Én inkább a nagyobb rádió adókra esküszöm! Sokkal nagyobb zenei kínálattal vannak mint egy kis rádió adó ahol naponta ugyanaz a szám kb 10-szer megy le!
Sziasztok!
Gondoltam létrehozok egy ilyen topic-ot ahol mindenki leírhatja milyen netes rádiót hallgat mert manapság olyan sok van hogy már nagyon nehéz válogatni
Én elég sokat szoktam a rendes adókat is hallgatni neten mint pédául: Radio1 vagy Sláger rádió.
Régen volt olyan hogy a hawerokkal mi is csináltunk saját netes rádiót
Én inkább a nagyobb rádió adókra esküszöm! Sokkal nagyobb zenei kínálattal vannak mint egy kis rádió adó ahol naponta ugyanaz a szám kb 10-szer megy le!
Igen,amikor mi csináltunk saját rádiót akkor mi sem tudtunk annyi számot(minőségit) összeszedni hogy valami ne szóljon kétszer. Mondujk a végére összejöttA juventus rádió oldala valakinek bejön vagy nektek is valami hibát dob ki?
juventus nekem se jön be!!! AMúgy nem is szoktam sürűn hallgatni, inkább sláger vagy star fm. De az utóbbiban is kezd csökkenni a szinvonal. Az a jó hogy mostmár minden nagyobb adónak van online része is.
Oké akkor nem csak nálam rossz. Igen én is örülök neki hogy egyre több rádiónak van online adása is mivel nálunk a lakásban(régi polgári) elég vastagok a falak és elégg recseg ropog az adás az interneten meg ugye ilyen gond nincs.
Én is neten szoktam rádiót hallgatni általába slágert. Az a legjobb manapság szerintem. Minden korosztálynak jó
Könnyen elérhető és tiszta a vétele! Ez a legfontosabb!
mondjuk ez szerintem elvárható a legnagyobb rádióktól...
Szerintem is elvárható a tiszta vételminőség, ami ugye interneten nem kérdés, de én hallgatok rádiót útközben is mobilon, ott sem szokott problémám lenni a vételminőséggel (legalábbis a slágernél nem).