Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 13 (13) összesen

Téma: RTL Most! rtlmost.hu

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Alapbeállítás re: RTL Most! rtlmost.hu

Idézet Bíborvirág eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kedves Pókember, miért pont az RTL Klub műsorait próbáljátok elérhetővé tenni? Vannak annál színvonalasabb adók is (majdnem az öszes többi). Bocs, hogy kötözködöm. Bíborvirág
    Szerintem nem mi próbáljuk elérhetővé tenni, hanem az rtl klub, itt csak az a téma, hogy mi a vélemény erről.

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

Következő heti Benkő féle műsor promót láttátok? Hihetetlen már miket le nem mernek adni...

Say Hello To My Little Friend netsound logója
    Hely
    Ha bármiben is tehetséges vagy, itt az ideje, hogy ezt mindenkinek megmutasd!
    Hozzászólás
    35

És annyira igaza van! A kereskedelmi csatornák úgy kínálják a néznivalót sorban egymás után, mint a szégyentelen marketinges az ABC-ben a kaját.

Ami biztos, hogy kell, azért koslass végig az egész áruházon, közben megtelik a kocsid. Mikor pedig végre sorban állsz, olcsó apróságokkal rak körül a kasszánál mert tudja, hogy unalmadban beválasztasz valamit. A stratégia kiábrándító és néha én szégyellem magam.

Az agyunk a miénk. Én nem hagynám ilyen kevésért elkódorogni.

A netes műsorszórás király találmány és az ötlet valóban régi.

Az RTL és vele együtt a csatornák legnépszerűbb hányada pedig manipulatív műsorokat, bravúrosan szerkesztve sugároz. Ne felejtsük el, ez egy pénzgyár.

Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12

A téma címkéi: