-
RTL klub - TV2
Melyiket nézed inkább? Vagy esetleg más adók? Melyik a kedvenc csatornád, vagy milyenek a tévézési szokásaid?
Nekem kb. annyi, hogy reggel, mikor felkelek, m1.. vagy tv2.. (már a régi mokkát jobban csíptem), addig míg nem látok egy híradót.. aztán kikapcs.. délután 4-5 körül kapcsolom be újra.. háttérzajnak.. aztán ha van valami jó, azt megnézem, ha nincs akkor beállítom időzítőre, mert tv mellett alszok el.. heti hetes amit még szeretek..
-
re: RTL klub - TV2
Egyiket se. Nem vagyok vevő a mocskos médiára. Max nagyritkán nézek TV-t, de akkor is vagy National G. vagy híradó.
-
Nem érdekel hogy XY képes-e megmondani melyik a felesége anyateje a tehenek tejei közt, vagy Győzike kutyája hányszór jelőlte meg a kertet.
-
Say Hello To My Little Friend
Vegyes...Ha kettő közül választhatok akkor Rtl-klubon megnézem fél hétkor a híradót...győzike, mónika, józsi barát, s egyéb celebek engem is hidegen hagynak...megnézek mondjuk egy-egy filmet itt vagy ott, általában ebből viszont a tv2-n van ami esetleg érdekel...de ezek újabban este fél tízkor kezdődnek, s én reggel ötkor kelek...inkább többnyire maradok a term. tud. csatornáknál...ja és mindenféle helyszínelők, mindenféle csatornán...azokat szeretem...