyű. Ezeket még nem láttam megemlítve, de lehet, hogy csak nem voltam elég körültekintő.

A gagyi kategória meg nálam pl a teljesen életszerűtlen helyzetek: pl pont van nálam perwoll a moziban (de semmi más!), meg a zöld mezőn sétálgatva felkiált a csaj, hogy "hmmm.. az ínyem!" és már lehet is neki fogrémet adni rögtön a szabad ég alatt. Ami még a "kedvencek" közé tartozik, az a "Holnapután lesz a barátnőm esküvője és pont varasodni fog a herpeszem!". Vááá.

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Most komolyan piciruci, ez miért jobb mint az előzőek, semmi olyan hatalmas poén nincs benne... :S Persze hozza az előzőek színvonalát, de egy idő után többre vágyik a nép :S Én legalább is mindenképp!

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Idézet sibidubiwápápábubáp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Most komolyan piciruci, ez miért jobb mint az előzőek, semmi olyan hatalmas poén nincs benne... :S Persze hozza az előzőek színvonalát, de egy idő után többre vágyik a nép :S Én legalább is mindenképp!
    Ezzel a kitétellel egyetértek... persze csak akkor ha ugyan arról beszélünk!

Tag Lilus logója
    Hely
    Szolnok
    Hozzászólás
    33

Sziasztok!

Na, jó reklám volt a vodafonos te tedd le, háromra utána tudtam, hogy nem teszed le, anyummal máig eljátszuk
    Viszont a mostaniakat nem ismerem révén hogy nem nézek tvt

Tag krumplifejű huszár logója
    Hozzászólás
    42

Hát nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel de minél többször látom azt a Dalbir-os budapestbankos reklámot annál kevésbé tetszik, nem is maga a reklám hanem hogy olyan idegesítően nem szól semmiről, meg egyébként is abszolúte megértem hogy nem magyar ezzel nincs is bajom, de hogy miért csak pár szót szól magyarul akkor már igazán a szájába adhatnák azt pár mondatot amit elmond....

Tag handy logója
    Hozzászólás
    60

Idézet Rencsike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az szerintem is egy nagyon jól sikerült reklám, csak a kisfilmek nélkül picit nehezebben értelmezhető szerintem. Kellenek azok a karakterek és a háttértörténetek. A zenéje pedig telitalálat, de azt hiszem, ezt a Heineken reklámok többségéről el lehet mondani.
    Igen, szinte az összes Heineken reklám vizuálisan és zeneileg is a topon van..mennyit költhetnek ezek a reklámra?
    Sokaknak nem tetszik ez az új "humornélküli" téma.. pedig ez a kisfilm szerint egész poén
    http://www.youtube.com/user/heineken.../8/WU_x9lohe_8

Tag HurkaMarci logója
    Hozzászólás
    93

Szerintem pont így hiteles, hogy nem beszél magyarul a reklámban. Mindenki szidja, hogy nem magyar, akkor miért kéne úgy beszélnie. Sokszor úgy van, hogy egy külföldi jobban rá tud világítani a problémákra, mert mi együtt élünk vele és már észre se vesszük. Ezért is jó , hogy új arccal frissítettek be. Annak is örülök, hogy nem Nyugat-Európát és Amerikát majmoljuk. Indiai gazdaság elég szépen ível felfelé, nem baj, ha tőlünk kérünk segítséget. Jó lenne ha kicsit már a mi gazdaságunk is felfelé ívelne és ehhez a jó , megbízható bankokra is szükség van.

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104