Én meg néztem 5 másodpercig és elég is volt. Szerintem is egy nagy hülyeség és hamarosan vége is lesz.
De már a Fábry Showder sem olyan, mint régen.. most az első adást néztem, gondoltam volt idő a nyáron ütős poénokat összeszedni.. erre olyan régi fapoénok voltak, amiken elgondolkoztam amúgy is.. hogy annó ált.suliban miért örültem neki, most meg már semmi.. na ilyeneket mond.. megfakult kicsit.. és tuti nem én változtam, mert a régi rádiókabarékon, amikben ő szerepel, még mindig fogom a hasam..
Mivel még nem tudom milyen volt az az annó,mert most 14 vagyok,ezért nem tudtam hogy ezek már régi poénok,de nem is nevettem rajtuk,valahogy nem volt jó.Szerintem már a velem egy idősek nem nagyon röhögnek a régi poénokon,mivel már ez régi,de nem sejtik hogy régi de valahogy nem olyan vicces mint azok a poénok amik a tinédzserek között mennek...
Szerintem ez ugyanúgy változik, mint pl. egy autó kinézetének a megítélése.. amikor kijön egy új autó.. mindenki el van ájulva, hogy a tervezők milyet alkottak.. 10 év múlva azon csodálkozol, hogy ez neked valamikor tetszett..
az ilyen fapoénok még mindig tetszenek: ketten jönnek kifelé az erdőből, az egyik futva, a másik medve..
Igen ez az autós példa is jó,most például kijött az új Volsvagen Polo és most mindenki azt mondja hogy milyen jó(nekem nem tetszik) és ahogy mondtad 10 év múlva már nem lesz nagy szám mivel más autók veszik majd át a helyét.
Most csütörtökön is volt a műsor.
kicsit váltott a stíluson (meg komolyabb játékosok is lettek behívva)... most már egész nézhető volt..
A média mindenkit tönkretesz. Meg aztán a humor olyan műfaj, amit nem lehet kilóra mérni. Az sem működik szerintem, hogy valaki "parancsra" legyen humoros, akkor, amikor a műsora időpontja ki van tűzve, pont akkor és pont addig, amíg az tart...ez teljesen ellentmond az emberi természetnek. Ha valamit vagy valakit erőltetnek, abból nem lesz semmi jó. A spontán megnyilvánulások az igaziak, mert azok természetesek.